Pátý císařský řez

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
11.8.17 13:04
@ajinka-t píše:
Mam za sebou tři sekce a čeká mě čtvrtá, poslední byla před šesti lety

Taky se snažíme o čtvrté, mám tři císaře, takže by to byl čtvrtý. Jinak držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.8.17 14:21

@miri31 a v těhu tě jizva nebolela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
11.8.17 16:45

Se mnou ležela na JIP paní co byla po čtvrtém císaři. Poslední měsíc ležela na rizikovým, kvůli tenké jizvě. Naplánovali jí cs na 37+0. Po třech klukách se dočkala vytoužené holčičky. Já jsem měla před 7 týdny třetí císař. A ten závěr těhotenství byl nic moc, jizva bolela, ztenčovala se, nakonec mi raději udělali císař dříve než bylo plánováno. A břicho plné srůstů po předchozí sekci, jizva už hodně ztenčená…do čtvrtého císaře a více už bych nešla. Jsem ráda, že mi jizva nepraskla. (A to první dva císaře i těhotenství naprosto ok, hojení též ok…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31189
11.8.17 17:44

@Fiialka Jen trochu OT - mas deti narozene skoro presne jak ja (06/12, 05/14 a 05/17) :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
11.8.17 19:54

A jo :lol: @Hobitka Mám bandu kluku a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.8.17 21:17

@niky.surmanova @niky.surmanova
první byl 2005 akutní sekce v 38+0, druhý císař 2007 ve 40+0 Ve Vrchlabí, chtěla jsem rodit normálně, ale báli se, byla ztenčená jizva - ale na to přišli až u sekce, třetí císař v roce 2011, ve 28+6,ten byl akutní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31189
11.8.17 22:52
@Fiialka píše:
A jo :lol: @Hobitka Mám bandu kluku a ty?

Holka, kluk, holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.19 12:10

Pátý císařský řez

Dobrý den všem,
Mě letos v červenci čeká pátý císařský řez. Mám 4 kluky a nyní čekám holčičku :) Císařské řezy mě byli provedeny s důvodu úzké pánve a samozřejmě že mě mrzí že jsem si nemohla prožít normální přirozený porod :(
Všechny mé CS mě byli provedeny v ČR a nyní budu rodit v Německu kde nyní s manželem a dětmi žijeme. Má gynekoložka zde v DE nic proti tomu nenamitala a mou jizvu po 4 sekcích chválila. Nejsem nějak více sledovaná, chodím jen na pravidelné kontroly v těhotenství. Po všech CS nebyli žádné komplikace či srůsty. Poslední porod císařem byl v březnu 2016 a porod se rozběhl sám, odtékáním plodové vody v 38+1 den a chlapeček se narodil zdráv s 3,20 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.19 13:10

Vedouci 1. salu u Apolinare mi rekl, ze 4 nejsou zadny problem, do 5 by taky sel.

• Citovat
  • Upravit
25179
21.3.19 13:15

mám kamarádku, kterou čeká čtvrtá sekce. Jizvu má pěknou, doktoři taky nevidí problém, rodit bude samozřejmě SC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
21.3.19 13:24

Já znám osobně jen jednu se 4 sekcemi, tak jsem ráda, že rekord je tebou překonán, byť tě neznám osobně :mrgreen: :pankac: Donosila všechny 4, mimochodem taky 4 kluky. Akorát při posledním těhotenství ji celkem tahalo bříško, takže asi už srůsty má. Mně čeká teprve 3.sekce a tam se taky hodlám zastavit :mrgreen: Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.3.19 14:37

@Any.D Já mám taky čtyři kluky a chvilinku jsem si prohrávala s myšlenkou,že bych tu holčičku moc chtěla :andel: tak mě zajímalo jestli je tu ještě stejnej blázen jako já :lol: Teď momentálně jsem na tom,že další dítě NE. Vzhledem k tomu,že mi bude 38 let,tak je to nejspíš definitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.20 12:14

pátý císař

Ahoj holky,
mám za sebou 4 císaře(2005/2008/2010/2020 a o Silvestru, půl roku po 4.cs,chceme s manželem zkoušet kluka, i když při našem štěstí do bude 7.holka(manžel má 2 z předchozího manželství:D).Všichni, kromě mého gynekologa a operatérky mě odrazovali a už při 4.tém si klepali na čelo a chodili se na mě koukat jak na zvířátko v ZOO, Můj pan gynekolog řekl „v Londýně to vůbec nepočítají“,operatérka mi při porodu říká"neměla bych Vám to říkat, ale klidně jděte do páteho, dělohu máte lepší než některá maminka po jedné sekci, po operaci jsem se sice zbarvila jako velikonoční vajíčko, ale už večer stála ve sprše a fungovala od druhého dne nonstop.Pak mi akorát museli čistit jizvu udělala se mi krevní sraženina, ale po vyčištění vše ok. Jizvu občas cítím, ale nebolí, jen při změně počasí, to jsem cítila vždy. Samo že mám trochu obavy, aby se nám miminko narodilo v pořádku, ale vzhledem k našemu věku nemůžeme moc dlouho čekat. No snad nikdy nebudeme litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
15.12.20 12:33

A co chceš slyšet? Rizika tam jsou a ne zrovna malá. Jestli ti to za to stojí a jsi ochotná kvůli „zkoušení kluka“ risknout třeba i život, pak do toho. Je to hlavně tvoje rozhodnutí. :nevim:

Příspěvek upraven 15.12.20 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
15.12.20 12:34
@dostaljanka píše:
Ahoj holky,
mám za sebou 4 císaře(2005/2008/2010/2020 a o Silvestru, půl roku po 4.cs,chceme s manželem zkoušet kluka, i když při našem štěstí do bude 7.holka(manžel má 2 z předchozího manželství:D).Všichni, kromě mého gynekologa a operatérky mě odrazovali a už při 4.tém si klepali na čelo a chodili se na mě koukat jak na zvířátko v ZOO, Můj pan gynekolog řekl „v Londýně to vůbec nepočítají“,operatérka mi při porodu říká"neměla bych Vám to říkat, ale klidně jděte do páteho, dělohu máte lepší než některá maminka po jedné sekci, po operaci jsem se sice zbarvila jako velikonoční vajíčko, ale už večer stála ve sprše a fungovala od druhého dne nonstop.Pak mi akorát museli čistit jizvu udělala se mi krevní sraženina, ale po vyčištění vše ok. Jizvu občas cítím, ale nebolí, jen při změně počasí, to jsem cítila vždy. Samo že mám trochu obavy, aby se nám miminko narodilo v pořádku, ale vzhledem k našemu věku nemůžeme moc dlouho čekat. No snad nikdy nebudeme litovat.

A pokud ti praskne děloha a ty vykrvácíš, tak ty už litovat nebudeš no to je pravda. Ale co manžel a holky? :nevim: Opravdu nikdy nevíš co se může stát a pokoušet štěstí? Zbytečně? Dětí máte dost. Kdyby jsi rodila přirozeně, neřeknu ani popel. Ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí