Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SOVIČKA93 píše: Více
Ano, ma ženu na rodičáku, takže ano, me by bud platit i jidlo a cast věcí pro dítě. Nebo by me zajistit péči o dítě natolik, aby ona mohla alespoň na částečný úvazek pracovat.
@ibis píše: Více
jsem opravdu ráda, že jsem nemusela nic okecávat a chlap neměl problém se postarat o děti i o mě a ještě mu to přišlo normální a v pořádku ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Jako je škrt. Ale zase ona nevyjde se 17 000 na jídlo pro ně a dítě? Nekomnetuji odkud ty peníze má, ale má. Oblečení je za pakatel. Benzín bych nekupovala. Zvířata netuším co mají a kdo.
@SOVIČKA93 píše: Více
Nemusela utratit svoji korunku?
Ona kvůli péči o jeho potomka nechodí do práce, tudíž obětovala všechny korunky, které měla jako mzdu. A korunky, které dostává od státu, utrácí kromě dítě i za to, aby měl i pan otec plné bříško. Zatímco pan otec si své korunky vráží zpět do svého majetku a zhodnocuje je pro sebe.
@Livi92 píše: Více
Ty si myslíš, že někdy chodila do práce? Jako vážně? Když jí musejí přispívat rodiče? No to ani náhodou.
@Livi92 píše: VíceOna kvůli péči o jeho potomka nechodí do práce..
@Anonymní píše: Více
Jake na jidlo pro ne a pro dítě, ona z toho platii naklady na auto a veškeré veci pro sebe…
Zakladatelko, proč si s chlapem, kde ti nepaří ani klika pořizuješ dítě?
On má výdaje kolik? Hypotéka, energie, ty věci okolo baráku, kolik si spoří … Zřejmě platí pojistky, opravy auta - nebo to si platíš taky?
Pod pojmem zvířata je co?
Příspěvek upraven 01.03.26 v 18:44
@Anonymní píše: Více
Kolik máš na měsíc ty za jídlo? A za oblečení? Co boty pro dítě? Oblečení je za pakatel? Takže pán nosí domu 70 a ona má dítěti kupovat obnošené oblečení z Pepka? A pak j í na konci kopne do zadku, protože se mu zalíbí nějaká udržovaná co její měsíční náklady na self care stojí 30
Ztímco ona má tak na březový šampon
@j.a.n.i1 píše: Více
Auto pouze benzín. Pojistky a tak nepsala. To netuším kdo platí.
A jo, jsem na rodičáku a 17 tisíc mi přijde dost. Jen netuším tu položku zvířata.
@Snopy123 píše: Více
To nám neřekne. Protože by se to celé obrátilo proti ní.. Nakonec to bude tak, že ani jemu nic nezbývá, protože musí všechno dotovat sám a ona se neumí postarat ani o tu jednu věc.
@pikola píše: Více
Jako jsi borec, když kupuješ dítěti boty každý měsíc za xy tisíc ![]()
@pikola Nedávna tady byla diskuze, jak dítě do věku školky je levná záležitost. Kroužky potřeba nejsou, věci od kamarádek, atd…
Byla jsem tam divná, že mě školkové dítě stojí dost peněz.
Ono pokud mají třeba 40 hypotéku / novostavba, energie 7, dalších X narve do baráku okolo, nějaké pojistky, telefon, atd… Tak jim klidně může zbývat tak na oblečení z Pepca.
Ale tak to je jedna neznámá. Zakladatelka neodpovídá a diskuze dobře běží. ![]()
@ibis Mraky lidi kupuje boty na Vinted, od známých a podobně.
Příspěvek upraven 01.03.26 v 18:49
@ibis píše: Více
Každý měsíc ne, ale každou sezonu ano. Takže co 3m. To samé oblečení, děti mi rostou rychle
Ne každý to tak má, ale u nás třeba bohužel ano. Dítě 6 let a 3m a noha 35
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat