Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky teď řeším dětského lékaře. Mrně se má narodit na konci dubna a zatím se po PB moc neorientuji…
@iwa83 jestli máš FB, tak se přidej do skupiny „Příbramské maminky“ a tam se člověk dozví vše
Jinak mam Čermákovou, ale dostat se k ní je o velkém štěstí. ![]()
@Moncinas No práveže na téhle vymoženostech nefrčím… Já mám tip na Lenku Svobodovou, ale dnes se mi nepovedlo dovolat ![]()
Jinak toho budu v PB hledat víc - včetně gynekologa + praktika pro sebe.
@iwa83 jé tak to já si doktory pro sebe nechala v Praze (jsem zvyklá se objednávat po netu a podle sebe a nějak se nechci vracet k tomu modelu žadonit po telefonu o nějaký termín
) Ale pro malou jsem tu našla už pediatru, očaře, neuroložku, rehábky a na kyčle jsme jezdili do Hořovic
@iwa83 Mohu doporučit paní doktorku Chourovou, ale myslím, že dostat k ní se, je o štěstí ![]()
@Moncinas No já si v Praze nechám zubaře, ale zbytek bych chtěla přesunout tak abych to pak neměla akci na půl den i s dítětem. Je pravda, že praktika jsem minule viděla po 4 letech kdy mě zaměstnavatel donutil donést razítko o preventivní prohlídce. Tak jsem aspoň zjistila, že se přestěhoval. A na gyndu jsem se i teď objednávala po netu. A co všechno bude potřebovat malá netuším - krom toho pediatra jako základ. No bude to asi sranda všechno poprehlašovat a dořešit - těsím se ![]()
@blabla123 @Moncinas To mám zase radost - ach jo
Chourovou mám taky na potenciálním seznamu. Hmm, budu muset začím obvolávat.
Já tenkrát měla vybranou Čermákovou podle nejlepších recenzí a šla jsem tam naslepo se zeptat 2 měsíce před porodem, zda nás vezme a koukali na mě jak na zjevení, že to řeším dost pozdě, ale že mam štěstí, že jim akorát jedna maminka sdělovala, že se přestěhovala, tak jedno místo mají. A tak jsme se k ní dostali my ![]()
Ahoj, máte někdo zkušenosti s dr. Štepitovou? Stěhujem se k Příbrami a hledám pediatra pro děti, volala jsem k dr. Svobodove ale ta nepřijímá a řekla mi ať zkusím paní dr. výše zmiňovanou, tam nás vezmou. Chtěla jsem se tedy zeptat zda s ní někdo má zkušenost? ![]()
@Petrajtjv píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s dr. Štepitovou? Stěhujem se k Příbrami a hledám pediatra pro děti, volala jsem k dr. Svobodove ale ta nepřijímá a řekla mi ať zkusím paní dr. výše zmiňovanou, tam nás vezmou. Chtěla jsem se tedy zeptat zda s ní někdo má zkušenost?
Předem dekuji