Péče o bílé boty
- Fotoalbum (2)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahooj, prosim o radu. Objednala jsem si air max 90 v bílé barvě a moje prosba zní, máte zkušenosti s nějakým sprejem/krémem/voskem o co nejlepsi péči prave pro bílé boty? Nejlépe aby byl i proti popraskáníděkuji
Taky jsem si nedávno koupila bílé boty. Bydlíme na vesnici, příjezdová cesta je samé bláto.. Boty si omyju vodou a pak starým kartáčkem a nejlevnější zubní pastou(mám z Kauflandu, stala asi 15 Kč) umyju. Pak smyju pastu. Někde jsem se dočetla že zubní pasta boty vybeli a tak používám toto. Někdy třeba ještě suché projedu indulonou. Podotýkám, že boty mám asi za 300,–kc a mám je skoro 2 roky. Po umytí jsou skoro jak nové, na porážce je samozřejmě vidět že nove nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Někde na internetu jsem viděla jak lidi požírají boty voskem, ale nevím
😂 já mám snad většinu bot v bílé barvě, jak látkové converse tak
kožené Nike, nijak nesprejuji neopecovavam nic, chodím klido i po
polnackach, potom je jen hodím do pračky a přidám Sanytol a boty jak
nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahooj, prosim o radu. Objednala jsem si air max 90 v bílé barvě a moje prosba zní, máte zkušenosti s nějakým sprejem/krémem/voskem o co nejlepsi péči prave pro bílé boty? Nejlépe aby byl i proti popraskáníděkuji
Přidávám foto špinavých a vycistenych bílých bot zubní pastou
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Nanohoubičky
Já jsem nedávno koupila někde na internetu - omlouvám se už nevím stránku - produkt nanohoubička. Trochu jsem se bála, protože jsem odmalička skeptik. Byla jsem ale překvapená, boty jsou bílé a bez použití pračky. Pokusím se najít odkaz a přidat vám ho tady. Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Gynekologicka pece v tehotestvi
- Bíly kousek/cucek - sliznice?
- Máte zkušenost s vracením bot na Coolboty.cz?
- Krémový, bílý výtok během nebo po ovulaci?
- Artroskopie kolene a péče o miminko
- Alimenty, střídavá péče, nic si nechceme platit.
- Bílé tečky na zavařených borůvkách - plíseň?
- Střídavá péče - informace
Ahooj, prosim o radu. Objednala jsem si air max 90 v bílé barvě a moje prosba zní, máte zkušenosti s nějakým sprejem/krémem/voskem o co nejlepsi péči prave pro bílé boty? Nejlépe aby byl i proti popraskání
děkuji