Pes pocural koberec - smrad

872
24.8.22 15:36

Pes pocural koberec - smrad

Ahoj, hlídám staršího pejska a bohužel mi včera proběhl do loznice (je tam koberec) a vycural se tam. Neznackoval, proste to procural. A mne to za boha nejde dat pryč - ten zapach. Nemáte tipy, co by pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14608
24.8.22 15:39

Posypat hojně jedlou sodou, nechat dva tři dny působit a vysat. Nevím jak velký je to pes, ale proste aby tam té sody byla vrstva. Nám to pomohlo na páchnoucí koberec po nájemnicich. Koupila jsem tehdy té sody asi 15 kg :P koberec byl celoplošnej, na nem velký nabytek a strhavat se nám ho nechtělo a vše stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.8.22 15:40

Jedla soda, vydrbat. No pak si nekde půjčit tepovač, to je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
24.8.22 15:41

Díky moc! Jedlá soda mě nenapadla :nevim:
Tepovač jsem již zamluvila, ale to je až na víkend. Smrdí pořád celá ložnice :potlesk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.8.22 16:14

Jedlá soda je skvělá první pomoc, zachraňovali jsme s ní nový gauč (štěně a nový gauč = katastrofa). Jinak dobrý jako první pomoc na neutralizaci pachu je z domácích zásob i ocet, z chemických běžně dostupných můžu doporučit menforsan. Ten nám zas pro změnu zachraňoval domácnost v mezičase, kdy se kocour dostal do puberty a než šel na kastraci (díky bohu to bylo jen párkrát). Přiznám se, že při záchraně gauče jsem použila úplně všechno a nic není cítit. Nejdřív sem vyčistila vodou s octem, potom na to nasypala jedlou sodu, nechala asi 2 dny působit (bílý flek vypadal šíleně, ale pak to šlo normálně vysát) a nakonec postříkala právě menforsanem. Teď není cítit vůbec nic, a to je na to manžel fakt citlivej. Každopádně jsem ráda, že obě zvířata z toho vyrostla a už nic takového nedělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
24.8.22 19:24

Taky se nám to stalo i s posra..m. Pomohly dezinfekční ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný