Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud neuděláte opravdu minisvatbu třeba 10 lidí, tak by mi přišlo blbé někoho zvát a nepozvat jeho partnerku. Stejně tak mně by bylo smutno na svatbě bez mého manžela.
děti své macechy jsem viděla každého jednou. A dceru třeba nikdy. Vzhledem k tomu bych je na svatbu nezvala vůbec. Hlavně nesouhlasím s jejich životním stylem a takové osoby ve svém životě nechci!
Jsem ochotná je tolerovat na nějaké akci našich rodičů a tím moje tolerance končí. ![]()
Pokud se s jedním téměř navidas tak bych mu poslala jen oznámení. Popřípadě pozvánku jen na obřad. ![]()
Původní plán byl, že budou obě pozvané na menší raut co bude po obřadě.. Od táty jsem dostala odpověď že to je blbý ať to překousnu. Jsem těhotná na rizikovém s vycházkami. Takže to fakt nebude žádná párty roku. Ale mnohem radši než je, bych tam pozvala kamarády. Ale v tomhle máme jasno, že hlavní oslava bude až se to narodí. Tohle je opravdu jen pro nejbližší rodinu.
Jako jo, je blbé, když u jednoho pozveš partnerku a u druhého ne. Ale zase pokud ten kontakt je u někoho až tak minimální ani nemusí ta osoba přijít.
Tak či tak je to vaše svatba, vy rozhodujete ![]()
@Serpentini píše: Více
To sice je, ovšem pozvat na akci tohoto typu nekoho o kom vim, ze ma dlouhodobeho partnera bez nej je ukazka buranstvi, pravda taky jejich.
@izabe Nevlastní bracha když snoubence někde potká tak ho sotva pozdraví, a přítelkyni opravdu vidíme jednou za X
@j.a.n.i1 nemyslím si že je to známka buranství. Nezveme si tam ani nejbližší kamarády a ostatní části rodiny. Mnohem radši bych tam měla lidi kteří byli u všeho než jen pozvat ze slušnosti a aby po jídle odešli nebo s námi prohodili jen pár slov
@Anonymní píše: Více
Je známka buranstvi pozvat pouze jednoho z paru a neokecas to tim, ze nezvete ani kamarády.
No a kdyby to byl vlastní brácha, tak jeho partnerku pozveš? Já bych sourozence vlastní i nevlastní pozvala i s partnerem. A dva roky je za mě už stabilní vztah…
@nozu mám i vlastního a ten vztah je nesrovnatelný, takže ano. Není to žádnéj dvojí metr, ale to že mám svatbu jednou za život a mít tam lidi jen ze slušnosti není za mě ok
Buď bych je pozvala i s partnery nebo nezvala ani ty nevlastní sourozence. Evidentně vám nijak blízcí nejsou. Pokud je to jen pro nejbližší rodinu, tak si tam dejte nejbližší rodinu a nevlastní sourozence, které vidíš 1× za rok, neřeš ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Já to pochopila tak, že by nepozvala ani toho nevlastního bratra.
Ahoj všichni, už delší dobu řešíme se snoubencem svatbu a máme v tom jasno, kolik lidí, kdo atd. Nezveme si ani kamarády, protože chceme mít svatbu skromnou a ty peníze budeme potřebovat na jiné věci.
Moje otázka zní. Pozvat nebo nepozvat partnery nevlastních sourozenců? Vidíme se jen na rodinných oslavách. S jedním ze sourozenců se vidím častěji a současně i s jeho partnerkou, ale s druhým je to opravdu jednou za půl roku a nemáme si co říct a ta jeho partnerka mi nic neříká. Stačí mi ji chvilku poslouchat:)… nemůžu jednu pozvat a druhou ne, ale vzhledem k tomu, že nemáme na svatbě kamarády, mě štve, že by tam měl být někdo jen protože to ne slušnost
. Nejsou spolu krátce, cca dva roky, ale vím, že kdybych se s nimi někde potkala tak se pozdravíme a jdeme dál.