Partnerská agrese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
21.10.18 19:57

Co tohle je proboha?Chlap chudak urvanej
prace a ty mas furt tendence resit pi.oviny a kdyz nereaguje,skocis na nej a jeste se divis,ze te ze sebe shodi??Nenormalni jsi tydoma,na 100%.On jen tak na 50. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 19:58
@akavi píše:
Ty jo. To je láska jak trám. Moje děti - tvoje děti. A ani jeden není ochoten druhého pochopit (on tvůj strach o dítě, ty jeho únavu z práce).

Já jeho únavu z práce musím chápat pořád.. měnil práci,říkala jsem mu že to bude na prd časově a taky že jo,slíbil že když se to bude sypat,najde si něco jinýho a výsledek je takový,že si jinou práci hledat nebude. A já si nechci postupně zvykat na víkendový vztah,tohle řešíme už půl roku,půl roku věčně unavený,sex no to ani nemluvím,věčně z toho nepříjemnej a vyjíždí po mě a i po dětech úplně zbytečně..ono to není jednoduchý

• Citovat
  • Upravit
53190
21.10.18 20:00
@Anonymní píše:
Já jeho únavu z práce musím chápat pořád.. měnil práci,říkala jsem mu že to bude na prd časově a taky že jo,slíbil že když se to bude sypat,najde si něco jinýho a výsledek je takový,že si jinou práci hledat nebude. A já si nechci postupně zvykat na víkendový vztah,tohle řešíme už půl roku,půl roku věčně unavený,sex no to ani nemluvím,věčně z toho nepříjemnej a vyjíždí po mě a i po dětech úplně zbytečně..ono to není jednoduchý

a tyco delas co a za kolik penez v porovnani s nim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
21.10.18 20:00
@Anonymní píše:

Jak dlouho a proč spolu jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.10.18 20:02
@Anonymní píše:

Když si nechceš zvykat, tak zůstaň sama a nemusíš si zvykat na nic. Soudím jen podle toho, co jsi napsala. Když si na něj nepříjemná, tak on taky asi příjemnej nebude. Jsi vzteklá, nastartovaná a on si potřebuje odpočinout. Zkus to nějak jinak, jestli teda o něj stojíš.
A to srovnávání jeho dítě a tvoje dítě - tak to by naštvalo každýho.

• Citovat
  • Upravit
53190
21.10.18 20:05
@Anonymní píše:

no pockej,casove zaprd?jste spolu doma denne od 17 do 20-21 plus vikendy,co je za problem?Spousta paru nema ani to.Zjevne to dela kvuli vydelku,ktery asi nesype do automatu nebo devkam..je z zoho zdrchanej,takze asi taky zadna prace snu,presto maka.Jsi nevdecna koza,co hleda problemy,kde nejsou.co by spousta zen eala za chlapa jako mas ty doma.Btw.,na me nekdo skocit,kdyz polospim,tak ho prizabiju.Bez nadsazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 20:08

Jsme spolu rok a čtvrt a od cca června je to hrůza jak nastoupil k jinému zaměstnavateli..byl skvělej,ale teď už spolu moc nejsme, nespime a když je doma je furt utahanej, startuje s mě uz pohárek přetekl. Ono je jedno jestli má mýdlo v oku, spadne a ublíží si,ono to partnera prostě netankuje,ale kdyby to byla jeho malá tak se přetrhne..tak kde to sakra jsme..

• Citovat
  • Upravit
2474
21.10.18 20:08

Popravdě se divím, že ti jednu neflák, chováš se jak kráva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
21.10.18 20:09

A čemu se jako divíš, když jsi do něj vandrovala? Skočíš na něj, strkáš ho z gauče a divíš se, že se mu to nelíbí? 8o Očividně toho měl dost, bavit se nechtěl a ty jsi do něj pořád hučela. On už to pak nikdo nevydrží. Tím se ho nezastávám, s ním to možná taky není jednoduchý, ale ty taky nejsi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 20:11
@unuděná píše:
no pockej,casove zaprd?jste spolu doma denne od 17 do 20-21 plus vikendy,co je za problem?Spousta paru nema ani to.Zjevne to dela kvuli vydelku,ktery asi nesype do automatu nebo devkam..je z zoho zdrchanej,takze asi taky zadna prace snu,presto maka.Jsi nevdecna koza,co hleda problemy,kde nejsou.co by spousta zen eala za chlapa jako mas ty doma.Btw.,na me nekdo skocit,kdyz polospim,tak ho prizabiju.Bez nadsazky.

Nespal,jen to dělal,provokace.. za druhý psala jsem že jsme spolu 2× v týdnu pár hodin a někdy taky jen jednou do týdne,pak až víkend kdy se třeba v neděli sebere a ve 20 h odjíždí..a já k jeho penězům přístup nemám. Kupuje asi 80 procent jídla,to jo..jinak u mě je zadarmo.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.10.18 20:12
@Anonymní píše:
Jsme spolu rok a čtvrt a od cca června je to hrůza jak nastoupil k jinému zaměstnavateli..byl skvělej,ale teď už spolu moc nejsme, nespime a když je doma je furt utahanej, startuje s mě uz pohárek přetekl. Ono je jedno jestli má mýdlo v oku, spadne a ublíží si,ono to partnera prostě netankuje,ale kdyby to byla jeho malá tak se přetrhne..tak kde to sakra jsme..

Ty se přetrhni u svého dítěte a on u svého. Je to problém?

• Citovat
  • Upravit
2474
21.10.18 20:13
@Anonymní píše:
ale kdyby to byla jeho malá tak se přetrhne..tak kde to sakra jsme..

Tady bude asi vícero problémů, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
Jsme spolu rok a čtvrt a od cca června je to hrůza jak nastoupil k jinému zaměstnavateli..byl skvělej,ale teď už spolu moc nejsme, nespime a když je doma je furt utahanej, startuje s mě uz pohárek přetekl. Ono je jedno jestli má mýdlo v oku, spadne a ublíží si,ono to partnera prostě netankuje,ale kdyby to byla jeho malá tak se přetrhne..tak kde to sakra jsme..

no jiste,protoze jeho dite je jeho dite a tvoje je tvoje,bez ohledu na to,jak uzasne by bylo tyto hranice zamest.Chces rict,ze kdyz si soucasne jeho dite rozbije cumak a tve bude volat mamiii (bez ohledu na duvod),ze pujdes za tim jeho deckem?? :roll: a ty mas pres den to jeho dite v peci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
Tak v tom případě bych byla ráda, kdyby si přišel pro jeho věci. Sama jsi teď napsala, že Tě to nenaplňuje. Pak jsi z toho nervní a výsledek jsou výbuchy a oboustranné.
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
21.10.18 20:14
@Anonymní píše:
Nespal,jen to dělal,provokace.. za druhý psala jsem že jsme spolu 2× v týdnu pár hodin a někdy taky jen jednou do týdne,pak až víkend kdy se třeba v neděli sebere a ve 20 h odjíždí..a já k jeho penězům přístup nemám. Kupuje asi 80 procent jídla,to jo..jinak u mě je zadarmo.

Snažit se usnout je provokace? Ne, je*at do někoho, kdo se snaží usnout a nakonec ho málem shodit z gauče je provokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí