Pečená kachna se zelím a knedlíkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
19.8.16 19:54

Na takové odpovědi Vám Kašlu tady se už nezeptam na nic!!! Ptaj se i na horší věci, ale víte co je mi to fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
19.8.16 19:57

Já v těhotenství milovala prejt (se zelím a bramborem) a jedla jsem ho skoro pořád a po kýblech.

Jak je maso tepelně opracované, nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.8.16 19:58

Zelí v těhotenství nedoporučuji, aby tě nesundavali ze stropu :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.8.16 20:00

@Apaji :palec: díky konečně normální odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
@Yasminn píše:
Zelí v těhotenství nedoporučuji, aby tě nesundavali ze stropu :nevim: :lol: :lol:

:lol: Ale to záleží kus od kusu. Já například zelí trávím velice dobře a ehm…potichu :mrgreen:. Můžu ho klidně zapít kyškou a nic mi to neudělá. Ale dát si kávu a kyšku - tak to je mazec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631

@Helousek22 Jasně, že můžeš, já se vyhýbala akorát játrům, někde jsem četla, že by se neměly. A nepila jsem alkohol. Jinak jsem jedla a pila všechno ;)
Akorát si pamatuju, že zrovna kačku se zelím jsem měla na začátku těhotenství a bylo mi z ní pěkně špatně :D Dlouho jsem se potom na ni nemohla ani podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.8.16 20:02

@Apaji mě zelí nadýmá hodně a v těhotenství tuplem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.8.16 20:02

@NikysekR jo uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.8.16 20:03

@Apaji kávu a kyšku? 8o Zvláštní kombinace :think: :P Holt každý má jiné trávení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
19.8.16 20:03

Já si v těhotenství užívala. Při kojení jsem se musela hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.16 20:05

@Helousek22 A co by na upečené kachně, uvařeném zelí a knedlíku podle tebe mělo být závadného? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
19.8.16 20:07
@Helousek22 píše:
@Apaji :palec: díky konečně normální odpověď

:kytka:
Jo, pamatuju si, že za mého těhotenství se spustila trochu „hysterie“ kolem plísňových sýrů (že by ho těhotné měly obcházet pětikilometrovým obloukem) - nevím tedy, jak je to teď, to bylo před 11 lety, kdy já byla těhotná. Já plísňáky miluju, naštěstí mě na ně přešla v jiném stavu chuť.

Nevím, jestli máš plesnivé sýra ráda ty, ale asi na tom něco bude, že ty by se měly jíst méně. A samozřejmě neochutnávat syrové maso - například, když mícháš mleté maso na karboše apod. Tatarák (kór se syrovým vejcem) bych raději také nejedla. Trochu dávat pozor na různé řezy a dorty, zda v krému není syrové vejce (hlavně u domácí výroby, jinak se alespoň pasterizují, pokud se jedná o cukrárenský výrobek) a vynechávala jsem majonézu.

Takže dobrou chuť, na kachničce si bez výčitek pošmákni a bezproblémové čekání na mimčo přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.8.16 20:08

@radkka radši nic!!! Už nekomentuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.8.16 20:09

@Apaji děkuji :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.8.16 20:09
@Helousek22 píše:
@radkka radši nic!!! Už nekomentuju

Ne raději nic, ale NIC! Ještě bacha na vzduch, je v něm hodně výparů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí