Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo sorry, pro oci nevidim. me je 24. strany, nikdy bych si nerekla, ze me tohle v tak mladym veku ceka. ![]()
Ono bohuzel PCO je prekazka v kazdym veku, my se zacali snazit, kdyz mi bylo 27 a myslela jsem si, ze to vek tak akorat, kdybych to vedela, zacali jsme driv…
to jo, ale ja jeste donedavna ani nevedela, ze to mam
. musime bojovat. ja verim, ze nam to klapne, ale to asi rika kazdej pred IVF ![]()
Ja to taky zjistila, az kdyz jsem po sedmi letech vysadila antiko…Ja nevim, ja pred prvnim IVF verila, ze to vyjde, pri druhym uz tam tolik optimismu nebylo…To zklamani, kdyz IVF nevyjde je hodne tezky…
ahoj holky,vkládám se do vaší diskuze.
chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo za sebou těžký hyper.sy a čeká vás kryoembryotransfer???budou vám dávat, nebo dávali nějaké další hormony???
děkuju za odpověď
Terouš…koukám,že máš embrya u sebe,držím palečky…
Darwin…myslíš,jak jsme stimulovali na KET???
já brala od 1.dne cyklu estrimax 1-1-1 a cce 18 den byl KET.....po něm se hned přidá utrogestan…
ja ten hyperstimulak nemela, jen lehkej. na ket stimulovat nebudu, nic mi nezbylo. a ET pravdepodobne nevysel, test je bilej.
ahoj Peti Z. děkuju za rychlou odpověď, Utrogestan už jsem brala, ten bych měla zvládnout, ale ten první lék ne. nedělal ti žádné problémy? a měla jsi taky hyperstimulační sy?
je mi to líto teroušku, nedá se nic dělat, musíš se těšit na další pokus, drž se
Terouš.....moc mě to mrzí.....
ale třeba je ještě brzy na testík,Kdy jdeš na krev??
Darwin…po OPU jsem měla mírný OHSS.....
Estrimax je na růst sliznice a ten je v poho,utroš je horší…
Já sama neovuluju,takže při KETU stimuluju jen sliznici.Pokud sama ovuluješ,bude to asi jinak…