Pes sám doma vyje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Denniska
27.12.12 21:48

Jessi5, na tvem miste bych si davala pozor, aby tenhle problem sousedi s tebou neresili rucne mezi 4 ocima. S vlastni zkusenosti vim, ze to nejvic zabira. Cast lidi se terorizovat coklem nejake frustrovane chudery neda. Par facek je vyrizenych za minutu, prestupkove rizeni je na mesice a uspech se nemusi dostavit. Na to nemusi sousedi cekat.

• Citovat
  • Upravit
76
27.12.12 21:55

Jsou tu 4 byty a obydleny jsou tu jen 3:-D Duchodci pod nama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.12.12 22:33

Ahojky ten náš to dělala taky a pomhlo nechat mu puštěnou tv nebo rádio má pocit že tam není sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
29.12.12 07:27

Chybou je ho nechat vubec samo doma..je u vas kratky cas, nekdo z vas doma by si mel vzit dovolenou alespon na tyden a plne se venovat pejskovi, uceni samote je snadne, kdyz se na to jde dobre..pejsek musi byt vyvenceny a unaveny, v pelisku obnosene veci toho, ke komu se ma nejvic..pri odchazeni zadny louceni, a zacinat treba na 2 minutach a cas pomalu prodluzovat..kdyz vydrzi dve minuty, vratit se, pochvalit, ale ne nijak hystericky, proste mu rict, ze je pasak. Taky je dobry mu dat nejakou hracku, kterou bude mit jen kdyz je doma sam, chce to najit neco, co si opravdu oblibi, ale taky neco, aby si nemohl nijak ublizit, kdyz nebudete u nej(vdechnuti, strceni tlapky nebo hlavy a pod.) hlavne to chce cas a trpelivost a sousedum bych rekla, ze je to stene a nauci se to a pokud nesteka po 22 vecer a driv jak v 6 rano, nikomu do toho nic neni..nas pes (pitbull) kdyz je doma sama, steka prvni dve minuty, pak si zaleze, chrape a co 20 minut 3krat stekne a zase jde spat..sousedi mi to parkrat rekli, tak jsem jim rekla, ze nesteka v kuse a nesteka ani v noci, ani brzo rano, je to obcas pres den, kdyz ji nemuzeme mit sebou..pod nama maji yorka a ten veje ve dne v noci..na vsechno, na vsechny,..mala agresivni svinka..Takze celej barak je rad za naseho psa, kterej je doma zticha krom tech 2-3 hodin 3krat tydne..taky na nikoho nesteka, nevrci jako ten malej ratlik..spokojenej pes potrebuje 4 veci - vychovu, disciplinu, hru a lasku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
11.2.13 21:22

Holky, ja mam skoro dva roky stareho pejska, z utulku, od jeho peti mesicu.. a nahodou jsem loni zjistila, ze rano po mem odchodu vyje cca 20 minut a pak prestane.. ale i toto je mi neprijemne.. nikdo mi nic osobne neprisel rict, ale nahodoou se o tom zminila sousedka pode mnou, kdyz sem s ni jela ve vytahu.. ucila jsem ho tyden byt doma sam, presne, jak se tu popisovalo, po tomhle zjisteni jsem koupila kong atd.. myslela si, jak je to v poho.. rano ho neslysim, kdyz odchazim, posloucham i pred barakem.. nic.. a ted mi pritel rikal, ze po venceni potkal tu pani a ze ona tak jako ze hezkej, ze jen knoura.. tak jsem psala jine kamaradce tu z baraku, co ji zna, at se ji zepta… a prej vyje porad.. ja uz nevim, co s tim.. navic v dubnu se sem stehuje pritel s jeho pejskem a bojim se, aby pak nevyli oba:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.6.13 11:33

Ahojky holky my máme ten stejný problem máme dva pejsky jorkšíra a shit-zu bydlely jsme v baráku a dělaly to už tam ale tam to tolik nevadilo ted jsme se musely přestěhovat do paneláku a je to děs…:-( sousedi šílej fenky jsou zavřený vkuchyni maj tam hračky pamlsky zkoušela jsem i trénovat to odcházení ale nic nepomáhá obojek bohužel také ne :-( už jsem opravdu zoufala a jestli něco nevymyslíme tak je budeme muset dát pryč bydlíme ve druhém a patře a minule jsem šla jen do sklepa a slyšela jsem je až ve sklepě jak štěká vyje knourá ale dělá to jen jedna fenka ta druhá je ok. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
20.6.13 11:44

@kajka357 Ahoj, nám psi taky vyli, ale vždycky jsme je okřikli a odnaučili se to, teď vyjou jenom výjimečně :nevim: Jo a bydlíme v RD a myslím, že to vadí i tam :zed: Muselo to obtěžovat sousedy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34
20.6.13 11:50

Já jsem už zkoušela uplně vše a zkoušela jsem to po dobrym a i po zlym někdy začne štěkat hned a někdy začne až po hodině maj puštěný i rádio. Potom jsme zkoušely vždy odejít aby si toho nevšimly to taky nepomáhalo v noci když jsou zavřený v kuchyni tak jsou hodný ale přes den je to randál. Fenka když vidí že jdu ven tak se začne uplně klepat a chce jít taky nevím proč z toho má takové trauma nikdy nebyla doma dýl jako 8 hodin :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.6.13 12:29

Naše veterinářka pro tohle měla řešení, žel bohu to nemohu najít u ní na stránkách v eshopu :( Nicméně se jedná o takový výcvikový obojek, ale ne elektrický, nýbrž s náplní vody. Ve chvíli, kdy ten pes začne, obojek ho postříká, takže nejdřív přestane, protože ho to nebude bavit a pak zapomene :) Pokud se ti nepodaří sehnat nic jiného, můžeš zdarma napsat do poradny na www.naceradska.com a popsat tento problém. Paní doktorka se k dotazům vyjadřuje rychle. Neříkám že denně ale téměř denně. Pak ještě existují uklidňující psí hormony, ale je to drahý a ne 100% funkční. Těm našim máslům to zabralo, ale jak říkám, nezabere to vždy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.6.13 12:32
@kajka357 píše:
Já jsem už zkoušela uplně vše a zkoušela jsem to po dobrym a i po zlym někdy začne štěkat hned a někdy začne až po hodině maj puštěný i rádio. Potom jsme zkoušely vždy odejít aby si toho nevšimly to taky nepomáhalo v noci když jsou zavřený v kuchyni tak jsou hodný ale přes den je to randál. Fenka když vidí že jdu ven tak se začne uplně klepat a chce jít taky nevím proč z toho má takové trauma nikdy nebyla doma dýl jako 8 hodin :-(

také kdyžtak zkus, co jsem napsala. My také hlídali kamarádova psa, když jeli na dovolenou, ten pes nikdy bez nich nebyl a nikdy nebyl doma sám. SA naším psem jsou sourozenci, takže tam problém nebyl, ale vzhled bytu po návratu ze zaměstnání, to bylo o infarkt. Navíc bydlíme v domku a je slyšela celá ulice :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.13 10:57

štěně nechce být sám doma

Mám 9 měsíční štěně boloňáka a nechce být sám doma…jakmile zavřu dveře tak štěká a štěká…a nevím jak ho to mám odnaučit…mžete mě prosím poradit jak ho to mám odnaučit??děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.6.13 11:48

@lalinenka pes je smečkové zvíře, je zvyklý mít společnost, proto vyvádí, když je sám. Samotě ho musíš naučit, postupně. Až budeš mít volný den, můžeš to zkusit. Obleč se normálně jakobys šla pryč, prostě dělej vše stejně jako když se někam chystáš. Ale odejdi jen za dveře, buď tam chvilku a pokus se vrátit zpět dřív, než začne štěkat. Při návratu se s ním nijak extra nevítej (při odchodu žádné velké loučení), pohladit a hotovo a dělej si zase svoje. Za hodinu to zkus znovu se stejným postupem, časem by měl vydržet neštěkat déle, nakonec se to odnaučí úplně. Můžeš doma nechat puštěné rádio, to prý některým psům pomáhá, nech mu nějaké svoje tričko, aby tě cítil, pořiď nějaké hračky, které bude mít jen v době tvé nepřítomnosti, dobré jsou míčky, které se dají plnit dobrotami. A důležité je před odchodem na delší dobu psa pořádně utahat, procházkou, učením nových povelů, opakováním starých atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lomik
10.7.13 23:39

Tak nam nezabralo vubec nic fence je 6 je to BŠO a knoura i prez obojek uz nevime co s ni. posledni dobou knoura jeste nez vubec stihnu odejit. druha je vpohode ale tahle se zacne klepat a knoura. je uplne vypsichla tak nevim jak to resit

• Citovat
  • Upravit
9090
11.7.13 08:24
@lomik píše:
Tak nam nezabralo vubec nic fence je 6 je to BŠO a knoura i prez obojek uz nevime co s ni. posledni dobou knoura jeste nez vubec stihnu odejit. druha je vpohode ale tahle se zacne klepat a knoura. je uplne vypsichla tak nevim jak to resit

a vy ji máte od štěněte, nebo je z útulku či od někoho? Nemohla si prožít něco škaredého? Co všechno jste zkoušeli? Možná bych uvažovala nad nějakým psím psychologem, kromě p. Desenského

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lomik
11.7.13 10:05

Zkousely jsme odchazet, kong, pamlsky, kosticky, sprejovy i ele. obojek, a uz i antidepresiva.mame ji od stenatka a uz jako stene vila a nicila jednou dokonce sezrala vchodove dvere to ji bylo cca pul roku konzultovala jsem z pani Žertovou a ta napsala prasky nebo ze ji mame brat sebou do prace :-( coz bohuzel nejde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný