Péřová zavinovačka, peřinka - používáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3613
18.4.18 11:49

@Káťa19 moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.4.18 12:09

@Káťa19 díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.11.18 15:08

Ahoj, moc prosím o info, koukám na odkaz, co jsem dala @Marcepan a jestli tomu tak správně rozumím, ta zavinovačka je prostě jen polštář z peří se zaoblenými rohy a na povlaku je ta mašle, kterou to utáhnu? :nevim:
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.11.18 17:35

@Evapka ano, je to tak, ale je určitě jinak vysypaná na gramy, než klasický polštář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.11.18 18:19

Děkuji moc :kytka: …jen si říkám, co je na tom vlastně tak hrozně drahé. Ne že bych to šprňďovi neposkytla, jestli to je vážně tak dobré, ale některé stojí i dva tisíce…za malinký polštář… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.11.18 18:36

@Evapka jo taky si říkám :nevim: já přemýšlím i o bazarové - když se vyčistí, tak nevidím problém a ušít si svůj povlak

https://www.heureka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3613
5.11.18 08:37

@Evapka zan mne to byla super koupe. Ja bych do pouzite nesla, zvlast od cizich. Bych si to peri nechala vycistit. Takze za ty penize co jsem kupovala to splni i to co polstar za dva tisice.

Co se tyka vyuziti, tak jsem pouzivala pres cele leto. Maly v tom byl neuveritelne klidny a spokojeny. Ted uz na nem nelezi porad, ale stale vyuzivame a starsi syn se s nim velice rad prikryva. Manzel si zavinovacku chvalil, coz je strasne super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.11.18 09:27

@Marcepan ja si taky myslim, ze je to dobra investice :palec: detatko je klidnejsi, skoda,ze jsem neznala tenkrat u prvniho, to byl urvanek. Navic super i pro letni deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.11.18 09:28

@Marcepan a ty mas tu velkou, do kolika mesicu cca je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3613
5.11.18 09:58

@Káťa19 jj mam tu metrovou. Jen nas 5 mesicni broucek je velkej jak rocni netere. Ma 10 kilo a uz ho do ni nevazu, jen na ni spinka a nebo pouzivam jako deku. Opravdu jsem byla spokojena s koupi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.11.18 15:29

A můžu se zeptat - ta velká péřová zavinovačka je hned od pidi miminka? Nebo je fakt až pro větší? Abych věděla, co přesně koupit.. Asi by to ale chtělo ty zavinovačky stejně dvě, ne? Abych je prostřídala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.2.19 20:38

Holky, da se ta velika metrova nejak uzpusobit na novorozence? Jde prehnout nejak sikovne aby v ni dite neplavalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
22.2.19 20:43

Mám ji,ale pouzivame slabší a rychlo ,protože se v tom strašně blbě drží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.2.19 05:45

Zavinovačka

Tak nakonec máme péřovku 90×90 od Jaspis. A velká spokojenost. Podle mě určitě i na novorozeně :potlesk: . Obléknout do ní stačí jen málo + čerstvý vzduch na spaní = ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.20 21:47

Jak správně použít

Já jsem koupila za 3000 zavinovacku i s polštářkem přímo od paní Kiedroňové a nejspíš používám špatně:-( Můj dvouměsíční syn jen vždy zpocený, ikdyz ho do perinky balím jen v plínce a body s krátkým rukávem a řve jak tur. Všichni jsou tu spokojeni, co dělám špatně? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí