Partnerova ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
7.2.15 12:49
@Anonymní píše:
No joo..ona mu dluží peníze, tak mu to posila tak se kontaktuji kvuli tomu a ted si napsali i tohle..a ještě kdo umřel :roll: to vse beru ale ptat se na tohle…blbec

nj je to blb, jestli je to pro něj stejně významný (zvětšení prsou ex) jako smrt známých :lol:
jak reagovala ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.15 12:53
@mimoza666 píše:
nj je to blb, jestli je to pro něj stejně významný (zvětšení prsou ex) jako smrt známých :lol:
jak reagovala ona?

Ne tak to tak vyplynulo.. :D byla to posledni věc co ji napsal a ona že jo, že konecne

• Citovat
  • Upravit
864
7.2.15 12:56
@Anonymní píše:
Ne tak to tak vyplynulo.. :D byla to posledni věc co ji napsal a ona že jo, že konecne

tak v tomhle kontextu mi to přijde neškodný. Já si taky píšu s ex, po rozchodu se to usadilo a máme dobré vztahy. Taky mi třeba pochválí, že jsem zhubla nebo nový účes, už je to spíš takový kamarádský, bez erotiky asi jako od kolegyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.15 13:01
@mimoza666 píše:
tak v tomhle kontextu mi to přijde neškodný. Já si taky píšu s ex, po rozchodu se to usadilo a máme dobré vztahy. Taky mi třeba pochválí, že jsem zhubla nebo nový účes, už je to spíš takový kamarádský, bez erotiky asi jako od kolegyně :mrgreen:

Jo tak neskodný to je..Nežarlim, ale vadí mi to hodně. Co ji to má co psat

• Citovat
  • Upravit
864
7.2.15 13:31
@Anonymní píše:
Jo tak neskodný to je..Nežarlim, ale vadí mi to hodně. Co ji to má co psat

a co přesně Ti na tom vadí? Že je s Tebou, tak přece si nebude prohlížet jen Tebe? Třeba jí chtěl udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
7.2.15 13:36
@mimoza666 píše:
tak v tomhle kontextu mi to přijde neškodný. Já si taky píšu s ex, po rozchodu se to usadilo a máme dobré vztahy. Taky mi třeba pochválí, že jsem zhubla nebo nový účes, už je to spíš takový kamarádský, bez erotiky asi jako od kolegyně :mrgreen:

přesně :palec: můj muž si taky píše se svou bývalou už několik let a posílá ji fotky rodiny a fakt to neřeším :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.15 13:50

Kdyby ji pochválil vlasy atd tak to nevadí. Ale že ji vyrostli prsa, to je za hranici

• Citovat
  • Upravit
1180
7.2.15 14:26

Tak já to vezmu ze strany té ex, neb prožívám podobný případ. Předpokládám, že nová paní slyší o mě to samé, že si za vše můžu sama, jaká jsem byla neschopná atd., to je vždy jak přes kopírák :mrgreen:
Já jsem teda zatím o něco rozumnější, ačkoli ještě nejsme rozvedeni, dceru si pravidelně bere na víkendy, prázdniny atd., žel bohu nemám to štěstí, že by cejtil nějakou zodpovědnost a oplácel to na penězích, když to ještě tajil, bylo to lepší :D Nicméně, byly doby, kdy se ke mně choval hezky, o ruku mě tenkrát požádal on sám. Měli jsme několik let docela pohodovou rodinu. Jakmile to začalo skřípat, tak zdrhnul. Já mu to teď nemám za zlé, nicméně má už do konce života nějaký závazek a z něj se nevykroutí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
7.2.15 16:15
@Anonymní píše:
Kdyby ji pochválil vlasy atd tak to nevadí. Ale že ji vyrostli prsa, to je za hranici

prsa=sex??? vždycky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.2.15 16:18
@mimoza666 píše:
prsa=sex??? vždycky???

ne ještě prsa = kojení… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
7.2.15 16:19
@mimoza666 píše:
prsa=sex??? vždycky???

a kdyby jí pochválil jen vlasy, tak jí to bude vadit taky :roll:

• Citovat
  • Upravit
864
7.2.15 16:24
@jdukolem píše:
ne ještě prsa = kojení… ;)

a estetika bez erotiky nemůže být? Já to beru podle sebe, taky někomu pochválím prsa a nemyslím při tom ani na kojení ani na sex :nevim: :nevim:, ale je pravda, že to nejsou moje ex :lol:, tak asi je to přece jen jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.15 16:40
@mimoza666 píše:
prsa=sex??? vždycky???

Ale ja si nemyslím že by s ni chtěl sex nebo tak..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.15 16:41

Věta,,nejak ti narostla prsa ne?''prostě co to ma co komentovat :cert:

• Citovat
  • Upravit
49159
7.2.15 16:49
@mimoza666 píše:
a estetika bez erotiky nemůže být? Já to beru podle sebe, taky někomu pochválím prsa a nemyslím při tom ani na kojení ani na sex :nevim: :nevim:, ale je pravda, že to nejsou moje ex :lol:, tak asi je to přece jen jiný.

no já myslím že tak jak to popisuješ to klidně možné je, co by ne..ale tady hovoříme o komunikaci svou lidí, co spolu spali a měli intimno..tam bych rovnici prsa = sexuální kontext nevylučovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí