Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dostala jsem typ od Dr. do nemocnice na Bulovce a nemohu se tam dovolat
,nechci ale když se tam objednáme,aby mi hned tu helmičku cpali,ráda bych vyzkoušela nejdříve jiné možnosti,helmu beru jako poslední řešení. víte jak to na Ortopedii Bulovka funguje?
Ahoj rehabilitace stačí kdekoliv, jde o posílení svalů krku a obecně těla. Doporučení od neurologa a vstupní konzultace. Syn měl helmicku od 4m na cca 3 měsíce. Úplně v pohodě a hlavička je jako makovicka. Klidně se ptej ![]()
Tak na rehabilitaci už mám doporučení od dětský a konečně jsem se dovolala i skrz hlavičku,do Motola. Chtěla jsem se tedy zeptat,jaký jste měli postup? S manželem jsme se snažili o tom fakt hodně načíst a dozvědět,ale zatím jsme nenašli nic pořádně kladného a to i hlavně z finanční stránky. Stálo to něco? Četla jsem,že pokud to neuhradí pojištovna ,tak jsou to částky v řádu deseti tisíc,dokonce jsem četla někde i 30,000,– na co prostě není možno dosáhnout
.
Jo a kde vám tu helmičku udělali prosím Tě? Nevím tedy už kde jsem to četla a jak byl ten příspěvek starý,ale prý až v Ostravě?To je asi dnes už blbost ne,normálně to dělají v Praze už,že?
Nám ještě ve Frýdku Místku
tehdy začínali a málo kdo to znal. Objednej se na konzultaci, tam vám řeknou jak moc placaté je je a v jakém jste stupni. Pojišťovny hradí jen nejvyšší, ale prověřte si tomu své. Syn měl nejvyšší a 211 to hned proplatila. Stálo to cca 13 000, dnes je to myslím 15tis. cca. Noc nikomu nenutí, když nechcete helmu uhradite konzultaci, toť vše. Mělo by to být na stránkách, za nás bylo ![]()
My měli odtud
http://www.metis-cz.eu/…-plagio.html
Jen tehdy dělali helmy jen na Moravě a tady jen kontroly
Na tuto stránku jsem koukala,tu mi napsala Dr. Ta konzultace se taky platí jo.? no jsme objednaní v březnu,tak uvidíme co nám řeknou
,díky za info ![]()
@nevímenic za nás se platila v případě, když se rodiče pro helmu nerozhodli. My si ji objednali takže byla zdarma.
A mohu se zeptat kolik stála ta konzultace? Nevím totiž jak tu deformaci hlavičky zhodnotí,nám to totiž nepřijde moc a myslíme si,že se to časem i lepší,dělame vše aby se naučil i na druhou stranu,ale uvdim taky co nám tedy řeknou ![]()
Jo a ba jo,vždyť jste to neplatili
,ale tak aspoň vím přibližně cenu.
Moc díky za informace ![]()
Není zač
jen takový detail, opravdu platí, pokud se pro helmu rozhodnete, čím dřív tím líp. Syn byl jeden z nejmladších (dali jsme hned jak to šlo na začátku 4m) a měl ji nejrychleji dole s nejlepšími výsledky. Čím jsou děti starší, hlavička roste pomaleji a taky to může hůř snášet. Vzhledem k delší objednací době bych se objednala co nejdříve a začala s rehabilitací aby když se rozhodnete, měli jste podmínky splněny a mohli helmu nasadit.
Díky,no co jsem volala do motola,říkali že stejně se dává helma od šesti měsíců
většinou,tak uvidím. to stejně odpovídá s rehabilititací.
Tak to není stejná firma, my ji měli od 4m, tu co dělají na Bulovce a za mě, z toho co jsem viděla okolo sebe u dalších dětí bych tak dlouho nečekala. Ale to je samozřejmě na vás, stejně ještě nevíte jestli jí dáte ![]()
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost s helmickou dělanou v HK? Údajně je dělají v tamní nemocnici (resp. nekde ve spolupráci s ní), ale nemohu o tom na internetu dohledat ani zmínku. Předem díky.