Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nevíte jak je to se šisováním barev třeba u nové kolekce pp-college? nebo u starších modelů? ![]()
@paja206 píše:
Takže po všech stránkách je PP lepší a kvalitnější a i stabilní
Přesně jak píšeš… v porovnání těhle dovu PP 100%.
@paja206 píše:
Nevíte jak je to se šisováním barev třeba u nové kolekce pp-college? nebo u starších modelů?
Máme kočárek z kolekce 2010, známky po šisování v žádném případě!!! A to byl venku opravdu hoooodně často
.
Stabilita je dobrá hold spousta lidí prostě neumí s 3 kolkama jezdit jezdí se stím trochu jinačím stylem než se 4 kolama mimochodem já snad ještě nikdy nearetovala kolečko přední zatím jsme projeli vším i horším terenem bez aretování ![]()
@nemolka píše:
Stabilita je dobrá hold spousta lidí prostě neumí s 3 kolkama jezdit jezdí se stím trochu jinačím stylem než se 4 kolama mimochodem já snad ještě nikdy nearetovala kolečko přední zatím jsme projeli vším i horším terenem bez aretování
Tak asi neumíme, ale bylo nás víc, komu se to stalo…spíš bych řekla, že každýmu vyhovuje něco jiného. A v terénu jinak než se zablokovaným kolečkem jsme prostě nejezdili. Vadilo nám, jak se kočár pořád natáčí a zatáčí…ale to pisatelku asi moc nezajímá…
Z nových barev bych si vybrala asi college, ale právě se bojím vyšisování na tak tmavé barvě. Ale když píšete, že v poho tak asi půjdem do něj
![]()
Myslim že porovnání Firkon vs. PP GT3 je jako porovnavat Škodovku 120 a BMW. Prostě jednoznačně PP GT3- Já Perego mam a nemohu si stěžovat. Mam tu velkou korbu XXL a ted v zimě se tam malá vejde i s fusakem a má hafo místa všude okolo sebe. Jde i polohovat. Sporták je taky krásně prostornej a ma užasně vše jen na klik, bez nějakejch adapteru. Autosedačka pro model 2012 vyšla jako 2 nejbezpečnější z vajíček a vejde se do ní i roční dítko a má 5 bodové pasy. S GT3 jezdím i na bruslích a super
Když jedu do lesa tak mam zaaretované kolečko a nikdy problém nebyl. Ve sněhu taky super. Firkon jsou poláci a dotoho bych prostě nešla. A ta autosedačka, což je třeba pro mě vzhledem k bezpečnosti hodně duležitá věc. Tak do te od firkonu bych malou nedala.