Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Siemenss když to tu tak sleduju, tak je mi tě celkem líto v co se to tu zvrhlo ![]()
Ták jsem dočetla
To je zas debata…já psa v posteli mám, je to čisťoučký jorkšírek, co nejvíc ze všeho na světě miluje péči a koupání, takže s hygienou žádný problém. PO každé procházce myjeme pacičky, pravidelně čistíme zoubky, nemá problém se žlázkami, nic…takže čisté zviřátko, mnohem čistější, než spousta lidí, co potkávám ![]()
Já jsem silný alergik, ale jorkšír, jelikož nepouští chlupy, mi nevadí vůbec.
Přesto ho budem přeučovat, jak se maličká narodí, ale vidím to tak, že ho v novém bytě budem učit spát striktně jen na straně páníčka (ten je stejně jeho nejmilovanější duše), takže s tím problém nebude, si myslím.
Jinak jak se tu psalo o tom, že někomu vadí chodit na návštěvy k přátelům pejskařům, že načichnou atd…nu tak tam nechoďte. Pokud mě mí přátelé neberou se vším všudy, i s tou diagnózou pejskař, a to teda jsem, pak ani já nestojím o to, aby mi chodili domů a hledali, kde všude nenajdou chlup. ![]()
@Siemenss tak holt když je jinak dokonalý, budeš muset ustoupit ty, partnerství je o kompromisech, to jsme ti tu psaly - takže buď si na psa zvykneš nebo spi jinde, jiné řešení neni, kdžy chlap nechce…nebo co si čekala, že ti tu kdo poradí???
@j.a.n.i1 píše:
No a to je právě ten problém…
Ale já vím, že tohle je ten problém…
Jen nechápu zrovna od tebe takové myšlenkové pochody.
Ona neplánovaně otěhotněla, stalo se a prostě to řešení brala jako hotovou věc. Třeba ji absolutně nenapadlo, že toto bude problém.
Stalo se.
Ale hledáme řešení, jak z toho ven.
Není třeba naprosto zbytečná kritika jejího života.
@radúna No, nesmí brát jako hotovou věc, že kvůli tomu chlap vyhodí psa z postele… pak třeba dojdou k nějakému řešení, buď budou spát odděleně, nebo k tomu dojde chlap později, až se dítko narodí, ale prostě varianta já jsem těhotná a proto bude po mém, se obávám, fungovat prostě nebude.
@j.a.n.i1 píše:
@radúna No, nesmí brát jako hotovou věc, že kvůli tomu chlap vyhodí psa z postele… pak třeba dojdou k nějakému řešení, buď budou spát odděleně, nebo k tomu dojde chlap později, až se dítko narodí, ale prostě varianta já jsem těhotná a proto bude po mém, se obávám, fungovat prostě nebude.
Ty jsi těhotná a nebo tupá. Vážně me tvé reakce vadí. Je se tu neohanim tím, ze jsem těhotná, tak buď pes nebo já. Tohle jsem neřekla. Psala jsem co mi vadí a ze jsem těhotná, ale ne jsem těhotná, tak se rozhodni bud prd neboo ja a nase dite. Chtěla jsem řadu jak na to a ne ze jsme měli dávat pozor.
@majki.r píše:
Ták jsem dočetlaTo je zas debata…já psa v posteli mám, je to čisťoučký jorkšírek, co nejvíc ze všeho na světě miluje péči a koupání, takže s hygienou žádný problém. PO každé procházce myjeme pacičky, pravidelně čistíme zoubky, nemá problém se žlázkami, nic…takže čisté zviřátko, mnohem čistější, než spousta lidí, co potkávám
Já jsem silný alergik, ale jorkšír, jelikož nepouští chlupy, mi nevadí vůbec.
Přesto ho budem přeučovat, jak se maličká narodí, ale vidím to tak, že ho v novém bytě budem učit spát striktně jen na straně páníčka (ten je stejně jeho nejmilovanější duše), takže s tím problém nebude, si myslím.
Jinak jak se tu psalo o tom, že někomu vadí chodit na návštěvy k přátelům pejskařům, že načichnou atd…nu tak tam nechoďte. Pokud mě mí přátelé neberou se vším všudy, i s tou diagnózou pejskař, a to teda jsem, pak ani já nestojím o to, aby mi chodili domů a hledali, kde všude nenajdou chlup.
Jorkšír nepouští chlupy
Tak tuhle větu slyším od chlapa furt
By mě zajímalo z koho ty chlupy doma teda padaji
![]()
@orionk píše:
Jorkšír nepouští chlupy![]()
![]()
![]()
@orionk píše:
Jorkšír nepouští chlupy![]()
![]()
![]()
No můj teda fakt nepouští…jen když ho češu, tak občas nějakej najdu, ale není to jako línání, spíš jako u vlasů, když padají…
@j.a.n.i1 píše:
No a kde bereš tu jistotu, že to někdo někde tak třeba nezažil, nezařídil?
Já třeba osobně znám jeden pár, kdy chlap (ač o dítě nestál) dokázal kvůli své ženě a jejímu těhotenství vykázat ven psího miláčka z domu do boudy, což bylo předtím naprosto nemyslitelná věc.
Ona chová koně (tři) a on se dokonce stará i o ty její koně a hlavně je bere ven na projížďky ač i tohle bylo pro něj svým způsobem nové. Pomáhal samozřejmě i dřív s prací okolo nich, ale nikdy ty koně prostě nevzal na projížďku.
Ale vzal to těhotenství jako hotovou věc, i když komplikaci, tak se k tomu tak i postavil.
Takže takové výroky, že je třeba takováhle varianta nesmysl - tak to je nesmysl.
To, že to neznám přece neznamená, že to neexistuje.
@svituska píše:![]()
To není perdel
Já už jsem na tuhle větu úplně alergická
A minule mě dostalo ještě (myslím že to bylo taky od majki. r) : Jorkšírek a jeho králičí bobečky
Máme asi divnýho jorka, ale takovou hromadu neudělám ani já
![]()
@orionk píše:
To není perdelJá už jsem na tuhle větu úplně alergická
A minule mě dostalo ještě (myslím že to bylo taky od majki. r) : Jorkšírek a jeho králičí bobečky
Máme asi divnýho jorka, ale takovou hromadu neudělám ani já
![]()
není jork jako jork
můj je jak plyšovej, ale brácha má jorka velikosti kapybary, štěkot má jak vlčák, má snad 8 kilo…to je pak skoro jiná rasa
ale teda není papírový, takže kdo ví, co má za předky.
@majki.r píše:
není jork jako jorkmůj je jak plyšovej, ale brácha má jorka velikosti kapibary, štěkot má jak vlčák, má snad 8 kilo…to je pak skoro jiná rasa
ale teda není papírový, takže kdo ví, co má za předky.
My máme malýho… Je stříhaná každou chvíli. Má,,sukýnku". A ty chlupy z ní prostě padají!!!
Koupu jí dá se říct pořád a jako plyšáček mi teda nepřijde
No ale to je každého věc že. Znám lidi co si dají do pusy šunku a čokl jí z druhé strany okusuje
![]()