Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Miňonka píše:
Toto pero a hlavně ta špička toho pera připadá jak jsme mívali do povinné výbavy plnící inkoustové bombičkové pera
A co je na tom špatného, alespoň se člověk naučí nerejt ![]()
U nás také píší v první třídě jednorázovým perem Tornádem COOL. Dostali ho ve škole od Mikuláše. Dcera s ním psala lépe než zkraje tužkou.:) Zmizíkovatelné pero mít nesmí. Pokud měl někdo problémy s úchopem, tak dostal k tužce gumový speciální nástavec na správné držení.
@Amys píše:
Já bych to neřešila, ale vidím to napsané v seznamu. Takže myslíte, že se na to zatím mám vykašlat? Já si zas říkám, že by to bylo v jednom poštovném
Já bych se na to vyprdla, my zatím nic takového neřešíme, perem stejně psát hned nebudou a pak se domluvím s učitelkou, jaké ona doporučí
OT, už se řeší škola
ještě neskončil červenec. A dneska domů dorazil leták na Makro a tam jen škola, škola, škola…kruciš, ještě jsem si ani neužila volna
@terinka4444 my jsme objednali aktovku, aby pak nebyly v srpnu ty levné z netu vyprodané a pak se hodlám školou zabývat až 1. září
![]()
@Moise píše:
@terinka4444 my jsme objednali aktovku, aby pak nebyly v srpnu ty levné z netu vyprodané a pak se hodlám školou zabývat až 1. září![]()
Ja naopak vetsinu podle seznamu poridila uz po schuzce v cervnu a zbytek resim az 1.zari.
@Moise píše:
@terinka4444 my jsme objednali aktovku, aby pak nebyly v srpnu ty levné z netu vyprodané a pak se hodlám školou zabývat až 1. září![]()
správně děláš
já taky tak
Tak objednávka odeslána. Nechala jsem tam tisícovku i bez pera ![]()
Batoh už má od narozenin a v něm voskovky a staré noviny na výtvarku. Furt se ptá, jestli mu tam přibylo něco dalšího, tak se brzo dočká ![]()
@Amys píše:
Tak objednávka odeslána. Nechala jsem tam tisícovku i bez pera
a to je teprve začátek
@Miňonka píše:
Toto pero a hlavně ta špička toho pera připadá jak jsme mívali do povinné výbavy plnící inkoustové bombičkové pera
Nám třídní učitelka doporučila koupit pero tornado, ale jedině tentoPříspěvek upraven 24.07.15 v 16:02
Tyhle divný fixy máme doma
S těma kreslí a „píšou“ docela dlouho. Tak jsem aspoň chytřejší. Zas když je v seznamu pero, tak jsem prostě myslela pero. No jsem na to zvědavá ![]()
@j.a.n.i1 píše:
A co je na tom špatného, alespoň se člověk naučí nerejt
Jani já pamatuju ty kaňky a poznámky ![]()
@terinka4444 píše:
a to je teprve začátek
Už jsem manžela upozornila, že teď teprve to začne. On furt žije v bláhové nevědomosti, že deti nic nepotřebujou. Stačí, když jim dáš najíst a zbytek se přičaruje sám ![]()
No jo, piják už asi není sočástí sešitů, co
No tak kdyžtak máme poblíž papírnictví. tam budu nakupovat zbytek. Ale nevím, jak bude vyhovovat požadavkům, že to má být buď zelené nebo na tom má být dinosaurus ![]()