Pediatr Praha západ

2737
10.4.10 11:56

Pediatr Praha západ

Ahoj,v červnu čekáme miminko a hledám dobrého pediatra v okolí Praha západ nebo Praha 5 a Praha 6. Můžete doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22654
10.4.10 12:19

Ahoj,

jsem z Prahy Západ, ale jezdíme k Mudr. Žalské na Lukách, Praha 5. Můžu jedině doporučit, jsou moc milé obě paní dr. i sestřička. Mají moc pěkný přístup k dětem, dr. nedává zbytečně antibiotika, má přístroj CRP v ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
10.4.10 12:55

já bydlím na Zbraslavi a je tu velmi příjemná dětská doktorka MUDr. Götzová. jsem s ní moc spokojená a klárka taky. má všechno moderní vybavení a i nadstandartní vakcíny objedná přímo do ordinace, že je nemusím schánět po lékárnách… tady je její web www.m4med.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.4.10 14:12

Já chodím s holkama k MUDr. Kubátové do Řep (Praha 6) a jsem maximálně spokojená. Neměnila bych. Paní doktorka i sestřička jsou moc fajn. Kdybys měla zájem, písni a pošlu ti kontakt, abys to nemusela zbytečně hledat na netu.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
11.4.10 09:44
Romik píše:
Já chodím s holkama k MUDr. Kubátové do Řep (Praha 6) a jsem maximálně spokojená. Neměnila bych. Paní doktorka i sestřička jsou moc fajn. Kdybys měla zájem, písni a pošlu ti kontakt, abys to nemusela zbytečně hledat na netu.
Romana

Děkuji všem, na MUDr. Kubátovou jsem už něco našla na netu. 100% pozitiv.ohlasy. Je to starší doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.4.10 15:08
Praska19 píše:
Romik píše:
Romana
Děkuji všem, na MUDr. Kubátovou jsem už něco našla na netu. 100% pozitiv.ohlasy. Je to starší doktorka?

Já bych jí odhadla tak na 55. A taky mě nenapadá nic negativního, co bych o ní mohla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
16.4.10 11:38

Viděla jsem ji v pořadu Sama doma. Strašně sympatická!
Hned jsem tam volala a bere nové pacienty, tak to je supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
19.4.10 07:49

Tak to jsem ráda, že bere pacienty. Doufám, že budeš spokojená!
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.4.10 14:46

ahoj, a okdud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
14.7.10 17:50

Holky, tak paní doktorka je super !!!!!
Nemohli jsem vybrat lépe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
14.7.18 08:55

Pokusim se obnovit diskuzi. :) nemate prosim aktualnejsi tip na dobreho pediatra Praha - zapad? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
3.10.18 11:01

@radka.vos chodíme v davli k paní mudr Rusínová a je uzasná. netlaci do niceho, respektuje pozadavky rodicu. no bájecna je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty