Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nespal,jen to dělal,provokace.. za druhý psala jsem že jsme spolu 2× v týdnu pár hodin a někdy taky jen jednou do týdne,pak až víkend kdy se třeba v neděli sebere a ve 20 h odjíždí..a já k jeho penězům přístup nemám. Kupuje asi 80 procent jídla,to jo..jinak u mě je zadarmo.
jdi od nej, zaslouzi si nejakou lepsi, sorry jako.
Příspěvek upraven 21.10.18 v 20:15
@Kobliha51 píše:
Ty se přetrhni u svého dítěte a on u svého. Je to problém?
Tak on si lehne na gauč a o jeho malou se starám více méně já..
@Anonymní píše:
Tak si lehni na gauč taky.
@Anonymní píše:
a stojí ti takový vztah za to?
Jako ta popsaná situace je příšerná z obou stran.
Já chápu, že tě frustruje, že je unavený a neřeší se to, ale jak tě proboha napadlo řešit to fyzicky.
Já si vůbec nedovedu představit, že by mi někdo tohle udělal.
Z jeho reakce předpokládám, že se vůbec neovládal, což ho teda neomlouvá. Takovou tmu před očima prostě mít nesmí, ať je únava jakákoli a pokud je tak nastartovaný, tak má prostě v nejhorším vypadnout z baráku a párkrát si do něčeho kopnout nebo bouchnout(mám na mysli věc).
Za daných okolností vůbec nevím, jak bych to řešila, protože jedna věc je hádka, ale takové fyzické ataky bych měla stále v hlavě, a tak bych se styděla(Ať už jeden nebo druhý), že bych o pokračování bezdětného vztahu asi zájem neměla.
Možná je to zbabělé, já nevím.
@Sany80s píše:
Jako ta popsaná situace je příšerná z obou stran.
Já chápu, že tě frustruje, že je unavený a neřeší se to, ale jak tě proboha napadlo řešit to fyzicky.
Já si vůbec nedovedu představit, že by mi někdo tohle udělal.
Z jeho reakce předpokládám, že se vůbec neovládal, což ho teda neomlouvá. Takovou tmu před očima prostě mít nesmí, ať je únava jakákoli a pokud je tak nastartovaný, tak má prostě v nejhorším vypadnout z baráku a párkrát si do něčeho kopnout nebo bouchnout(mám na mysli věc).
Za daných okolností vůbec nevím, jak bych to řešila, protože jedna věc je hádka, ale takové fyzické ataky bych měla stále v hlavě, a tak bych se styděla(Ať už jeden nebo druhý), že bych o pokračování bezdětného vztahu asi zájem neměla.
Možná je to zbabělé, já nevím.
nedovedes si to predstavit,protoze jsi „normalni“ zena,ktera zkratka neresi problemy stylem,jako zakladatelka.Tohle je vrana k vrane.Pokud ona ma tendence resit problemy fyzickym nasilim,tak si tezko k sobe sezene muze,ktery bude jiny.Protoze takovy by ji hned utekl…
@Mirenka píše:
Myslím, že bude pro oba lepší, když to ukončíte. Já osobně bych neprožívala, kdyby se manžel nezeptal na oko a to je to jeho vlastní dítě, přijde mi to jako prkotina. Ale já bych čtyřleté děcko nenechala samotné ve vaně zase, no
To já taky. Jsem u něj celou dobu.
@Russet píše:
To já taky. Jsem u něj celou dobu.
Vazne?Ja nechavam deti od cca 2 let ve vane samotne.Vedi,ze nesmeji vstavat a maji tak maximalne 15cm vody a nikdy jsme nemeli zadne koupelnove zraneni…proc sedet u 4leteho ditete,ti mi hlava nebere ![]()
@unuděná píše:
Vazne?Ja nechavam deti od cca 2 let ve vane samotne.Vedi,ze nesmeji vstavat a maji tak maximalne 15cm vody a nikdy jsme nemeli zadne koupelnove zraneni…proc sedet u 4leteho ditete,ti mi hlava nebere
Jo. Sedím. Hraje si tam, někdy si stoupá. Utopí se i v těch 15 cm a tonoucí nekřičí. Dvouleťáka bych tam nenechala.
@unuděná píše:
Vazne?Ja nechavam deti od cca 2 let ve vane samotne.Vedi,ze nesmeji vstavat a maji tak maximalne 15cm vody a nikdy jsme nemeli zadne koupelnove zraneni…proc sedet u 4leteho ditete,ti mi hlava nebere
Dvoulety dite se ti muze utopit i v peti centimetrech vody.. Staci, ze si jednou lokne. To mas teda odvahu.
Tak aby mě někdo provokoval po práci úplně zbytečnýma recma typu pomoc u vyoplachovani oka, to bych ještě ustala. Ale abych byla pak při usínání shazovana z gauče tak to bych ti ji fakt dala. Chování dítěte.
A ještě čekáš na omluvu
Omluvit by ses měla ty. Ale myslím, že ty si za tím tak stojíš, že vůbec netušís, kde je chyba, co. ![]()
@Russet píše:
Jo. Sedím. Hraje si tam, někdy si stoupá. Utopí se i v těch 15 cm a tonoucí nekřičí. Dvouleťáka bych tam nenechala.
no,me dvoulete deti byly nonstop zvatlajici,takze v momente,kdy by bylo jen na 10sekund ticho,bych tam byla
nepovazuji to za odvahu,povazuji za prehnanou starostlivost sedet u ctyrleteho ditete,kdyz se koupe
asi jako nechytam triletaky pri lezeni na klouzacku nebo kdyz se uci jezdit na kole.A to jsem,pozor,v jinych diskuzich povazovana za hysterickou,jelikoz nepustim sve deti (ted 3,5 a 6) z dohledu na koupalisti ci kdekoli u vody.Ale vana,to je o necem uplne jinem.
@Russet píše:
souhlas, dítě se topí potichu a rychle a ani 15 cm vody není potřeba
@unuděná píše:
no,me dvoulete deti byly nonstop zvatlajici,takze v momente,kdy by bylo jen na 10sekund ticho,bych tam bylanepovazuji to za odvahu,povazuji za prehnanou starostlivost sedet u ctyrleteho ditete,kdyz se koupe
asi jako nechytam triletaky pri lezeni na klouzacku nebo kdyz se uci jezdit na kole.A to jsem,pozor,v jinych diskuzich povazovana za hysterickou,jelikoz nepustim sve deti (ted 3,5 a 6) z dohledu na koupalisti ci kdekoli u vody.Ale vana,to je o necem uplne jinem.
Je to můj věčně mluvící poklad. Zatím mě tam chce. U čůrání už ne ![]()