Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Leda na bazarech, my jsme ho pořizovali cca před rokem a půl nebo 2 lety a už ani tehdy se nedal sehnat nový.
@Lena 123 ahoj zkus na Fb skupinku Peg Perego manie. Tam by se mohl sehnat. Jinak ja GT3 mam a je to super kočár
@Lena 123 ahoj, PP GT3 se dlouho nevyrábí (asi tak 3 roky určitě) není místo něj Book Cross, jen prostě potřebovali udělat místo novému modelu, lehčímu a skladnějšímu. Book Cross má nenafukovací kola a nelze je propíchnout, je výrazně lehčí, stříšku má výš takže se do něj vleze i 4leté dítě. Myslím že se Cross povedl já jsem ho měla od narození a projela jsem všude… Teda já s kočárky nemám problém, projedu i s Beečkem. A že tu máme celkem slušnej terén
Pokud chceš tříkolku, nechceš sportovat a chceš otočnou sedačku + pop up korbu kterou složíš s podvozkem, tak doporučím Book Scout. Pokud si trváš na ruční brzdě a neotočný sedačce, tak Cross je jasná volba ![]()
Ja mela gt3 pred 5 lety, pak jsem ho prodala, tojsem netusila, ze se me bude zas hodit
@Pavla087 Nechci jinej, nez zas Perego, bud gt nebo ten cross. Ten me laka taky. Ta korba u crossu je jina nez naveta, ze? ![]()
@Lena 123 na Cross jde Navetta XL i Navetta Pop Up. Za mě lepší Pop Up. S Crossem budeš spokojená ![]()
@Pavla087
Vypada mooooc krasne
, ta korbicka, koukam, ze ma i strisku, coz Naveta nemela. Ma i vetraci okno vzadu, jak Naveta?
Fakt moc krasnej kocarek, i barevne
, ja Perega miluju ![]()
@Lena 123 má i větrací síťku
(foto je uloveno z webu, ale korba je stejná)
Dobrý den, prosím jde na gt3 korba navetta pop up (tedy ta skládací)?