Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tady někdo kdo měl pět císařských řezů? Nebo víte o někom?
@Julisek 1 tak to by mě taky zajímalo
Viktoria Backham měla čtyři
to mi řekla gynekoložka, když jsem se ji zeptala, jestli můžu mít i tři děti (mám jedno dítě císařským řezem) ![]()
V jedné skupince na jinem servru je s námi maminka co měla pět císařů, takže nejspíš reálné tu bude ikdyž spala, že doktoři moc nejásali.
Taky mam jedno cisarskym rezem, po cisari jen srusty a dvakrat mimodelozni prisla jsem o oba vejcovody. vsechny problemy diky cisari pred nim mi nic nebylo.
Mam ctyri a pokud budu jeste nekdy tehotna/coz nebudu
/,proste se jen udela patej
Vse ale vzdy zalezi na zpusobu hojeni.
@sabinka098 jejda… o těch srůstech ses dozvěděla až když jste se snažili o druhé?
Tak já mam čtyři a všechny bez problému. Doktoři mě nijak víc nesledovali, chodila jsem na kontroly stejně často jako ostatní těhu. Nadšení z toho lékaři nejsou a ještě míň nadšený byli z toho, že jsem hned druhý den po tom posledním běhala jako po normálním porodu.
Při druhý sc mi řekli, že třetí nedoporučují, to bylo v roce 2003. Jak je vidět, tak dobou se názory mění. ![]()
@Malcmi píše:
@sabinka098 jejda… o těch srůstech ses dozvěděla až když jste se snažili o druhé?
Hned po cisari me furt pobolival podbrisek pak jsem otehotnela v deloze nic tak mi udelali laparoskopii plod nenasli akorat vejcovod ve srustech.
Mam tri, do ctvrteho bych nesla, ale den prede mnou delali pry jedne pani paty. Teda rikal mi to osetrujici lekar pri nastupu, asi me chtel uklidnit, ze tri jsou v pohode, at se nebojim.
@Hadumi píše:
Donna z Beverly Hills 90210 /nevím, jak se jmenuje/.
Ano. Tori Spelling prý jich má pět. A holky, jak jste se hojily po tolika císařích, co pooperační rekonvalescence? A jizva v těhotenství nebolela, neměly jste strach?
@farska @Hobitka @Julisek 1