Pero pro prvňáka, typ tornádo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
24.7.15 16:08
@Miňonka píše:
Toto pero a hlavně ta špička toho pera připadá jak jsme mívali do povinné výbavy plnící inkoustové bombičkové pera :cert:

A co je na tom špatného, alespoň se člověk naučí nerejt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
24.7.15 16:10

U nás také píší v první třídě jednorázovým perem Tornádem COOL. Dostali ho ve škole od Mikuláše. Dcera s ním psala lépe než zkraje tužkou.:) Zmizíkovatelné pero mít nesmí. Pokud měl někdo problémy s úchopem, tak dostal k tužce gumový speciální nástavec na správné držení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
24.7.15 16:13
@Amys píše:
Já bych to neřešila, ale vidím to napsané v seznamu. Takže myslíte, že se na to zatím mám vykašlat? Já si zas říkám, že by to bylo v jednom poštovném :)

Já bych se na to vyprdla, my zatím nic takového neřešíme, perem stejně psát hned nebudou a pak se domluvím s učitelkou, jaké ona doporučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.15 16:13

OT, už se řeší škola :mrgreen: ještě neskončil červenec. A dneska domů dorazil leták na Makro a tam jen škola, škola, škola…kruciš, ještě jsem si ani neužila volna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
24.7.15 16:16

@terinka4444 my jsme objednali aktovku, aby pak nebyly v srpnu ty levné z netu vyprodané a pak se hodlám školou zabývat až 1. září :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
24.7.15 16:19
@Moise píše:
@terinka4444 my jsme objednali aktovku, aby pak nebyly v srpnu ty levné z netu vyprodané a pak se hodlám školou zabývat až 1. září :mrgreen: :mrgreen:

Ja naopak vetsinu podle seznamu poridila uz po schuzce v cervnu a zbytek resim az 1.zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.15 16:20
@Moise píše:
@terinka4444 my jsme objednali aktovku, aby pak nebyly v srpnu ty levné z netu vyprodané a pak se hodlám školou zabývat až 1. září :mrgreen: :mrgreen:

správně děláš :mrgreen: já taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
24.7.15 16:24

@mroe my žádný seznam nemáme :mrgreen: Naštěstí  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.7.15 16:25

Tak objednávka odeslána. Nechala jsem tam tisícovku i bez pera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.7.15 16:27

Batoh už má od narozenin a v něm voskovky a staré noviny na výtvarku. Furt se ptá, jestli mu tam přibylo něco dalšího, tak se brzo dočká :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.15 16:27
@Amys píše:
Tak objednávka odeslána. Nechala jsem tam tisícovku i bez pera :lol:

a to je teprve začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.7.15 16:29
@Miňonka píše:
Toto pero a hlavně ta špička toho pera připadá jak jsme mívali do povinné výbavy plnící inkoustové bombičkové pera :cert:
Nám třídní učitelka doporučila koupit pero tornado, ale jedině tento :kytka:Příspěvek upraven 24.07.15 v 16:02

Tyhle divný fixy máme doma 8o S těma kreslí a „píšou“ docela dlouho. Tak jsem aspoň chytřejší. Zas když je v seznamu pero, tak jsem prostě myslela pero. No jsem na to zvědavá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
24.7.15 16:31
@j.a.n.i1 píše:
A co je na tom špatného, alespoň se člověk naučí nerejt :think:

Jani já pamatuju ty kaňky a poznámky :lol:

• Citovat
  • Upravit
20777
24.7.15 16:32
@terinka4444 píše:
a to je teprve začátek

Už jsem manžela upozornila, že teď teprve to začne. On furt žije v bláhové nevědomosti, že deti nic nepotřebujou. Stačí, když jim dáš najíst a zbytek se přičaruje sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.7.15 16:34

No jo, piják už asi není sočástí sešitů, co :think: No tak kdyžtak máme poblíž papírnictví. tam budu nakupovat zbytek. Ale nevím, jak bude vyhovovat požadavkům, že to má být buď zelené nebo na tom má být dinosaurus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí