Pediatrie Praha Chodov

10.2.19 18:51

Určitě doporučuji mudr. Pohl v Písnici, jezdí tam z Chodova 197 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
10.2.19 19:09

Chodime na Chodov do EUC kliniky, mudr. Stranikova..nemuzu si zatim stezovat. Jeste tam je mudr.Peregrinova a co vim, tez si ji chvali. Jestli berou aktualne, nevim. Me druheho syna v prosinci vzala (ale mozna prave ze uz tam prvni chodi, nevim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
10.2.19 20:35

@creatif3 Dekuji, to by mi vyhovovalo najviac, bydlim hned ve vedlejším panelaku a i sama tam chodim k jednomu lekari. A popravde mne ani nenapadlo tam hledat pediatrii, tak se kouknu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.2.19 22:23

@katintheBOx63 tak to byste mela ideal, tak blizko mit pediatricku :palec: zkuste, ja myslim, ze neodmitnou. Je to ne v ty hl.budove, ale nalevo od vchodu. Je tam i detske kardio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
12.2.19 17:18

@creatif3 Tak jsem se tam dnes stavila a mam v pohode misto rezervovano. Byla tam akurat Mudr. Peregrinová, tak jsem se poptala u ní. Moc mila jak sestra tak pani doktorka. Volala jsem z pred dveri detskeho oddeleni, ve vnitr bylo hodne nemocnych deticek, tak mne hned sestra vybehla vzit do izolace a tam si po mne za chvilku prisla pani doktorka. Vsechno jsme probrali - kdy a kde rodim, kdy po porodu se stavit, co donest sebou, ze si mam v lete zavolat ohledem dovolenych, kdyby tam nebyla ona ze mam jen nahlasit u jineho lekare a prohlidne i on, jen rict ze budu pak chodit k ni kvuli evidenci. Prosla si tehotenskou knizku, jestli neni niaky problem a poptala se jak se citim. Takže moc dobry dojem :) Jeste doplnim pro ostatni maminky, ze se rovnou ptali jak jsem na tom s pristupem k ockovani deti - ja s tym problem nemam, i sebe nechavam pravidelne proockovat dle doporucenych ockovani pro dospele, sice si to platim ale prece jen hodne se setkavam s cizinci z celeho sveta a bezdomovci, tak radsi aspon niaka jistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
14.2.19 19:23

@katintheBOx63 super:) takhle me neproklepla ani nase MUDr.,) ale ja tam jen tenkrat volala…drzim pesti at vse dobre dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty