Peníze na jídlo pro rodinu
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dali155 píše: Více
Zákeřné husičky nejsou socky, co doma nemají ani pytlík mouky a 3 hladový krky jako Ty. Somrovat na netu u cizích lidí a žvanit tu kecy o morálce při vlastní neschopnosti umí jen lúzr.
@884135 to máš pravdu, cítíš to tak, chápu, snad se ti teď bude lépe spát… Ve školce ti s dětmi vyrobíme medaili, ale až za půl roku, po mateřské… Vydrž a měj hezký den ![]()
- Upravit
Ty jsi hrozně zlej člověk. Napíšu to tu už poněkolikáté a taky naposledy - spousta z nás se ti tu snažila na začátku diskuze pomoci alespoň funkční radou, kde třeba i v neděli odpoledne můžeš přijít k nějakému jídlu klidně i zcela zadarmo. NIKOMU jsi neodpověděla, reakce nula. Jediné, čeho jsme se tu od tebe dočkali, je arogance a urážky z tvé strany. Opravdu jako přes kopírák ve srovnání s menšinami, úsilí žádné, jen natáhnout ruku a říct „dej“. A když nedají, flusneš jim do xichtu.
Dětem nic zlého nepřeju, ale tobě karmu přeju rozhodně.
ty už jsi zase zpět?
a už je to tady, jak se hned nepošlou peníze, tak už jsou to tu samé husičky, co nemají ani chlapa doma, tráví čas na emiminu…klasika.
tobě končí za půl roku mateřská?
u učitelky bych předpokládala znalost alespon základních pojmů a rozdílů mateřská x rodičák ![]()
@Neboj píše: Více
Protože úča od začátku chtěla poslat od všech potraviny, né dobré rady
. Bezdomovec taky touží po drobácích, né po radě, jak si najít práci a nežebrat…
Každopádně zakladatelka z Ostravy s vysokou školou, učící ve školce, si udělala veřejně ostudu. A tím diskuze hasne.
Kdyby chtěla nebyt vidět tak píše anonymně. Proboha
@inkakřivák píše: Více
To tu jsme vlastně tak nějak všichni. Místo práce, odpovědnosti, šetření atp stačí nic nedělat a vymyslet si nějakou hladovou historku a vždy se najde někdo, kdo pomůže.
Opět stejný scénář. Kdokoliv se tu objeví s nějakou žebrotou, tak se ve finále prokáže jako arogantní sprosťák, který si opravdu nezaslouží nějaký soucit či pomoc.
A KAŽDÝ z nich si zde založí druhý profil, ze kterého se podporuje.
Nuda, chtělo by to něco od někoho, kdo nemá v hlavě luft.
@Bytsamsebou píše: Více
Dost mi to připomíná incident, když jsem pár dní zpátky jela zrovna ze screeningu o 2500 lehčí a na hlaváku mě zastavila kompletně vyfetovaná paní, jestli mám nějaké peníze. Slušně, ale opravdu slušně jsem se jí omluvila, ať se nezlobí, ale že jsem těhotná, nemám teď zrovna nazbyt (neschopenka) a hlavně u sebe nemám žádnou hotovost - no a už mi začala šermovat rukama před xichtem a řvát na mě, že jsem tlustá svině.
S některými lidmi to zkrátka slušně nejde. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
V první radě děkuji mamince, která to pochopila ihned a pomohla. A tou je ta Chris, která si profil založila, aby nebyla vidět, když celou tuto debatu plnou zákeřných husiček, které sice mají mouku doma, ale nemají zřejmě manžela, jinak by přes 5 a více let nepsaly na eMimino své poznatky, které stejně nepomůžou, zřejmě nuda…když nechtějí pomáhat, jen vytvářet peklo. Dívala jsem se, pán co chtěl pomoc a paní v jiné diskuzi, vlastně dostali stejnou nálož, jako já. Úplně stejné ženy, psaly stejné věci…Nechápu, proč se tedy zapojujete, když vám to tak trhá srdce. Samé sprosté jednoduché urážky, ani jedna nečte vše zpětně, nebo to v té hlavě prostě neumíte srovnat, útočit jste začali vy. Mamkou se v žádné případě neobhajuji, pouze jsem reagovala na to, že mi beztak umřel někdo v rodině… Tak neumřel, umírá…Na eMimino jsem si vzpomněla, protože před 20 lety to byla fajn skupina, nebyly žádné sociální sítě a takhle si maminky pomáhaly, nakupovaly, řešily… Určitě nepyskovaly jako teď. Neumím si představit, že bych se zapojila do nějaké diskuze, abych někoho pomluvila, když mě to nezajímá nebo nevěřím, neřeším. A vy co máte schizofrenie z falešných profilů a podvodníků, neřešte, nepomáhejte, čtěte radši nějakou hezkou knížku… Třeba pohádky, tam vždy dobro zvítězí nad zlem a chudý pomůže ještě chudšímu apod…vždycky se říká podle sebe soudím tebe
Když ti někdo pomůže, vždycky to uděláš tak, ať mu to můžeš vrátit