Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nečtu mu zprávy, sm mi říka, co mu píše…asi v tom hledám něco, co není, slečna mu psala, jak moc by ho chtěla, budu ji ignorovat, není s ní, ale se mnou, neudělám jí tu radost, že budu hnusná na něj, když ona mu píše vždy první:),ty jo, hodně jsi mi pomohla a otevřela oči, za to Ti moc děkuju:),nebude to tak horký jak jsem si myslela:)Díky za Tvůj názor a zkušenost:)
@Liška Bystrouška píše:
Nečtu mu zprávy, sm mi říka, co mu píše…asi v tom hledám něco, co není, slečna mu psala, jak moc by ho chtěla, budu ji ignorovat, není s ní, ale se mnou, neudělám jí tu radost, že budu hnusná na něj, když ona mu píše vždy první:),ty jo, hodně jsi mi pomohla a otevřela oči, za to Ti moc děkuju:),nebude to tak horký jak jsem si myslela:)Díky za Tvůj názor a zkušenost:)
víš, já mu do hlavy nevidím, ale jsem přesvědčená, že u tvýho přítele se jedná o klasickej příklad toho, že on má již novej život s tebou a bejvalka, což se děje dost často, se ještě nedokázala od něj odpoutat. Myslím, že ji to časem přestane bavit, když zjistí, že není cesty zpátky. ![]()
Tak to máš pravdu:)děkuju moc, fakt jsi mi pomohla je mi hned líp:)At si trhne, on ji nechce a je se mnou:)Jěště jednou díky:)
@makynah píše:
Mám strach, aby ji děti neměli jednou radši
Ty jsi blázen
Já mám také macechu, a mám ji ráda, dokonce nejradši z té strany rodiny. Ale i když se ke mně vlastní matka chová občas příšerně, tak je to moje matka a vždycky ji budu mít nejradši
Takže tvůj strach je naprosto zbytečný, nedělej si vrásky blbostmi
@888 píše:
no mě udivuje, jak se ženské ženou do problematických vztahů a pak brečí na fórech
To by si pak lide, co maji deti uz nikdy nikoho nenasli a do konce zivota zili jako poustevnici ![]()
@PaníBovaryová to rozhodně ne, ale bylo by fajn kdyby si ty nové rodiny nebo vztah pořiřizovali v době, kdy už mají vyřešenou minulost, partnerky byly připravené na to, že mají děti z předchozího vztahu atd…
Občas se člověk opravdu diví, jak si tohle otec od rodiny a nějaká nanynka která ho zbalí neuvědomují
@byron píše:
@PaníBovaryová to rozhodně ne, ale bylo by fajn kdyby si ty nové rodiny nebo vztah pořiřizovali v době, kdy už mají vyřešenou minulost, partnerky byly připravené na to, že mají děti z předchozího vztahu atd…
Občas se člověk opravdu diví, jak si tohle otec od rodiny a nějaká nanynka která ho zbalí neuvědomují
Ale toto není ten případ!
@PaníBovaryová jo já vím…jen že ten nepřihlášený myslel asi tyhle případy…
Tak nějak jsem to vyjádřila obecně
Pokud spolu mají děti, tak ano
Musí společně řešit výchovu, školy, problémy dětí apod. Naopak, normální mi nepřipadá děti si předat jako dva cizí lidi a nekomunikovat spolu, ale chápu, že v některých vztazích to asi jinak nejde, ale je to smutné - když se dva dospělí lidé, rodiče, nedokáží spolu domluvit ani kvůli dítěti. Mě naopak připadá zcela správné, když jdou dva ex spolu s dětmi někdy na společný oběd, výlet atd., hlavně pokud jsou děti malé. Fungovat jako táta a máma mohou lidé i po rozvodu, stačí tolerance z obou stran a navíc musí míz rozumné, nové parnery.
Byla bych tvrda: jednak se zeptej, kde spi. Za druhe, vymez mantinely. Pokud ti posila nechutne SMS, je to stalking a to je trestny cin, to ji I muzi rekni. At si Da krava Bacha. Za treti rekni, ze chces soudni upravu alimentu a styku s dcerou, ze takhle odmitas zit. Neni to pouze o nem, kolik penez dava a NA co, a kdy a jak se s dcerou styka, ceka s tebou dite, je case ziskat respekt. Zde je nejlepsi obrana utok.
Také si myslím, že by bylo dobré si už teď dupnout. Nevěřím tomu, že po narození dítěte se partner zlepší. Aby to nedopadlo tak, že on nejdřív dá peníze bývalé, zaplatí jí složenky a miminu a zakladatelce zůstane akorát, co zbyde.
A opravdu není důvod platit něco and rámec alimentů a stýkat se s bývalou, obzvlášť když ona má ještě o něj zájem. Je to jak kdyby si posiloval ego, ale zakladatelku to bolí!
Zdravím..
Naštvalo by vás, kdyby se vas partner zeptal své bývalé, jestli se ji nezvětšily prsa? Jinak si nepíšou, ale mě to teda normální nepřipadá
Nejsou spolu tri roky a jinak si nepisou
Tak naštvalo, asi bych mu k tomu něco řekla, ale aféru bych z toho nedělala ![]()
Teď nechápu tuhle větu: kdyby se vas partner zeptal své bývalé, jestli se ji nezvětšily prsa
Ale předpokládám, že se zeptal tebe, jestli se nezvětšily bývalé. Třeba se jen někde potkali, ne? Nebo jste jí potkali spolu? My tohle spolu teda normálně probíráme, zrovna včera mi přítel říkal, že si na návštěvě všimnul, že se nějak zvětšily prsa naší těhotné kamarádce…já mu taky někdy řeknu, hele ta je má velký - na ulici i třeba v televizi. ![]()