Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@saracenka píše:
spolužáka, byl docela děsnej a čím je starší tím je hezčí, něco na tom asi bude
JOjo spolužák na základce, uhry, mastný ksychtík, tuky, prostě… ![]()
a teď? nestačila sem zírat jak jsem ho viděla. Mít jeho pleŤ a vlasy tak si pískám ![]()
@Anonymka sisi píše:
JOjo spolužák na základce, uhry, mastný ksychtík, tuky, prostě…
a teď? nestačila sem zírat jak jsem ho viděla. Mít jeho pleŤ a vlasy tak si pískám
@saracenka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
přesně, nejsme snad spolužačky?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevím nevím
Ikdyž, už jsem tady potkala známých
![]()
@aaaneta píše:
No já nevím, záleží snad na genech, ne? U nás se rodily pěkné děti a jsou z nich i hezcí dospělí
Jistěže záleží na genech, ale i když se spárují dva „krásní“ jedinci, není to zárukou, že dítě bude taky krásné.. ![]()
@kate02 píše:
Ono třeba podle čeho posuzovat „krásu“ těch dětí, když každýmu ty jeho děti přijdou krásný a na ulici těžko někdo řekne „jééé, vy máte ale ošklivý dítě“…![]()
Spíš mě kolikrát zaráží, že oba moje kluky si často pletou s holkou a když jim řeknu, že jsou to kluci, začnou říkat „on je tak hezkej, že vypadá jak holčička“, pak teda nevím, co budu dělat, jestli jednou budu mít holku a budou si ji plést s klukem…
![]()
![]()
Hehe, to je dobré, jakože kluk nemůže být hezký jo?
. Mám odkoukáno, že hodně dělají oči. Když mají chlapečci dlouhé řasy a takový ten miloučký pohled vypadají jak holčičky
![]()
Všimla jsem si, že se to vůbec nedá odhadnout. To je ta sranda - kdyby existoval nějaký algoritmus, všichni bychom poznali, jak bude to které dítě v dospělosti vypadat. Ve skutečnosti to prostě nejde.
Jen jednu perličku: Kamarádce řekla kolegyně po narození prvního miminka: „Nechápu, jak dva lidi jako vy můžou mít tak pěkný dítě.“
![]()
@Cuarentena píše:
Všimla jsem si, že se to vůbec nedá odhadnout. To je ta sranda - kdyby existoval nějaký algoritmus, všichni bychom poznali, jak bude to které dítě v dospělosti vypadat. Ve skutečnosti to prostě nejde.Jen jednu perličku: Kamarádce řekla kolegyně po narození prvního miminka: „Nechápu, jak dva lidi jako vy můžou mít tak pěkný dítě.“![]()
![]()
tohle řekla kamarádka své kamarádce a ona se s ní přestala bavit… ![]()
Taky nejsme žádní krasavci, ale syn je krásnej - říkají nám to i cizí lidé. Zase hodně pozoruji situaci hezké dítě:oškliví rodiče nebo obráceně
Nebo se svým ex jsme hráli hru, že jsme pozorovali páry a říkali si, kdo z nich je ošklivější, zda on nebo ona a někdy to byly zajímavé dvojice..no ![]()
Já velice často vidim ženskou fakt nic moc až děs docela a vedle sebe krasavce..
na mě zbyla vždycky samá obluda
![]()