Pediatr - Příbram

24
13.5.13 21:42

Pediatr Příbram

Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit dětskou doktorku v Příbrami? Přistěhovali jsme se k Příbrami a ještě tady nikoho neznám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
14.5.13 11:35

Ahoj, můžu ti doporučit Mudr. Chourovou, je pečlivá, dětem se věnuje. Také mám dobrou zkušenost s Mudr Čermákovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.5.13 11:39

MUDr Svobodová- 318 641 383.Sidli v arealu nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klb
62
11.1.15 18:33

Pediatr Příbram

Ahoj,

mohla bych Vás požádat o nějaký komentář k paní doktorce Svobodové? Znáte ji, chodíte k ní s dětmi, doporučila byste ji?

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
11.1.15 18:41

Jo tak tu neznám, ale pokud hledáš pro mimčo, tak můžu doporučit Čermákovou, teď tam s malou chodím a jsem strašně moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.1.15 09:10

Chodili jsme k doktorce Valáškové, ale nedávno jsme přešli k doktorce Svobodové a zatím jsem moc spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klb
62
13.1.15 14:10

Moc díky za komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 10:54

Pediatr a očkování v Příbrami

Ahoj, sháním v Příbrami pediatra, který by byl ochoten odložit očkování. Nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte o někom vstřícném? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.15 19:16
@Danuška004 píše:
Ahoj, sháním v Příbrami pediatra, který by byl ochoten odložit očkování. Nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte o někom vstřícném? Děkuji

Dobrý den, pokládám stejný dotaz. Nevíte o nějakém takovém vstřícném pediatrovi v PB? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
23.9.15 19:36

Zkuste se přidat do FB skupiny Příbramské maminky a zeptat se tam, tam se ví všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.15 21:56

Děkuju, no ale upřímně moc se mi do toho nechce, nemusí každá vědět (jo, Příbram je drbárna), že budu chtít odkládat a tak… Tady je to celkem inkognito :) Ale zkusím aspoň zalistovat, jestli tam už nějakej takovej dotaz nebyl položen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
24.9.15 10:19

Dá se to napsat jen správkyni, aby to tam napsala ona jako anonymní dotaz. Já nevím, bydlím vedle Příbrami rok a půl a mam furt své pražské vidění světa, takže nevím o nikom nic a kdo co ví o mě, je mi jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.15 12:45

Ona ta velká skupina už nepřijímá nový členy :/ Jo, taky jsem měla dlouho velkoměstský vidění… v PB mě to přešlo. A to jsem vyrostla na maloměstě :D

Každopádně můj dotaz stále platí, hledám alternativnějšího pediatra, co nebude mít problém s odkladem očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
30.9.15 14:27

@kaktusinka tak já se ti tam zeptám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
30.9.15 15:32

Tak se všichni shodli na doktorce Svobodové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty