Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit dětskou doktorku v Příbrami? Přistěhovali jsme se k Příbrami a ještě tady nikoho neznám. Díky
Ahoj, můžu ti doporučit Mudr. Chourovou, je pečlivá, dětem se věnuje. Také mám dobrou zkušenost s Mudr Čermákovou.
Ahoj,
mohla bych Vás požádat o nějaký komentář k paní doktorce Svobodové? Znáte ji, chodíte k ní s dětmi, doporučila byste ji?
Moc děkuji
Jo tak tu neznám, ale pokud hledáš pro mimčo, tak můžu doporučit Čermákovou, teď tam s malou chodím a jsem strašně moc spokojená ![]()
Chodili jsme k doktorce Valáškové, ale nedávno jsme přešli k doktorce Svobodové a zatím jsem moc spokojená…
Ahoj, sháním v Příbrami pediatra, který by byl ochoten odložit očkování. Nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte o někom vstřícném? Děkuji
@Danuška004 píše:
Ahoj, sháním v Příbrami pediatra, který by byl ochoten odložit očkování. Nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte o někom vstřícném? Děkuji
Dobrý den, pokládám stejný dotaz. Nevíte o nějakém takovém vstřícném pediatrovi v PB? Děkuji
Zkuste se přidat do FB skupiny Příbramské maminky a zeptat se tam, tam se ví všechno ![]()
Děkuju, no ale upřímně moc se mi do toho nechce, nemusí každá vědět (jo, Příbram je drbárna), že budu chtít odkládat a tak… Tady je to celkem inkognito
Ale zkusím aspoň zalistovat, jestli tam už nějakej takovej dotaz nebyl položen.
Dá se to napsat jen správkyni, aby to tam napsala ona jako anonymní dotaz. Já nevím, bydlím vedle Příbrami rok a půl a mam furt své pražské vidění světa, takže nevím o nikom nic a kdo co ví o mě, je mi jedno ![]()
Ona ta velká skupina už nepřijímá nový členy :/ Jo, taky jsem měla dlouho velkoměstský vidění… v PB mě to přešlo. A to jsem vyrostla na maloměstě ![]()
Každopádně můj dotaz stále platí, hledám alternativnějšího pediatra, co nebude mít problém s odkladem očkování.