Pečeme cukroví 2013

12.11.13 13:16

Pečeme cukroví 2013

Vánoce se pomalu blíží a začínám přemýšlet co dobrého letos upeču. Podělte se jaké druhy cukroví děláte a hoďte sem i nějaký ten receptík které cukroví děláte nejraději. Zatím se chystám tradičně na Linecké, vyzkouším Drdoletky, Klubíčka a Jeptišáky, dál se ráda nechám inspirovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
850
12.11.13 13:18

Budu delat strojkové :) perníčky co jeste tak to nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 13:20

@lucikga Perníčky ty jsem už vzdala, každý rok jsem zkoušel x receptů a pokaždé bych s nimi mohla dláždit chodník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 13:21

@ježourek x.x.x perníky, banánky, vanilkové rohlíčky, marokánky, sandokanovi oči, klasické slepované a víc nevim, musí vymyslet kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 13:22
@ježourek x.x.x píše:
@lucikga Perníčky ty jsem už vzdala, každý rok jsem zkoušel x receptů a pokaždé bych s nimi mohla dláždit chodník :lol:

zkoušela jsi k nim dát jablko? tedy uložit je do krabice a dát k nim čtvrt jablka.. ony nasajou tu vlkost - samože ho tam nesmíš nechat, ale každý den dát čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
12.11.13 13:23

Užžžž??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pečením se obvykle zaobírám až ke konci listopadu, ale ono to letí, takže…
hodlám dělat perníčky, vanilkové rohlíčky, strojkové, možná marcipáovou roládu ale to nevim nevim :) No a pak klasika - vosí hnízda, kokosové kuličky, pracny… :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
12.11.13 13:24
@martina.se píše:
zkoušela jsi k nim dát jablko? tedy uložit je do krabice a dát k nim čtvrt jablka.. ony nasajou tu vlkost - samože ho tam nesmíš nechat, ale každý den dát čerstvé.
:palec: potvrzuji, to opravdu funguje ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
12.11.13 13:27
@ježourek x.x.x píše:
@lucikga Perníčky ty jsem už vzdala, každý rok jsem zkoušel x receptů a pokaždé bych s nimi mohla dláždit chodník :lol:

teta vždy peče perníčky už začátkem listopadu pak je dá do krabice na balkon aby do vánoc změkly a má je vždy vynikající letos už má napečený perníčky před dvouma lety pekla perníčky až ke konci listopadu a byli jak kámen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 13:27
@matetka píše: :palec: potvrzuji, to opravdu funguje ;)

jj, já to doporučovala už více lidem. Mi to tedy problém nedělá, perníky mám vždy měkké :think: ale vím, že to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 13:28
@martina.se píše:

Mamka to prý zkoušela a taky žádná sláva. Možná bych mohla zkusit, při nejhorším budou mít Vánoce i slepice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 13:29
@ježourek x.x.x píše:
Mamka to prý zkoušela a taky žádná sláva. Možná bych mohla zkusit, při nejhorším budou mít Vánoce i slepice :D
:mrgreen: nwm, mi tohle problém nedělá. Perníky jsou měkké hned :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
12.11.13 13:30

@martina.se Já mám tedy taky většinou měkké, ale už jsem to i jednou přehnala s cukrem a kámen byl proti nim měkouš! :D :D :D Dala jsem k nim jablka a paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
12.11.13 13:30
@ježourek x.x.x píše:
Mamka to prý zkoušela a taky žádná sláva. Možná bych mohla zkusit, při nejhorším budou mít Vánoce i slepice :D

Teda i kdybych si na nich měla vylámat zuby, tak perníčky nedám :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
12.11.13 13:32

Já peču ořechové rohlíčky - ty máme nejraději, linecké, kokosky, perníčky, pracny, plněné košíčky, o Vánocích pak nějaké nepečené. S cukrovím moc neexperimentuju, u nás jede osvědčená klasika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
12.11.13 13:35

Ahoj holky, já peču vždycky hodně cukroví, mám osvědčené recepty, ale vždy přidám i něco nového. Letos jsem si pořídila strojek, tak chci zkusit něco z toho. Kdsi jsem někde ochutnala vynikající ořechový a kokosový kolečka ze strojku, ale nemám recept. :zed:

Jinak spoustu inspirace i s receptama je tady, spadla mi čelist: :mrgreen:

http://www.cukrovi.kvalitne.cz/…vyrobku2.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí