Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,v červnu čekáme miminko a hledám dobrého pediatra v okolí Praha západ nebo Praha 5 a Praha 6. Můžete doporučit?
Ahoj,
jsem z Prahy Západ, ale jezdíme k Mudr. Žalské na Lukách, Praha 5. Můžu jedině doporučit, jsou moc milé obě paní dr. i sestřička. Mají moc pěkný přístup k dětem, dr. nedává zbytečně antibiotika, má přístroj CRP v ordinaci.
já bydlím na Zbraslavi a je tu velmi příjemná dětská doktorka MUDr. Götzová. jsem s ní moc spokojená a klárka taky. má všechno moderní vybavení a i nadstandartní vakcíny objedná přímo do ordinace, že je nemusím schánět po lékárnách… tady je její web www.m4med.cz
Já chodím s holkama k MUDr. Kubátové do Řep (Praha 6) a jsem maximálně spokojená. Neměnila bych. Paní doktorka i sestřička jsou moc fajn. Kdybys měla zájem, písni a pošlu ti kontakt, abys to nemusela zbytečně hledat na netu.
Romana
Romik píše:
Já chodím s holkama k MUDr. Kubátové do Řep (Praha 6) a jsem maximálně spokojená. Neměnila bych. Paní doktorka i sestřička jsou moc fajn. Kdybys měla zájem, písni a pošlu ti kontakt, abys to nemusela zbytečně hledat na netu.
Romana
Děkuji všem, na MUDr. Kubátovou jsem už něco našla na netu. 100% pozitiv.ohlasy. Je to starší doktorka?
Praska19 píše:Romik píše:Děkuji všem, na MUDr. Kubátovou jsem už něco našla na netu. 100% pozitiv.ohlasy. Je to starší doktorka?
Romana
Já bych jí odhadla tak na 55. A taky mě nenapadá nic negativního, co bych o ní mohla napsat.
Viděla jsem ji v pořadu Sama doma. Strašně sympatická!
Hned jsem tam volala a bere nové pacienty, tak to je supr.
Tak to jsem ráda, že bere pacienty. Doufám, že budeš spokojená!
Romana
Holky, tak paní doktorka je super !!!!!
Nemohli jsem vybrat lépe. ![]()
Pokusim se obnovit diskuzi.
nemate prosim aktualnejsi tip na dobreho pediatra Praha - zapad? ![]()
@radka.vos chodíme v davli k paní mudr Rusínová a je uzasná. netlaci do niceho, respektuje pozadavky rodicu. no bájecna je:-)