Prací prášek Persil Active Tabs

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5368
6.9.11 08:55
verenika píše:
beodenka píše:
Prasek na skvrny- to je neco jinyho nez zlucovy mydlo? Ja DM vyrobky miluju, tohle neznam, musim to tam pohledat.

To mi poradila jedna holčina na emimi a je to fakt zázrak.Malý má věčně kolena od trávy :zed: Což mi na 40 nechtělo pustit bez drhnutí žlučovým mýdlem :roll: Tohle rozpustíš ve vodě a necháš cvíli působit a pak pereš jak jsi zvyklá :wink:

stojí to 79kč

Super, diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.9.11 09:12
:palec: souhlasím, tyhle přípravky z DMka jsou super, a cena velmi lákavá, používám od nich denkmint na uklízení praní, dein bestes krmení pro čičinky, babylove pro děti a balea kosmetiku, třeba sprcháše a tělová mlíka jsou vyvoněná!!! :srdce:
verenika píše:
beodenka píše:
Prasek na skvrny- to je neco jinyho nez zlucovy mydlo? Ja DM vyrobky miluju, tohle neznam, musim to tam pohledat.

To mi poradila jedna holčina na emimi a je to fakt zázrak.Malý má věčně kolena od trávy :zed: Což mi na 40 nechtělo pustit bez drhnutí žlučovým mýdlem :roll: Tohle rozpustíš ve vodě a necháš cvíli působit a pak pereš jak jsi zvyklá :wink:

stojí to 79kč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
6.9.11 09:34

To teda dik za tip, to rada vyzkousim, panc vetsinu Matesova obleceni pekne po jednom odepiram, ty bodycka vypadaj. Jeste mam vetsinu bilych, tak si to ai dovedete predstavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.9.11 09:49
kikina2004 píše:
To teda dik za tip, to rada vyzkousim, panc vetsinu Matesova obleceni pekne po jednom odepiram, ty bodycka vypadaj. Jeste mam vetsinu bilych, tak si to ai dovedete predstavit :-D

myslím,že prodávají bílý kyblík a ten j speciálně na bílé,ale tohle můžeš na bílé taky-tuhle třeba manžel přišel s malým z kola.Kluk celý tričko od krve-spad z kola a sedřel si tvář :roll: ,tričko tedy od krve,trávy,hlíny.Manža říká,to můžeš vyhodit,kdyť je to bílý to už ho nevypereš a stačilo namočit a bylo jako nové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.9.11 10:09

děkuji všem moc za tipy a názory :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana Zavadilová
8.4.12 21:21

rozdíl s Rakouskými pracími prostředky

Hezký den,já vozím a nejen sobě už víc jak 10.let Rakouský a dříve Italský prací prostředky,jsou úplně jiný;je totiž rozdíl mezi východní a západní Evropou,je to jiný ve všech oblastech.Opravdu ten rozdíl existuje,daleko líp perou,skutečně voní,i aviváže jsou úplně jiný.Dovážím tyto prací prostředky a mám stále víc odběratelů…Ivana Zavadilová

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný