Pediatr Blansko a okolí, doporučte

voyageuse
21.6.13 11:53

Pediatr Blansko a okolí doporučte

Ahoj, jsem nová v Blansku. Mám jedno dítko školkou povinné a jedno na cestě. Doporučte mi prosím schopného pediatra v Blansku a okolí. Jsem z Brna zvyklá na paní doktorku Vinterovou, která je naprosto skvělá, tak se trochu bojím jak to bude s lékaři tady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
438
21.6.13 12:22

Popravdě žádná hitparáda, v nemocnici jsou stále stejní lékaři když já byla ještě malá. Jinak nejvíc se chváli MuDr Kotlánová, a slysela jsem, že je v BK novy doktor ale ne na poliši, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
21.6.13 12:24

Určitě MUDr. Doležel! Je úžasnej a hlavně pozná! Nedává zbytečně léky a umí to s dětmi…ordinaci má na boku polikliniky, jak je vjezd…a sestřička je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
21.6.13 12:30

Děkuju. Taky váhám kde rodit. Jestli v srpnu riskovat jízdu BK-Bohunice, nebo risknout Boskovice. Tam nemám zkušenosti. Kde jste rodily?

• Citovat
  • Upravit
1121
21.6.13 12:42

Já ve Vyškově, je to stejně daleko jako do Brna…měla jsem porod s obrovskými komplikacemi a zvládli je na jedničku…v Brně by si v tom frmolu možná ani nevšimli, že se něco děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.6.13 13:20
@voyageuse píše:
Děkuju. Taky váhám kde rodit. Jestli v srpnu riskovat jízdu BK-Bohunice, nebo risknout Boskovice. Tam nemám zkušenosti. Kde jste rodily?

Kamaradka v Boskovicich rodila a rikala ze dobry. ;) Mela to na doporuceni. A jinak pokud jsi spokojena s lekarem v Brne musis ho menit??My taky jezdime k doktorce 25minut aa menit ji nebudu…K te puvodni doktorce to mate daleko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
21.6.13 13:24

Kattkka: k původní doktorce to mám přesně 39 km. Je na uplně druhé straně Brna. Také se mi od ní nechtělo, ale ze začátku je to s miminkem samé očkování a kontroly a i ona říkala že bude lepší mít lékaře blízko.

• Citovat
  • Upravit
24320
21.6.13 13:29
@voyageuse píše:
Kattkka: k původní doktorce to mám přesně 39 km. Je na uplně druhé straně Brna. Také se mi od ní nechtělo, ale ze začátku je to s miminkem samé očkování a kontroly a i ona říkala že bude lepší mít lékaře blízko.

Tak to je uz hodne.Ale zas zalezi na Tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
16.7.13 16:36

Ahoj, tak už mám za sebou první návštěvu pediatra. Pocity zatím ok. Uvidíme jaká bude realita s miminkem za pár týdnů. Díky za rady. :-)

• Citovat
  • Upravit
1121
16.7.13 19:35

Ahoj, a kde jsi teda byla nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
16.7.13 19:39
Mudr. Dolezel :-)
@Vojtula píše:
Ahoj, a kde jsi teda byla nakonec?
  • Citovat
  • Upravit
1121
16.7.13 21:31

Tak to je bezva, on je fakt dobrej :kytka: minulý týden měl dovču, nevěděla jem to a volala mu na mobil a přesto byl ochotný, navíc je rychlý a myslím, že necpe zbytečně léky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
16.7.13 21:36

Vojtul jak mas stare ditko (deti)? Uz to chci mit za sebou. Poslicci denne, prsa boli..jsem utahana jak kdybych cekala trojcata :-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty