Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nechtěla jsem vůbec psát, ale napíšu. Otázku pěnových puzzlí jsem dost řešila. Netoxické (atestované) puzzle se v ČR normálně prodávají a není to zase taková investice. Určitě lepší než investovat do tenoučké miniaturní podložky z odkazu. 122×122, to je pane obr plocha! TO aby si dítě dalo majzla, aby náhodou neudělalo jednu otočku a nevykulilo se z podložky ![]()
Nedám dopustit na velkoformátové puzzle 60×60 cm, kterých mám propojených dohromady 20. Jsou tlusté 1 cm, ale vím, že ty atestované se prodávají i v tloušťce 1,6 cm, pokud by někdo chtěl. Takže výběr je - a reklama výše uvedená je naprosto nesmyslná.
@sovicka1 Mě nepříjde, že je to nesmyslné… když už jsme u toho tak, Vy jste těch puzzlí taky nakoupila 20! Jeden puzzlík Vám taky nepokryje moc velkou plochu. Hlavně je to vhodné i pro starší děti. Mě na puzzlích vadila údržba. Špatně se z nich vytíralo a byly přímo jako magnet na prach a vlasy a rozapadaly se, když jsem je chtěla nadzvednout. Je to otázka preferencí. Tahle podložka je navíc (narozdíl od jednobarevných puzzlí) edukativní a rozvíjí psychomotorický rozvoj. Neměla to být rekalama, spíš jsem nadšená, že jsem něco takového objevila, protože za mně osobně pěnové puzzle ne. Mě nevyhovovaly. A že vyhovuje tato varianta Vám, neznamená, že musí vyhovovat všem
Hezký den.
Ahoj holky, trochu mimo téma - poradíte prosím, kde sehnat černobílé pěnové puzzle? Prolezla jsem kde co, ale neúspěšně ![]()