Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
16.3.15 09:38

Mame doma dva hafany ( velke fenky). Druhou jsem porizovala jako tehotna s manzelem. Vi ze k nam. patri.. jsme vsichni smecka - rodina. Ale pes ma.mit sve misto. Vubec mi nevadilo ze je manzel nechce " pod perinou" :) je to o vzajemne domluve a respektu. On respektuje ze holky jsou nase soucast a ja zase tohle. Maji svuj gauc v obyvaku a nebo spi u postele v loznici. Pokud jsou v noci hlucne neni problem je vykazat do obyvaku :( a chlupy :D mala ma uz 8 mesicu a vse je v poradku sice teda hrozne pousti chlupy jak se furt strida zima a horko, ale co rano nez si mala zacne hrat naklusu a vytru behem dne jen vysaju nebo zametu a vecer zase i vytru… mala je s nema nejvetsi kamoska. :) Na vsem se da domluvit :) zkus nu to vysvetlit, ze ti nevadi pes, ale to ze spi s vama jak se vrti a porad " mlaska". Ze mu to neublizi ze ho budete mit porad radi stejne. Jen uz nebude moc do postele - navic i skrz male. vude spat s vama a pes muze skocit a v noci - prilehnout- nebo v horsim pripade vyjet po mimcu. Bude si branit svuj pelech. proto je lepsi ho pomalu naucit aby spaval jinde. Tak jako az bude prcek pohyblivej nenechat ho jit na misto hafana :)

Omlouvam se za preklep apod. Tel si obcas pise co chce.

Příspěvek upraven 16.03.15 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
16.3.15 09:39

U nás stejný problém. Domluvili jsme se že pes bude spát vedle postele v pelechu-stejně v noci vlezla k nám. Tak jsem jí pak nechala zavřenou v kuchyni- celou noc kňučela na celý barák. Takže jsem jí vycvičila tak, že chrápe na chlapovo půlce u nohou :mrgreen: :mrgreen: Na mojí polovinu postele si nedovolí jít :mrgreen: :nevim: Místečko kde spí každý den ráno vyluxuju a chlupy nejsou nikde :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.3.15 09:40

@Siemenss No a na co se ptáš? Máme to příteli říct za tebe, nebo co? Musíš si to s ním pořešit sama, jsi snad dospělá a máš pusu, ne? A souhlasím s většinou, že tohle jste si měli pořešit už dávno, rozhodně předtím, než jste se rozhodli pořídit si dítě. To sis vyvzpomněla trochu pozdě, že ti to vadí.
Jinak ze zdravotního hlediska ti nic nehrozí. My máme psa v posteli taky, čekáme druhé dítě, první se se psem oblizuje od narození, leze mu do pelechu, pes se k nám tulil u kojení a syn je nejzdravější dítě v okolí. Ale chápu, že ti to vadí, ne každý to chce mít takto, musíš se k tomu ale postavit jako dospělá osoba a vyřešit to s přítelem (i když teď už s křížkem po funuse).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.3.15 09:41

@Tynkycat2 Tak to je trošku rozdíl snášet partnerovo zvíře v bytě a spát s ním v posteli. To už je trošku moc. Já osobně bych to nesnesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.15 09:42
@Siemenss píše:
@anairda
Dcera u me spala v jednom týdnu třikrát, měla špatně sny. Na to uz přítel reagoval, ze tak často tu spát nemusi, ale já si to nenechala líbit a rekla jsem, ze jeho pes soul taky u nás a do toho slinta, lize se a teče. A uz to bylo velký problem.

Opravdu od něj skvělý přístup… :roll:
A co kdyby ses z té postele odstěhovala ty? Myslíš, že by mu to vadilo? :( No opravdu by se měl vzpamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
16.3.15 09:42

Jo, ten zvuk olizovani si pamatuju dodnes…brrr. Manžel mel taky psa - pudla - v posteli. Zprvu mi to lezlo na nervy, pak jsem ho párkrát z postele vykopla /psa/ a on pochopil, ze na moji pulce se nespí. Ale cpal se do postele porad…a olizoval se, mlaskal, postekaval ze spaní, nebo jen tak. :zed: Pes byl starší a po čase umřel. Mela jsem ho rada, ale v posteli žádný zvíře už nechci. S miminkem si to neumím představit vůbec - hlavně jde o tu hygienu. Pes donese dost bordelu na srsti a tlapkách, nemluvě o tlamě… A k miminu, kterýmu vyvarujes lahve a dudliky by pes vůbec přijít neměl, dle mého názoru. Určité ne tam, kde dítě spi a krmí se. Zkusila jsi manželovi říct, ze s příchodem dítěte se bude muset par věci upravit ve prospěch mimi? Tohle není o tom, psa omezit, ale neomezit dítě. :-) Mohlo by pomoct vzít ho na tehotensky cvičeni/ prohlídku porodnice, kde uvidí, jaká hygiena se musí dodržovat. A jo, ještě mne napadlo, jedna známá v těhotenství z každého smradu zvracela, nebo ji na bliti bylo a musela hned vetrat a kdovi co. Jejího muže tyhle excesy donutily netahat si domu loveckýho psa. A myslím, ze dr. ti v poho muže napsat nějaké doporučení na to, čemu se na nutně potřebujes vyhnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
16.3.15 09:46

Jak já ti rozumím. U nás to vyřešila moje alergie a stěhování do bytu. Psa jsme nechali u tchánovců na baráku. Všichni jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
16.3.15 09:47

@Siemenss Proč jste si tohle neujasnily dřív? Jsi těhotná tak předpokládám, že už nějakou tu dobu váš vztah trvá, takové věci se mají řešit hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.3.15 09:50

Když mu to řekneš, tak to určitě pochopí, kor v těhotenství. Jinak já spávala celý život se psem, když došel a v životě jsem neměla problém (zdravotní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.15 09:51

Vždyť píše, že to řeší od začátku, ale nechce ustoupit! Baby, čtete nebo ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 09:52

Já bych psa v posteli nechtěla, ale to jste si měli domluvit dřív. Alespoň před těhotenstvím. Přítel má nějakou představu, jak to pak bude probíhat s dítětem, až ho v tý posteli budeš kojit?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.3.15 09:54
@Siemenss píše:
@jowana
Jsme sou 6 měsíců a zadarilo se nám otěhotnět. Resime to od začátku, ale nechce ustoupit.

A uvědomuješ si, kolik zásadních životních chyb plyne z týhle jedný věty? :think:

• Citovat
  • Upravit
1210
16.3.15 09:57

Promluvit si s přítelem, jinak ať se psem spí jinde. Já taky měla psa v posteli, nevadilo mi to, když jsem otěhotněla, pomalu jsme ho „vyhazovali“ na jeho místo (je teda fakt, že jsme mu museli přenést z obýváku křeslo, na zemi na pelechu by nespal), s narozením malé jsme to utli úplně a pes prostě do postele nesmí. Ač tam spal od štěněte, nemá s tím teď žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.3.15 09:58

@Siemenss A to Ti pes v posteli začal vadit až v době těhotenství, nebo už dříve? Tohle jsou věci, které se řeší tak nějak od začátku. A pokud jste si to neujasnili hned, tak s ním budeš muset promluvit teď. Řešili jsme to samé, u nás to skončilo kompromisem - psi spí na mé straně.

Edit: teď jsem si všimla, že to řešíš od začátku.

Příspěvek upraven 16.03.15 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
16.3.15 09:58
@RadkaCh píše:
A uvědomuješ si, kolik zásadních životních chyb plyne z týhle jedný věty? :think:

To máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný