Pes v bytě nebo venku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
30.5.17 09:50

@Malike Touché :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.17 09:57

@jenny.fields Řešit s majitelem bytu co? Jemu do psa vůbec nic není. Ze slušnosti ano, ale opravdu to není nic primárního k řešení :roll:

Psa bych vzala, snažila se mu hodně věnovat a uvidíš, když to nepůjde, tak to nepůjde :nevim: Hledala bych bydlení se zahrádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.5.17 10:56
@radkka píše:
@jenny.fields Řešit s majitelem bytu co? Jemu do psa vůbec nic není. Ze slušnosti ano, ale opravdu to není nic primárního k řešení :roll:Psa bych vzala, snažila se mu hodně věnovat a uvidíš, když to nepůjde, tak to nepůjde :nevim: Hledala bych bydlení se zahrádkou.

To je neustala debata mezi majiteli bytu a temi co chteji bydlet. Ja bych do bytu najemce se psem nechtela. A kdyby mi nerekl, ze psa ma, tak by letel hned, jak by to slo. To je pekne svinske jednani. U extremne sympatickeho cloveka bych mozna povolila, ale vyrazne zvysila kauci.

Tahle debata tu byla nedavno. Spousta lidi ma pocit, ze kdyz neco oz zakazuje, ze pak mohou cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.17 11:09

@jenny.fields Pak porušuješ zákon a ještě se tím chlubíš. My také pronajímáme byt, takže se neboj, že nevím, jaké to je, vím, ale chovám se v mezích zákona, protože to samé chci po svých nájemnících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
30.5.17 12:20
@Rive píše:
Pejska určitě naučíš.
Když jsem si pořizovala psa, tak mi všichni říkali, že jsem blázen, pes patří na zahradu, ale pak jsem bylamu veterináře a ten říkal, žebytoví psi se mají lépe, protože se jim páníček věnuje a chodí s nimi ven, zatímco pes na zahradě většinu dne prospí a nakonec má méně vyžití.

Přesně tak :palec: Častěji jsou chudáci psi zahradoví, protože páníčci mají pocit, že když se pes „může vyčůrat kdy chce“, už nic víc nepotřebuje, nevšimnou si ho, jak je den dlouhý, nedejbože jít na hodinu, na dvě ven, aby si pes počuchal, pohrál s jinými psy, socializoval se a zabavil. Na zahradě o samotě si mohou vypěstovat Takže za mě určitě pohoda, neboj se bytu, nakonec možná zjistíš, že je psovi líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.5.17 22:06

Určitě bych mu ze začátku věnovala víc času, aby si na to nové prostředí zvykl a zjistil, že v bytě nemůže tak bláznit jako na zahradě :-) Mně to čeká čeká půlročním štěnětem, ale zase naopak, jdeme z bytu do baráčku. Nemám obavu, že by se mu na velké zahradě nelíbilo, ale je mi jasné, že tam s ním budu trávit spoooustu času, protože doteď v bytě byl zvyklý být se mnou vlastně neustále v té samé místnosti, nejhůře ve vedlejší (1+1).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný