Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Popravdě žádná hitparáda, v nemocnici jsou stále stejní lékaři když já byla ještě malá. Jinak nejvíc se chváli MuDr Kotlánová, a slysela jsem, že je v BK novy doktor ale ne na poliši, tak nevím.
Určitě MUDr. Doležel! Je úžasnej a hlavně pozná! Nedává zbytečně léky a umí to s dětmi…ordinaci má na boku polikliniky, jak je vjezd…a sestřička je skvělá
Děkuju. Taky váhám kde rodit. Jestli v srpnu riskovat jízdu BK-Bohunice, nebo risknout Boskovice. Tam nemám zkušenosti. Kde jste rodily?
Já ve Vyškově, je to stejně daleko jako do Brna…měla jsem porod s obrovskými komplikacemi a zvládli je na jedničku…v Brně by si v tom frmolu možná ani nevšimli, že se něco děje…
@voyageuse píše:
Děkuju. Taky váhám kde rodit. Jestli v srpnu riskovat jízdu BK-Bohunice, nebo risknout Boskovice. Tam nemám zkušenosti. Kde jste rodily?
Kamaradka v Boskovicich rodila a rikala ze dobry.
Mela to na doporuceni. A jinak pokud jsi spokojena s lekarem v Brne musis ho menit??My taky jezdime k doktorce 25minut aa menit ji nebudu…K te puvodni doktorce to mate daleko??
Kattkka: k původní doktorce to mám přesně 39 km. Je na uplně druhé straně Brna. Také se mi od ní nechtělo, ale ze začátku je to s miminkem samé očkování a kontroly a i ona říkala že bude lepší mít lékaře blízko.
@voyageuse píše:
Kattkka: k původní doktorce to mám přesně 39 km. Je na uplně druhé straně Brna. Také se mi od ní nechtělo, ale ze začátku je to s miminkem samé očkování a kontroly a i ona říkala že bude lepší mít lékaře blízko.
Tak to je uz hodne.Ale zas zalezi na Tobe.
Ahoj, tak už mám za sebou první návštěvu pediatra. Pocity zatím ok. Uvidíme jaká bude realita s miminkem za pár týdnů. Díky za rady. ![]()
Tak to je bezva, on je fakt dobrej
minulý týden měl dovču, nevěděla jem to a volala mu na mobil a přesto byl ochotný, navíc je rychlý a myslím, že necpe zbytečně léky!
Vojtul jak mas stare ditko (deti)? Uz to chci mit za sebou. Poslicci denne, prsa boli..jsem utahana jak kdybych cekala trojcata
![]()
Ahoj, jsem nová v Blansku. Mám jedno dítko školkou povinné a jedno na cestě. Doporučte mi prosím schopného pediatra v Blansku a okolí. Jsem z Brna zvyklá na paní doktorku Vinterovou, která je naprosto skvělá, tak se trochu bojím jak to bude s lékaři tady.