Pedagogické vzdělání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já vím, že se vyžaduje titul mgr. To minimum by podle mne mělo stačit. Co nestačí je titul Bc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem si presne takto dostudovavala v ramci celozivotniho vzdelavani obor Ucitel stredni skoly (v podstate pedagogicke minimum, na 2 semestrym podminkou byl titul Mgr nebo Ing) a mela bych tim byt plne kvalifikovana pro SŠ a druhy stupen ZS ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Titul Mgr mám z filozofické fakulty, ale byl to nepedagogický obor, proto jsem si dodělala ještě doplňující studium. Slyšela jsem ale, že je teď nějaký nový zákon, kdy učitelé musí mít pedagogické vzdělání a já právě nevím, jestli to je považováno za pedagogické vzdělání, nebo musí být vystudovaná přímo pedagogická VS.
@Aliik já jsem to taky měla tři semestry, a taky by to mělo být pro SŠ a druhý stupeň, tak snad mi to uznají, příští rok bych měla jít do práce, tak musím pomaličku začít něco hledat.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem si to dostudovavala pred 2 lety prave kvuli tomu novemu zakonu, melo by to stacit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou někdo neví, zda mi uznají pedagogické vzdělání, když jsem studovala filozofickou fakultu OVA - jazyky, ale bez pedagogického minima. Později jsem studovala program celoživotního vzdělávání na VS Ostrava, obor pedagogické studium, zaměření učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů. Jedná se mi o to, pokud bych se rozhodla, že chci učit, zda budu kvalifikovaným pedagogem, když jsem nestudovala přímo pedagogickou fakultu, ale mám jakoby pedagogické minimum udělané později. Momentálně jsem na mateřské, ale pomaličku je třeba se rozhodovat o práci… Děkuji za rady..