Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě ve škole šikanovali, že jsem ošklivá tak si jistě dovedete představit jaká krasavice jsem ted
![]()
@Paoloska kdyby byl sto to někdo zorganizovat, letos by jsme měli šestadvacátý slučák.
Bohužel nejsou lidi ![]()
Jo, tak to nevim, já když se podívám na svoje fotky na základce, nejradši bych je rozstříhala, přitom tak do 5 let se sama sobě na fotkách líbím… A teď nevím, no…
Nedokážu to objektivně zhodnotit… ![]()
Moji oba kluci se mi (pochopitelně) líbí, ale když se zpětně podívám, jak vypadali jako mimča, říkám si, že to zas asi tak slavný není…
![]()
Ja jsem jako mala byla podle fotek roztomila holcicka(bych rekla
), ale na zakladce to byla hruza, to jsem zosklivela a byla obluda- hrozny sestrih i obleceni, no fuj kdyz se na ty fotky podivam
, na stredni se to dost zlepsilo a ted jsem, si myslim docela pekna
.
nektery holky „kocky“ ze zakladky jsou dnes tluste a vypadaji o deset let starsi
. jsem rada ze jsem si tu osklivost odbyla tenkrat
, i kdyz kdo vi jak to bude pokracovat dal ![]()
My si děláme srandičky s manželem. Já mu říkám, že jsem si ho brala, protože byl krásnej, tak ať kouká zůstat a on mě zase, že si mě bral, že jsem byla chytrá, že abych se mohla učit s dětma (chytrák). No a jako bonus k té chytrosti jsem mu ještě zkrásněla
No, holky, co vám budu povídat, prostě ideál… ![]()
@berry4 píše:
@Paoloska kdyby byl sto to někdo zorganizovat, letos by jsme měli šestadvacátý slučák.
Bohužel nejsou lidi
No počkej, to ale vždycky organizujou ty nejhezčí
…tak šup, šup…My máme sraz za 4 týdny
Ono třeba podle čeho posuzovat „krásu“ těch dětí, když každýmu ty jeho děti přijdou krásný a na ulici těžko někdo řekne „jééé, vy máte ale ošklivý dítě“…
![]()
Spíš mě kolikrát zaráží, že oba moje kluky si často pletou s holkou a když jim řeknu, že jsou to kluci, začnou říkat „on je tak hezkej, že vypadá jak holčička“, pak teda nevím, co budu dělat, jestli jednou budu mít holku a budou si ji plést s klukem…
![]()
Zrovna nedávno jsme na to myslela, když jsem viděla nějaké puboše, které jsem znala už jako malé…že když to byli prťavci malí, tak byli moc hezcí, teď jak vyrostli, tak většinou je ta krása pryč a naopak se mi líbí ti, kterých bych si tehdy nevšimla. Ale to bude i tím, že člověku se s věkem mění i vkus, takže co mi dřív přišlo krásné, teď mě už tolik nebere ![]()
A můj muž jako dítě byl podle mě ošklivý
ale te´d je to krasavec největší
![]()
Ja byla celkem pekna tak do ctyr let, pak uz jen bida, bida a bida. Ted jsem tak prumer, spis o fous pod.
Bracha dobu tloustik, rikali mu otesanek, no a najednou v patnacti fesny vytahly hubenour. Hubeny teda neni, ale fesny je. ![]()
Moje holcicka: Po narozeni teda solidni obludka (vidim to z fotek a to mi prisla krasna, haha) a ted se z ni vylupuje takova celkem normalni pekna holcicka.
Kluk: Je mu 19 dni, tak tezko rict. ![]()
Tak mě přijde dost mimin nechutných
Je to strašně povrchní, ale prostě je to můj názor
Já bych dokázala určitě milovat i pro mě esteticky nevhodné dítě…
Každopádně tento jev docela pozoruji. No ony takové ty typické rysy modelkovské na malých dětech vypadají špatně. Holčičky vypadají jako kostřičky (ptž tenhle typ postavy není dietou, ale genama), tvářičky propadlé.. jsou takové neduživé.. ale pak v dospělosti se to považuje za klad..
Já myslím, že tohle je hodně těžký, protože každý slovo „krása“ vnímáme jinak. Někomu bude stejný jedinec připadat jako hezoun roku a někomu jako ošklivoun a ani by se za ním nepodíval.
Já jsem byla jako dítě krásná - aspoň jsem se sama sobě na fotkách líbila
. Velké modré oči, dlouhé blond zvlněné vlásky, hotový andílek a ani teď se rozhodně za šeredu nepovažuji i když roztomilost je tatam a mám pihy.
Svoje dítě považuji za krásné (ostatně jako každá matka to svoje) a netroufám si tvrdit, co z něho vyroste - jestli lamač dívčích srdcí nebo ne. Ale zatím na to má, už nás holky na ulici zastavují.
Manžel těžko říct, ale musím se přiznat, že na fotkách z puberty a dětství se mi nelíbil (ale pssst
). Teď je to pro mě krasavec. Hodně se změnil, samozřejmě zmužněl a to dělá asi u chlapů hodně. Bráchu jsem taky považovala kolem puberty „za ošklivé káčátko“, ale taky z toho vyrostl a dneska je to moc pěkný mladý kluk.
Takže závěr nedělám spíš mám takový dojem ze svého okolí, že člověk „zoškliví“ jako puberťák a pak se z toho káčátka vyloupne zase v labuť. ![]()
Já jsem byla docela hezká jako malá a ted úlnej průměrák a měla jsem spolužáka, byl docela děsnej a čím je starší tím je hezčí, něco na tom asi bude ![]()
@Paoloska píše:
My si děláme srandičky s manželem. Já mu říkám, že jsem si ho brala, protože byl krásnej, tak ať kouká zůstat a on mě zase, že si mě bral, že jsem byla chytrá, že abych se mohla učit s dětma (chytrák). No a jako bonus k té chytrosti jsem mu ještě zkrásněla![]()
No, holky, co vám budu povídat, prostě ideál…
Tak ještě že jste si jeden druhého nebrali proto, že je tak mladý - to by vám jaksi dlouho nevydrželo
![]()
No já nevím, záleží snad na genech, ne? U nás se rodily pěkné děti a jsou z nich i hezcí dospělí ![]()