PC problém - výběr internetového prohlížeče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
7.4.11 08:13

všem moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.4.11 08:54

Monny mohl by mi tvůj manžel poradit?Potřebuju co mám záložky v Mozille dát do záložek v IE.Jde to nějak?? :think: :wink: :huban:A ať mi nepíše že si to mám skopírovat po jedné :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.4.11 09:19
verenika píše:
Monny mohl by mi tvůj manžel poradit?Potřebuju co mám záložky v Mozille dát do záložek v IE.Jde to nějak?? :think: :wink: :huban:A ať mi nepíše že si to mám skopírovat po jedné :zed: :lol:

Ahojky Vereniko - hezka ikonka :palec:

Manžel vzkazuje:
Jde, ale složitě, když otevřeš IE, a tak by se tě to mělo zeptat jestli chceš synchronizovat Historii, Záložky atd. (Nebo to musíš zaškrtnout). Pokud tam tuhle nabídku nemáš, musíš si nainstalovat vyšší verzy IE, kde to mít budeš. :palec:

A vůbec, proč přecházíš z Mozzily na IE? Vždyť Mozzila je lepší prohlížeč :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.4.11 09:36

Monny mě jde v mozille strašně špatně emimino a FB-hlavně farma :mrgreen: Což jsou pro mě dvě nejdůležitější stránky :mrgreen: Proto.Máme IE 8,Mozillu máme teď tu 4.. :roll: Novou verzi IE si nemůžu stáhnout :-?
Jo a díky za ikonku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.4.11 09:49

Veru - aha :mrgreen: Tak to jo, mno tak to asi jinak nepůjde, manžel už odešel.. :nevim:

Omlouvam se za OT Kamčo :oops:

Jo a dobrej film - ďábel (lidi ve výtahu umírají)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.4.11 09:54

Monny film vypadá dobře :wink: Zkusím ty záložky přetáhnout po jedné,aspoň je trošku promažu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.4.11 09:57

Veru
Jj, ja tu tech záložek mám taky mrtě :oops: :lol:

Tak hodně zábavy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek