Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holki zajímal by mne váš názor,já čekám mé páté miminko - 2. měsíc těhotná a velká finanční tísen. Co bych měla ,nebo neměla? Děkuji všem za názory a pomoc. Těhotenství je nečekané,ani nevím jak k němu došlo. děkuji
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No a právě že to bude asi moc brzy máme ročního chlapečka.děkuji za rady
Většinou se k tomu dojde při souloži ![]()
Já bych do toho teda nešla,ale když to přišlo tak asi to tam má být.Gratuluji a poradit nedokážu:kytka:
Do budoucna by to asi chtělo zapojit do svého jednání zodpovědnost.
Allee píše:…a malinko mozeček
Do budoucna by to asi chtělo zapojit do svého jednání zodpovědnost.
tvém případě asi ne , nešla.. Četla jsem tvoje předchozí diskuze, že máš manžela bez práce a málo peněz atd.. DOufám, že jsem se nespletla, že jsi to byla ty, co ses ptala na tu hmotnou nouzi
Já jako nechápu,proč se nějak nechráníte??máte 4 děti,žádný peníze.Já jsem tady na nerva,že budeme mít třetí a to nám peníze nějak nechybí.Promin,ale tohla já opravdu nechápu
a pak se takový lidi strašně divěj,že jim stát nedá žádný peníze
.Vy jste si nadělali spousty dětí,tak se o ně taky vy musíte postarat,ted narážím na tvoje předešlé diskuze.stát s tebou žádný dítě nemá,ale máš ho s chlapem,který údajně nemůže sehnat práci.Nevěřím tomu,práce je spousty a co jsem pochopila jste ze Slaného a taková cesta za prací do Prahy není daleko a ani 150km.jak bylo psáno.Ale vlastně je to vaše věc.
u mě je strop tři děti. nechci být vynervovaná matka s minimem času. chci být vyrovnaná duševně zdravá matka, která se svým dětem může individuálně věnovat. proto bych nešla ani do čtvrtého, dál ani nemluvím. a to neřeším peníze, podle toho, co čtu od ostatních, tak tě teda nechápu, nad čím ještě váháš:roll:
ahoj. tak předevšim aspoň gratuluju k těhotenství i když je nechtěné
. Ale je to těžké poradit, já osobně bych chtěla mít velkou rodinu,ale co se týče financí tak mi nebude přáno. Zatim mám jen jedno dítko a prostě si neumim předtavit, že když bych zjistila, že jsem těhotná, že bych šla na potrat. asi bych to nedokázala. Ale mě se to mluví,co? Předevšim tady měly maminky pravdu, nechápu proč se nějak nechráníte? krabička kondomů moc nestojí,antikoncepce taky není všechna drahá
. ale za mě říkám: já bych na potrat nešla
Ale to není rada, jen jak to momentálně cítím.
Chtěla jsem slyšet i jiný názor než z rodiny,samozřejmě jsem rozhodnutá jít na mini.in.ale moc vám děkuji že jste napsaly.Rovnou si nechám podvázat vaječníki at už je klid na dobro.Chránili jsme se beru antikoncepci ale není to poprvé kdy se mi to stalo i když mě p doktorka ujištovala že se to stát nemůže.Tak moc děkuji.
Náš děda je z krajského města a co naplat, i když je vysokoškolák, práci nemá. A pár let do důchodu. Tak šel na brigádu do Prahy!!!
Vaše chování bylo silně nezodpovědné. Abych řekla pravdu, o třetím teoreticky uvažuju, že monžá třeba někdy … ale ne teď! Šílím, jen když si vezmu piluli o tři hodiny později … tuhle jsem si zobla z jiného políčka a nemohla jsem se dopočítat … tak jsme se holt chránili jinak …
Ale stalo se. Ale přesto nevím, co radit. Rozum říká potrat. Srdce říká, ani náhodou!!!
Já nyní otěhotnět, na potrat nejdu. To vím bezpečně. Jenže … já mám zázemí, netrpím hmotnou nouzí … jde spíš o zdravotní stránku … a to je taky úplně jinde …
Četla jsem taky předešlé diskuze a v situaci ve které jste, bych do toho taky rozhodně nešla, ale bohužel se budete muset rozhodnout sami. A bohužel se musím přidat k holkám, protože nechápu, proč se proboha nechráníte? Existuje antikoncepce a kondomy stojí pár korun. Pak byste nemuseli řešit takové existenční potíže. Každopádně gratuluji k těhotenství, co by za to spousta ženských dala, tak lehko otěhotnět.
iriska11 píše:
Chtěla jsem slyšet i jiný názor než z rodiny,samozřejmě jsem rozhodnutá jít na mini.in.ale moc vám děkuji že jste napsaly.Rovnou si nechám podvázat vaječníki at už je klid na dobro.Chránili jsme se beru antikoncepci ale není to poprvé kdy se mi to stalo i když mě p doktorka ujištovala že se to stát nemůže.Tak moc děkuji.
Tak to se omlouvám, to jsme tady asi nikdo nevěděl …
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat