Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se ještě jednou zeptat na zkušenosti s Peg Perego a výtahem. Viděla jsem příspěvky a jsou tak i tak a když jsem si kočárek změřila na prodejně a pak náš malý výtah v paneláku tak se mi to moc nezdá, ale hrozně bych tento kočárek chtěla. Proto bych se také chtěla zeptat, jestli náhodou nemá někdo Peg Perego GT3 v Olomouci, že bych to nějak zkusila nebo aspoň viděla, jestli to opravdu jde. Další dotaz se týká brzdy - máte s ní někdo problém? Při zkoušení na prodejně se manželovi zdálo, že brzdí jen jedno zadní kolo a klidně se dá s kočárkem hýbat a jezdit do strany. Děkuji za odpovědi a rady.
Písni jaké máte míry výtahu…
Taky máme celkem malý výtah a PP v pohodě…kolečkem do jednoho rohu,zvednout madlo......
A brzda drží fest.....občas se musí poštělovat ale drží
Tak jsem to přeměřila a je to asi 130×88 a takové ty klasické dveře co se zavírají ve vnitř. Čekáme první mimi takže první zkušenosti. Díky moc.
@Delfínek6 já nemůžu najít míry našeho výtahu…kdysi jsme to měřila…
tak snad najdu
Tak už jsem potkala maminku s PP a vše vyzkoušeno a jsem nadšená, protože mi do našeho výtahu vejde. Díky moc za ochotu.
Jeee akorát jsem ti chtěla psát rozměry našeho výtahu…už jsme to našla…a není třeba
A jsme ráda,že se vejdete ![]()