Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SOVIČKA93 píše: Vícevždycky musím jeste počkat do jeho výplaty jinak smůla.. to už by muselo byt aby mi dal penize před výplatou co ma dané stranou Takže stranou má.
@SOVIČKA93 píše: Více
Sama zakladatelka psala, ze zaplati hypo atd, a zbytek si ulozi. Ten barak na hypo uz mel, kdyz ho zakladatelka poznala. To by platil tedy stejne i bez ni. Ona plati jidlo, za ktere on ted neplati, a jeste dostava od rodicu, aby na to vubec mela. Fakt ti to prijde ok?
@pikola píše: Více
Ano a platí z toho další věci
Zbytek peněz kdyz se poplatí hypotéka a energie tak si uloží a plati z nich servisy, atd.. mame novostavbu takze i veci kolem
Musel by si platit zase jídlo. Nevíme, kolik je dítěti - mohl by platit i výživné na neprovdanou matku (do dvou let dítěte). A to dítě není i jeho, že je takový problém, že za něho platí energie? A nespotřebovává zakladatelka taky ty energie, protože vaří, pere, uklízí… nejen dítěti, ale taky tomu chlapovi? ![]()
Pokud má výdaje takové, že je na konci měsíce na nule, tak potom není nic jednoduššího, než jí ukázat, jak na tom finančně jsou a že tam prostor pro další výdaje z jeho strany není. Pak mohou společně řešit, co budou dělat dál.
Příspěvek upraven 01.03.26 v 20:09
@ibis píše: Více
Její? A jeho ne, když neví kolik stojí jídlo a přijde mu to, že má dost?
Já mám taky stranou peníze ale nesahám na ně. Taky se musím uskromnit a vyjít s tím co mám. Peníze bokem mám kdyby se mi stal úraz nebo jsem přišla o práci, rozbila se pračka nebo jiný spotřebič. Jemu se taky může něco stát a může mu vypadnout příjem. Kdo pak bude platit hypo, pojistky a veškeré ostatní poplatky… Ona asi těžko když neumí ušetřit ani korunu a to nemluvím teď ale ona nemá nic ani dřívějška a peníze za brigádu už má předem rozfofrované za „radůstky“.. Nee že by něco koupila synovi, nebo vzala rodinu na večeři.. ale pro Sebe! On dává dost.. To jen ona chce víc a víc..
Ja to tímhle ukončuji za sebe. Ona je hloupá a on by ji měl kopnout víte kam, než ho připraví o všechno. Krásný večer ![]()
Příspěvek upraven 01.03.26 v 20:15
@SOVIČKA93 Ja nechapu, proc se stale vyjadrujes v teto diskusi. Stale si jedes ten svuj monolog..
On dává nejspíš dost, ale do SVÉ VLASTNÍ nemovitosti. Ona dává peníze do stravy pro všechny. Taky nevíme, jaká mají zvířata a kolik stojí. Ale hlavně, že máš jasno, že ona neumí šetřit.
A on jde chudák na doraz, i když zakladatelka psala, že si šetří. ![]()
Ano, její, protože nikdy neměla peníze stranou. A uznávám, že jídlo je drahé, kdy nebylo, že? Ona třeba neví, kolik on reálně a za co utratí
To je furt dokola ![]()
Dosly argumenty ze? To je dobre, jsi evidentne zaujata a zena na rodicaku by podle tebe mela drzet pusu a krok. Nedej boze si koupit neco pro sebe, to je smrtelnej hrich.
Hlavne ze vis, ze je hloupa a on by ji mel kopnout do zadku.
Chlap, ktery “milostive a jen pres kecy da matce sveho ditete” usmolene 2 tisice a nechava ji bezny provoz rodiny dotovat z penez od prarodicu (pomerne vyraznou castkou) je pro me obycejny zm.tek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat