Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také si myslím, že by bylo dobré si už teď dupnout. Nevěřím tomu, že po narození dítěte se partner zlepší. Aby to nedopadlo tak, že on nejdřív dá peníze bývalé, zaplatí jí složenky a miminu a zakladatelce zůstane akorát, co zbyde.
A opravdu není důvod platit něco and rámec alimentů a stýkat se s bývalou, obzvlášť když ona má ještě o něj zájem. Je to jak kdyby si posiloval ego, ale zakladatelku to bolí!
Zdravím..
Naštvalo by vás, kdyby se vas partner zeptal své bývalé, jestli se ji nezvětšily prsa? Jinak si nepíšou, ale mě to teda normální nepřipadá
Nejsou spolu tri roky a jinak si nepisou
Tak naštvalo, asi bych mu k tomu něco řekla, ale aféru bych z toho nedělala ![]()
Teď nechápu tuhle větu: kdyby se vas partner zeptal své bývalé, jestli se ji nezvětšily prsa
Ale předpokládám, že se zeptal tebe, jestli se nezvětšily bývalé. Třeba se jen někde potkali, ne? Nebo jste jí potkali spolu? My tohle spolu teda normálně probíráme, zrovna včera mi přítel říkal, že si na návštěvě všimnul, že se nějak zvětšily prsa naší těhotné kamarádce…já mu taky někdy řeknu, hele ta je má velký - na ulici i třeba v televizi. ![]()
@Anonymní píše:
Teď nechápu tuhle větu: kdyby se vas partner zeptal své bývalé, jestli se ji nezvětšily prsaAle předpokládám, že se zeptal tebe, jestli se nezvětšily bývalé. Třeba se jen někde potkali, ne? Nebo jste jí potkali spolu? My tohle spolu teda normálně probíráme, zrovna včera mi přítel říkal, že si na návštěvě všimnul, že se nějak zvětšily prsa naší těhotné kamarádce…já mu taky někdy řeknu, hele ta je má velký - na ulici i třeba v televizi.
podle mě tam má být Váš partner zeptal bývalé - ale taky jsem fárala ![]()
Omlouvám se, pisu z telefonu
![]()
Oni si psali po dlouhé době, přála mu k narozeninám na fb..tak se ji mimo jiné zeptal, jestli se ji nezvětšily prsa..
Aha, tak to je jiná, kdyby se zeptal jí, tak by mě to naštvalo a řekla bych mu, že mi to vadí.
Znám také podobný příklad. Kamarádka žije s chlapíkem, jenž má z předešlého vztahu dceru a jeho exmanželka má ještě jedno malé dítě, které není jeho, aktuálně žije s jeho otcem- tou dobou milencem, ale před dcerunkou to všichni tají, on má teď další dítě s novou partnerkou a dcérenka dělá občasně zle, protože tátu viní z odchodu, přitom to byla vina matky a nová partnerka se s ním také poznala až když nebyly spolu, také za bývalou kdeco platí, dítě, jenž není jeho ho má v RL jako otce, a on to odmítá řešit…
Bohužel, tohle jsou prostě podpantofláci, kteří poslouchali ve vztahu a budou i mimo něj.
I když si znovu pořídí rodinu, budou se snažit vymanit se z vlivu své dominantní ex, nikdy se jim to zcela nepovede.
Bohužel, tady je jediná rada smířit se s tím, nikdy se to nezmění, nebo pokud to bude neúnosné, položit mu nůž na krk, ale obávám se, že se by se rozhodl špatným směrem…
@JayLee píše:Žije v jine zemi a psali si co se za tu dobu událo..
evidentne mu není lhostejna a je k ni pozornya jak vis ze si nepisou, nevolaji nebo ze se neschazi?
@Anonymní píše:
Zdravím..
Naštvalo by vás, kdyby se vas partner zeptal své bývalé, jestli se ji nezvětšily prsa? Jinak si nepíšou, ale mě to teda normální nepřipadáNejsou spolu tri roky a jinak si nepisou
asi bych o tom ani nevěděla - nescházím se s ní
bylo by mi to fuk..
@Anonymní píše:
Zdravím..
Naštvalo by vás, kdyby se vas partner zeptal své bývalé, jestli se ji nezvětšily prsa? Jinak si nepíšou, ale mě to teda normální nepřipadáNejsou spolu tri roky a jinak si nepisou
Mně se bývalý zeptal jestli se mi nezvetsila pr.del. To jsou mi teprve dotazy. ![]()
@Anonymní píše:
Zastavím se u některých momentů:Předtím než poznal mě měl už milenku za dobu - to by mě varovalo, typický záletník, takže milenka, která s ním žije rok, si stěžuje, že najednou začal chodit jinam
Co jste čekala? věrnost?
Jejich vztah evidentně nefungoval, nicméně pak přišlo dítě a partner se k ní vrátil - tak to asi tak úplně nebylo, že?
Pak měli finanční problémy a Marie s jejími nároky partnera začala ztrácet úplně - spolehlivý to člověk, který sice má dům, ale ženu s dětmi nechá ve štychu
kde má můj partner dům, ve kterém nemůžeme bydlet, jelikož její rodiče bydlí přes ulici a ona je stále s dětmi u nich - opravdu? Oni stojí před brankou a brání Vám ve stupu? nebo je v tom něco jiného?
tak trochu občas dělá jak si Marie píská - žárlivost?
Mě požádal partner o ruku nakonec jsme se nevzali, protože jsme se dozvěděli že čekáme miminko -??? většinou to bývá naopak, dítě je důvodem sňatku
Začala mi tedy psát že je se mnou partner jen z lítosti a že stejně vyhravá ona - prostě zhrzená milenka, kterou si partner ani poté, co s ní čeká dítě, nechce vzít…
Nemám podezření že by mě můj partner nemiloval měli jsme problémy jednou se rozešli ale jsme spolu - a toto potvrzuje, že to tak úplně růžové mezi nimi nebude - pokud se dva milují, většinou se během prvního roku nerozejdou
já už nechci být dale tolerantní a půjčovat jí partnera na víkendy a strachovat se co se tam děje - zakladatelka tématu není tolerantní, naopak, a evidentně svému partnerovi nevěří, tak to asi moc velká láska nebude
Já to vidím takto (a jsem žena, nikoliv muž): jedna z dalších milenek, která sice odloudila chlapa od rodiny, možná překotně a neuváženě (či účelově?) se rozhodla pro těhotenství s ním, te´d sklízí plody svého chování…
Dámy, pokud bouráte cizí vztahy, jednak to ten chlap může udělat kdykoliv i Vám a jednak si ho berete s minulostí, která třeba vůbec nebyla tak špatná, naopak. Ale přece Vám nebude vykládat, že manželka je skvělá a úžasná, když vás chce do postele, ne? Jakže to je o těch božích mlýnech?
Reagujes na 4 roky starý dotaz, ale neva
a proc pises anonymně?? ![]()
@JayLee píše:
Tak uz je to, ze si pisi je zvlastniale zase se rozesli třebas v dobrem a mají spolu pekny vztah tak si občas napisí nejak
No joo..ona mu dluží peníze, tak mu to posila tak se kontaktuji kvuli tomu a ted si napsali i tohle..a ještě kdo umřel
to vse beru ale ptat se na tohle…blbec
@JayLee píše:
a tys to cetla ze vis jak co bylo a co si presne psali?
Jojo četla