Pěnové puzzle tvary - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1025
21.3.13 08:10

My máme malý byt, do ložnice a koupelny si zatím dveře neotevře, takže fakt bývá jen v kuchyni když tam jsem já a nebo v obyváku a tam je nábytek a zbytek plochy je zakrytej puzzle podložkou :) takže nemá moc jinou možnost, aby podložku opustil a byl jinde :) Má tam naházený to svoje haraburdí a hraje si tam, zatím ani nepřišel na to, že ty čtverce jdou od sebe oddělat, máme ji pořád složenou, nějako to nezkoumal „to složení“ :) A taky na ni nedám dopustit. Deku s hrazdou jsme zrušili někdy v půl roce a pak byl jen na zemi, toto jsem ani kupovat nechtěla, že nemáme místo, ale dostal ji k vánocům a fakt super věc. I kdybych ji za rok vyhazovala jako zničenou a olezlou, tak mi to nebude líto, protože je opravdu vytížená na 200procent a fakt ty obrázky jsou super :) Tak se mějte hezky, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
21.3.13 09:05

Gratuluji, u nás je to víc rozložené než složené :roll: Taky máme malý byt, obýváku nějaké podložky (ještě mám potažené molitany, co šila tchýně) zabírají tak 2/3, ale stejně nejvíc miluje sedět vedle na parketách. Takže na puzzli pak sedím já, když si s ní hraju :oops: Ale jo, stopro to byla dobrá koupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí