Penis páchne po moči i při maximální hygieně

24992
11.9.21 12:57

Fuj… :poblion: a dělali mu rozbor? může mu tam „něco žít“, protože jinak by to umyl a nebyla by tam ta hořkost.. podle mne je tam nějaký zánět nebo něco podobného..
já bych s ním osobně nemohla ani spát a to by pak řešil sakra rychle!!
Rada je vyhledat jiného lékaře a šupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34021
11.9.21 13:10

A byl opravdu u doktora? Tohle přece musí mít nějaku příčinu a chtělo by to prostě léčit. Vůbec se ti nedivím, že se ti to hnusí. Tak atˇzkusí jiného lékaře, tohle není jen tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
11.9.21 14:05

Tak záleží, jestli si ho umeje pořádně s nejlíp nějakým intim. gelem nebo si ho jen tak ošplouchne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.9.21 14:32

To jsem zažila taky. Exmanžel to tak měl, bylo to dost nepříjemný. Na hygienu byl pedant a cítit to bylo, i když jsem mu ho myla já. Orál, to se prakticky nedalo. K doktorovi jsem ho neposílala, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.9.21 14:41

No tak jestli chce orál, tak bude muset za nějakým jiným urologem, co s tím něco dělat bude.

Jinak holt si hodně hlídat pitný režim, aby moč byla co nejnaředěnšjí a užívat nějaké přípravky na prostatu.

Ale spíš to co popisuješ zní jako nějaký chronický, neřešený zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.9.21 15:26

Obyčejný mýdlo mu vyměň za dámský intim mýdlo, zkus koupit rosalgin pytlíky na výplachy vagíny a ať si v tom penis vždycky večer vymáchá. Pak bych koupila blokurimu a nevhala bych ho užívat ji jako pří zánětu močových cest. Jinak jde i zkusit grepofit od energy, taky může pomoci. To k domácí léčbě. Co se týká medicíny, tak by měl jít za urologen a nenechat se odbýt.

• Citovat
  • Upravit
1132
11.9.21 17:35

Jak to můžete rok neřešit? Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
11.9.21 20:29

A myje si ho opravdu pořádně?
Pije dost tekutin?