Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Fuj…
a dělali mu rozbor? může mu tam „něco žít“, protože jinak by to umyl a nebyla by tam ta hořkost.. podle mne je tam nějaký zánět nebo něco podobného..
já bych s ním osobně nemohla ani spát a to by pak řešil sakra rychle!!
Rada je vyhledat jiného lékaře a šupem.
A byl opravdu u doktora? Tohle přece musí mít nějaku příčinu a chtělo by to prostě léčit. Vůbec se ti nedivím, že se ti to hnusí. Tak atˇzkusí jiného lékaře, tohle není jen tak ![]()
Tak záleží, jestli si ho umeje pořádně s nejlíp nějakým intim. gelem nebo si ho jen tak ošplouchne…
To jsem zažila taky. Exmanžel to tak měl, bylo to dost nepříjemný. Na hygienu byl pedant a cítit to bylo, i když jsem mu ho myla já. Orál, to se prakticky nedalo. K doktorovi jsem ho neposílala, takže nevím.
No tak jestli chce orál, tak bude muset za nějakým jiným urologem, co s tím něco dělat bude.
Jinak holt si hodně hlídat pitný režim, aby moč byla co nejnaředěnšjí a užívat nějaké přípravky na prostatu.
Ale spíš to co popisuješ zní jako nějaký chronický, neřešený zánět.
Obyčejný mýdlo mu vyměň za dámský intim mýdlo, zkus koupit rosalgin pytlíky na výplachy vagíny a ať si v tom penis vždycky večer vymáchá. Pak bych koupila blokurimu a nevhala bych ho užívat ji jako pří zánětu močových cest. Jinak jde i zkusit grepofit od energy, taky může pomoci. To k domácí léčbě. Co se týká medicíny, tak by měl jít za urologen a nenechat se odbýt.