Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak brzo po předchozí xy sekci? To vám ten pokus o kluka za to vážně stojí?
Koukám, že jsem sem před necelými 2 lety psala, že znám osobně jednu se 4 císaři, tak jen upřesním, že už znám jednu s 5 císaři, přidala pátého kluka. Si to holky vyměňte a přestaňte rodit
Já myslím, že to přežiješ, ale počkala bych déle než pár měsíců. Jsem zvědavá, jestli za chvíli bude na cestě 6. kluk ![]()
@mau-mau
To se vsaď, že jo, jednou to přece vyjít musí
.
Kamarád dělá léta rodokmeny, a říkal, že má nějakého rekordmana z 18. století, který zplodil postupně se 3 manželkami celkem 17 dcer. Syna ani jednoho, takže tak…
A to je fakt nutné půl roku po porodu císařem zadelavat na další dítě? I když podle datum porodů ti už asi ujíždí vlak co?
@ropucha 02 ale oni se nesnaží o holku, ti moji, jen prostě chtějí mít hodně dětí a neřeší antikoncepci ![]()
@karkarka tak utahovat si z ní, že je stará, to snad není nutný, ne? Na každého jednou dojde ![]()
@ropucha 02 píše:
@mau-mau
To se vsaď, že jo, jednou to přece vyjít musí.
Kamarád dělá léta rodokmeny, a říkal, že má nějakého rekordmana z 18. století, který zplodil postupně se 3 manželkami celkem 17 dcer. Syna ani jednoho, takže tak…
Hustý, to je skoro nějaká porucha genetiky, že produkuje jen XX
Asi bych neviděla až tak mega problém v pátém císaři, taky jsem slyšela, že v některých zemích je to běžné, jak v tom, že to chcete do půl roku. Proč??? ![]()
Tak si dejte aspoň rok až dva pauzu, ne? To tak strašně spěcháte?
@mau-mau píše:
@karkarka tak utahovat si z ní, že je stará, to snad není nutný, ne? Na každého jednou dojde
Jsi normalni, jaký utahování. Tak když musí nezbytně 6 měsíců po císaři otěhotnět, nejspíš v tom něco je. A dej bacha aby nedošlo na tebe. ![]()
Jsi blazen, vsechno riskovat… ani se mi nechce verit, ze nekdo takovy fakt existuje
@karkarka píše:
Jsi normalni, jaký utahování. Tak když musí nezbytně 6 měsíců po císaři otěhotnět, nejspíš v tom něco je. A dej bacha aby nedošlo na tebe.
Psala jsi jí, že jí nejspíš ujíždí vlak, když rodila v roce 2005. Dobře víš, co jsi psala a moc pěkná poznámka to nebyla, to víš sama, takže se nemusíš dotazovat, zda jsem normální.
A co má být ta poznámka, aby nedošlo na mě? Na mě samozřejmě taky dojde. ![]()
@dostaljanka píše:
Ahoj holky,
mám za sebou 4 císaře(2005/2008/2010/2020 a o Silvestru, půl roku po 4.cs,chceme s manželem zkoušet kluka, i když při našem štěstí do bude 7.holka(manžel má 2 z předchozího manželství:D).Všichni, kromě mého gynekologa a operatérky mě odrazovali a už při 4.tém si klepali na čelo a chodili se na mě koukat jak na zvířátko v ZOO, Můj pan gynekolog řekl „v Londýně to vůbec nepočítají“,operatérka mi při porodu říká"neměla bych Vám to říkat, ale klidně jděte do páteho, dělohu máte lepší než některá maminka po jedné sekci, po operaci jsem se sice zbarvila jako velikonoční vajíčko, ale už večer stála ve sprše a fungovala od druhého dne nonstop.Pak mi akorát museli čistit jizvu udělala se mi krevní sraženina, ale po vyčištění vše ok. Jizvu občas cítím, ale nebolí, jen při změně počasí, to jsem cítila vždy. Samo že mám trochu obavy, aby se nám miminko narodilo v pořádku, ale vzhledem k našemu věku nemůžeme moc dlouho čekat. No snad nikdy nebudeme litovat.
Mne je spis z tveho komemtare smutno… prijde mi, ze vam jde proste jen o toho kluka, mate doma mimino a misto radosti z neho tady vymyslite s muzem dalsi snazeni a proste co kdyz to bude kluk…
nechapu tohle honeni se za druhym pohlavim za kazdou cenu…
Počkala bych ještě aspoň půl roku až rok. Ať si tělo odpočine a dohojí se.