Peg Perego a výtah (Olomouc)

19.4.12 19:19

Peg Perego a výtah (Olomouc)

Chtěla bych se ještě jednou zeptat na zkušenosti s Peg Perego a výtahem. Viděla jsem příspěvky a jsou tak i tak a když jsem si kočárek změřila na prodejně a pak náš malý výtah v paneláku tak se mi to moc nezdá, ale hrozně bych tento kočárek chtěla. Proto bych se také chtěla zeptat, jestli náhodou nemá někdo Peg Perego GT3 v Olomouci, že bych to nějak zkusila nebo aspoň viděla, jestli to opravdu jde. Další dotaz se týká brzdy - máte s ní někdo problém? Při zkoušení na prodejně se manželovi zdálo, že brzdí jen jedno zadní kolo a klidně se dá s kočárkem hýbat a jezdit do strany. Děkuji za odpovědi a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65398
19.4.12 19:37

Písni jaké máte míry výtahu…
Taky máme celkem malý výtah a PP v pohodě…kolečkem do jednoho rohu,zvednout madlo......
A brzda drží fest.....občas se musí poštělovat ale drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 20:05

Tak jsem to přeměřila a je to asi 130×88 a takové ty klasické dveře co se zavírají ve vnitř. Čekáme první mimi takže první zkušenosti. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
19.4.12 20:37

@Delfínek6 já nemůžu najít míry našeho výtahu…kdysi jsme to měřila…
tak snad najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 11:42

Tak už jsem potkala maminku s PP a vše vyzkoušeno a jsem nadšená, protože mi do našeho výtahu vejde. Díky moc za ochotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
20.4.12 16:50

Jeee akorát jsem ti chtěla psát rozměry našeho výtahu…už jsme to našla…a není třeba
A jsme ráda,že se vejdete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4