Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo tyto pěnovky??? Přemýšlím jestli koupit za tu cenu 120×120 cm je super! http://www.rumburak.cz/…24916%5D.htm
Moje děti měly zvířátkové
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a kolikrát ho vytahnou ještě dneska ze skříně a hrají si s ním (dnes 5 a 9 let
)
Ale je „jen“ 15×15, pak mají ještě velké kostky, nevkládací s krtečkem a z toho dělají podložky na závody s autíčkama ![]()
@Luciet2
mame zviratka a ovoce/zelenina, nebo co to je ![]()
dostali jsme darem, samotnou by me asi nenapadlo koupit, ale nemuzu si vynachvalit, malej se po tom vali a dloube ty veci ven - fajn zabava.
Máme podobný jako @tterka. Taky se zvířátkama a slouží zatím jako podložka a malýho to baví rozkládat. Já si pak můžu skládat zpátky ![]()
Máme s písmenkama a číslicema a malej si s tím hraje, zatím to rozebírá pořád dokola a má z toho kobereček na koberci ![]()
Taky to plánuji koupit jak se malý začne přetáčet, v obýváku nemáme koberec tak ať neleží na plovoučce
a starší dítě si to může skládat což je fajn
Ja to prave chci taky hlavne jako podlozku na pretaceni a lezeni:-)
Máme, ale vzhledem k tomu, že dcera má od malička největší cíl je okousat a sežrat, koukala jsem už po atestech od 0 měsíců (dost jich má atest až od tří let, kde už se předpokládá, že to nebude půlku času v puse). Jinak mám s tvarama i bez a pro takhle malé dítě teda daleko víc oceňuji ty bez, protože tvary furt vyloupává a ztrácí ![]()
My máme tyto a zatím si je nemůžu vynachválit i když zatím je máme jako válecí kobereček ![]()
@ugluk myslim ze prave tyto tvary nepujdou tak lehce otze jsou velke ty zviratka s ocickama apod to je podle me nebezpecny
@Luciet2 mám taky velké, jedno barevné zvíře v kuse, no a síla ročního dítěte zvládá o několik řádů obtížnější věci než vyloupat pár zvířátek
Ale každé dítě je jiné, já jen píšu svou zkušenost s naší divoženkou, ty zvířátkové jsou sice hezčí, ale radši je na nějaký čas schovávám, protože není větší zábavy než vyloupnout kočku, okousnout jí ocas a zbytek někam zabordelit ![]()
Přímo tyto ne, ale tvary ano - zvířátka a dopravní prostředky. Největší zábava, zhruba od 5 měsíců byla to puzzle rozebírat. Každý večer jsme to zase všechno kompletovali zpátky.
Takže ano, doporučuji, ale pokud to nechceš neustále uklízet, tak se spíš mrkni po plném.
Záleží na značce a jestli má zdravotní atesty od narození, od roka nebo až od 3 let. A pak taky na prodejci, kupovala jsem tehdy za 400 něco, co měli jinde za 800.