Pero pro prvňáka, typ tornádo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
19.1.18 10:23
:)

Příspěvek upraven 05.04.18 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 10:25
@Amys píše:
@krtek93 Máme tohlehttp://www.esutaze.sk/…entropen.jpg

Díky za odkaz. Ok, takže je to tak - to, co jsem doteď považovala za pisátka pro druhej stupeň, cosi na úrovní fixů, je fakt TO ONO, čím teď prvňáci píšou, resp. čím se učí psát :mrgreen: Uf, a to jsem si myslela, že nejsme ještě tak starý - až teď vidim, kolik se toho za těch necelých 30 let změnilo :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
19.1.18 10:25

@krtek93 dceři jsme koupili tornáno. Má do školy dvě a jedno na doma. Některé si vybrala sama, ty jsou vonavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
19.1.18 10:27
@lucenka píše:
Jinak tornádem jsem už psala na základce i já :D Přeháněli jsme se, kdo bude mít líp vonící (dělaly se s různou vůní).

Ty s vůní se prodávají i dnes :-D, já ho nedávno kupovala pro dceru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 10:29

@žampion Jo, něco taovýho jsem čekala! A pak jsem zadala to doporučovaný Tornado do vyhledávače a furt si řikala - to nemůže bejt ono. A ono jo :mrgreen:

Tak to holt zkusíme (nějaký ty Tormada, co vypadaj jak fixy), když to není tak drahý, tak můžem i zkoušet víc variant. Já právě čekala, že dáme za první pero třeba dvě stovky, tak to by se mi fakt nechtělo kupovat natřikrát s tím, že tohle je moc tlustý a tamto blbě píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
19.1.18 10:31

@krtek93 vypadá to jak fixa a píše se tím podobně jako třeba keramickým perem (já ho ze základky pamatuju, tak ty možná taky :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.1.18 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@krtek93 píše:
Oživuji diskusi. Potřebuju svojí prvňačce pořídit pero. Doporučeno nám bylo Tornádo - a já teď na to koukám jak tele na nový vrata, že vedle bombičkových existujou i nějaký kuličkový a jednorázový - a všechno to vypadá jak fixa :oops: Něco dokonce dostala ve startovacím balíčku v září a já jí tvrdila, že tím určitě psát nebudou, že to je fixa - a teď koukám, že jsem asi úplně mimo :oops: :) Takže - co koupit? Tužku drží pořád křečovitě, prsty zkroucený (nejspíš genetika - já jí takhle prasácky držim celej život :oops: ), na všechno dost tlačí, nejvíc na propisku, kterou si občas čmárá doma. A vyloženě nedopouručený má veškerý ty gumovací vynálezy, to prý ne. Do Stabila se mi moc nechce, kvůli údajně tlustý stopě. Spíš se rozhoduju, jestli jít až do toho bombičkovýho pera - zas aby se zbytečně netrápila, já ho jako malá nesnášela :oops:

dcera taky hodně tlačila na pero a i ten úchop měla dost křečovitý, ale nejlépe se jí psalo se Stabilem… ono se jí dobře drželo, nějakou tlustou stopu jsem nezaznamenala, pěkně klouzalo po papíře, takže se jí psalo lépe… a nebo píše Pilotem… bombičkové pero s tím klasickým hrotem bych nedoporučovala, pokud špatně drží pero a tlačí, tak by ho zničila ještě dřív, než by se pořádně rozepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11943
@žampion píše:
Dcera má toto navíc pro leváky a říká spokojenost, a píše na to že je levák opravdu pěkně :hug: Dmu se pýchou :oops:

Tohle pero doporučila paní učitelka i synovi, když byl prvňák a vůbec s tím psát nechtěl, špatně se mu drželo, jak je silnější. Potom jsme koupili nějaké tenčí bombičkové, s tím se mu psalo dobře. Jen už nevím, jaké to bylo. Teď je ve třetí třídě a už můžou mít gumovací pera, z toho je nadšený. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.1.18 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.1.18 10:37
@krtek93 píše:
Díky za odkaz. Ok, takže je to tak - to, co jsem doteď považovala za pisátka pro druhej stupeň, cosi na úrovní fixů, je fakt TO ONO, čím teď prvňáci píšou, resp. čím se učí psát :mrgreen: Uf, a to jsem si myslela, že nejsme ještě tak starý - až teď vidim, kolik se toho za těch necelých 30 let změnilo :oops: :lol:

Já to před třemi lety měla stejně, dokonce když pohledáš, tak jsem tu zakládala diskuzi (a možná je tahle i moje, jen se mi nechce dohledávat, protože mám pocit, žes ji oživovala). Myslela jsem si totiž, že je tohle taky nějaká divná fixa :oops: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 10:38

@Mar__tanka1983 Jo keramický pamatuju! Ale ne v první třídě, až později. Ale dneska to vypadá všechno tak jinak :mrgreen: Si připadám úplně hrozně „stará“ :)

No, v poledne jdu vybírat do papírnictví, tak jsem na to zvědavá (právě to nemůžu vybírat s ní - pro ní by bylo nejdůležitější, jestli je „hezký“, přičemž „hezký“ je hlavně růžový nebo fialový ideálně se srdíčkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
19.1.18 10:39

@Amys Jj, jednu diskusi od tebe jsem zaznamenala (možná je to i tahle, taky už nevim, projela jsem asi tři nebo čtyři, jenže už nefungovaly odkazy, tak jsem si pořád nebyla jistá, že se dobře chápeme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.1.18 10:42
@krtek93 píše:
@Amys Jj, jednu diskusi od tebe jsem zaznamenala (možná je to i tahle, taky už nevim, projela jsem asi tři nebo čtyři, jenže už nefungovaly odkazy, tak jsem si pořád nebyla jistá, že se dobře chápeme).

Jj, taky jsem tele :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.1.18 10:42
@krtek93 píše:
@Mar__tanka1983 Jo keramický pamatuju! Ale ne v první třídě, až později. Ale dneska to vypadá všechno tak jinak :mrgreen: Si připadám úplně hrozně „stará“ :)No, v poledne jdu vybírat do papírnictví, tak jsem na to zvědavá (právě to nemůžu vybírat s ní - pro ní by bylo nejdůležitější, jestli je „hezký“, přičemž „hezký“ je hlavně růžový nebo fialový ideálně se srdíčkem).

keramickým se mi taky psalo dobře, ale pak jsem mámě vždycky kradla pero „čínu“, ta byla nej. Ale v první třídě jsme mívali klasický bombičkový. Ten „fix“ Tornádo je fajn, dobře klouže papíře, já s ním sama píšu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí