Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13177
16.3.15 11:36

@Siemenss když to tu tak sleduju, tak je mi tě celkem líto v co se to tu zvrhlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.3.15 11:36

Ták jsem dočetla :mrgreen: To je zas debata…já psa v posteli mám, je to čisťoučký jorkšírek, co nejvíc ze všeho na světě miluje péči a koupání, takže s hygienou žádný problém. PO každé procházce myjeme pacičky, pravidelně čistíme zoubky, nemá problém se žlázkami, nic…takže čisté zviřátko, mnohem čistější, než spousta lidí, co potkávám :?
Já jsem silný alergik, ale jorkšír, jelikož nepouští chlupy, mi nevadí vůbec.
Přesto ho budem přeučovat, jak se maličká narodí, ale vidím to tak, že ho v novém bytě budem učit spát striktně jen na straně páníčka (ten je stejně jeho nejmilovanější duše), takže s tím problém nebude, si myslím.
Jinak jak se tu psalo o tom, že někomu vadí chodit na návštěvy k přátelům pejskařům, že načichnou atd…nu tak tam nechoďte. Pokud mě mí přátelé neberou se vším všudy, i s tou diagnózou pejskař, a to teda jsem, pak ani já nestojím o to, aby mi chodili domů a hledali, kde všude nenajdou chlup. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.3.15 11:41

@Siemenss tak holt když je jinak dokonalý, budeš muset ustoupit ty, partnerství je o kompromisech, to jsme ti tu psaly - takže buď si na psa zvykneš nebo spi jinde, jiné řešení neni, kdžy chlap nechce…nebo co si čekala, že ti tu kdo poradí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.3.15 11:42
@j.a.n.i1 píše:
No a to je právě ten problém…

Ale já vím, že tohle je ten problém…

Jen nechápu zrovna od tebe takové myšlenkové pochody.
Ona neplánovaně otěhotněla, stalo se a prostě to řešení brala jako hotovou věc. Třeba ji absolutně nenapadlo, že toto bude problém.
Stalo se.
Ale hledáme řešení, jak z toho ven.
Není třeba naprosto zbytečná kritika jejího života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102490
16.3.15 11:46

@radúna No, nesmí brát jako hotovou věc, že kvůli tomu chlap vyhodí psa z postele… pak třeba dojdou k nějakému řešení, buď budou spát odděleně, nebo k tomu dojde chlap později, až se dítko narodí, ale prostě varianta já jsem těhotná a proto bude po mém, se obávám, fungovat prostě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.3.15 11:54
@j.a.n.i1 píše:
@radúna No, nesmí brát jako hotovou věc, že kvůli tomu chlap vyhodí psa z postele… pak třeba dojdou k nějakému řešení, buď budou spát odděleně, nebo k tomu dojde chlap později, až se dítko narodí, ale prostě varianta já jsem těhotná a proto bude po mém, se obávám, fungovat prostě nebude.

Ty jsi těhotná a nebo tupá. Vážně me tvé reakce vadí. Je se tu neohanim tím, ze jsem těhotná, tak buď pes nebo já. Tohle jsem neřekla. Psala jsem co mi vadí a ze jsem těhotná, ale ne jsem těhotná, tak se rozhodni bud prd neboo ja a nase dite. Chtěla jsem řadu jak na to a ne ze jsme měli dávat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.3.15 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
16.3.15 11:58
@majki.r píše:
Ták jsem dočetla :mrgreen: To je zas debata…já psa v posteli mám, je to čisťoučký jorkšírek, co nejvíc ze všeho na světě miluje péči a koupání, takže s hygienou žádný problém. PO každé procházce myjeme pacičky, pravidelně čistíme zoubky, nemá problém se žlázkami, nic…takže čisté zviřátko, mnohem čistější, než spousta lidí, co potkávám :?
Já jsem silný alergik, ale jorkšír, jelikož nepouští chlupy, mi nevadí vůbec.
Přesto ho budem přeučovat, jak se maličká narodí, ale vidím to tak, že ho v novém bytě budem učit spát striktně jen na straně páníčka (ten je stejně jeho nejmilovanější duše), takže s tím problém nebude, si myslím.
Jinak jak se tu psalo o tom, že někomu vadí chodit na návštěvy k přátelům pejskařům, že načichnou atd…nu tak tam nechoďte. Pokud mě mí přátelé neberou se vším všudy, i s tou diagnózou pejskař, a to teda jsem, pak ani já nestojím o to, aby mi chodili domů a hledali, kde všude nenajdou chlup. :kytka:

Jorkšír nepouští chlupy :mrgreen: :mrgreen: Tak tuhle větu slyším od chlapa furt :zed: :zed: By mě zajímalo z koho ty chlupy doma teda padaji :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
16.3.15 11:59
@orionk píše:
Jorkšír nepouští chlupy :mrgreen: :mrgreen: Tak tuhle větu slyším od chlapa furt :zed: :zed: By mě zajímalo z koho ty chlupy doma teda padaji :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.3.15 12:03
@orionk píše:
Jorkšír nepouští chlupy :mrgreen: :mrgreen: Tak tuhle větu slyším od chlapa furt :zed: :zed: By mě zajímalo z koho ty chlupy doma teda padaji :nevim: :mrgreen:

No můj teda fakt nepouští…jen když ho češu, tak občas nějakej najdu, ale není to jako línání, spíš jako u vlasů, když padají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.3.15 12:04
@j.a.n.i1 píše:

No a kde bereš tu jistotu, že to někdo někde tak třeba nezažil, nezařídil?
Já třeba osobně znám jeden pár, kdy chlap (ač o dítě nestál) dokázal kvůli své ženě a jejímu těhotenství vykázat ven psího miláčka z domu do boudy, což bylo předtím naprosto nemyslitelná věc.
Ona chová koně (tři) a on se dokonce stará i o ty její koně a hlavně je bere ven na projížďky ač i tohle bylo pro něj svým způsobem nové. Pomáhal samozřejmě i dřív s prací okolo nich, ale nikdy ty koně prostě nevzal na projížďku.

Ale vzal to těhotenství jako hotovou věc, i když komplikaci, tak se k tomu tak i postavil.

Takže takové výroky, že je třeba takováhle varianta nesmysl - tak to je nesmysl.
To, že to neznám přece neznamená, že to neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
16.3.15 12:05
@svituska píše: :mrgreen: :mrgreen:

To není perdel :mrgreen: Já už jsem na tuhle větu úplně alergická :zed: A minule mě dostalo ještě (myslím že to bylo taky od majki. r) : Jorkšírek a jeho králičí bobečky :mrgreen: Máme asi divnýho jorka, ale takovou hromadu neudělám ani já :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.3.15 12:07

@Siemenss není zač :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.3.15 12:07
@orionk píše:
To není perdel :mrgreen: Já už jsem na tuhle větu úplně alergická :zed: A minule mě dostalo ještě (myslím že to bylo taky od majki. r) : Jorkšírek a jeho králičí bobečky :mrgreen: Máme asi divnýho jorka, ale takovou hromadu neudělám ani já :oops: :mrgreen:

není jork jako jork :mrgreen: můj je jak plyšovej, ale brácha má jorka velikosti kapybary, štěkot má jak vlčák, má snad 8 kilo…to je pak skoro jiná rasa :mrgreen: ale teda není papírový, takže kdo ví, co má za předky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
16.3.15 12:13
@majki.r píše:
není jork jako jork :mrgreen: můj je jak plyšovej, ale brácha má jorka velikosti kapibary, štěkot má jak vlčák, má snad 8 kilo…to je pak skoro jiná rasa :mrgreen: ale teda není papírový, takže kdo ví, co má za předky.

My máme malýho… Je stříhaná každou chvíli. Má,,sukýnku". A ty chlupy z ní prostě padají!!! :zed: :zed: Koupu jí dá se říct pořád a jako plyšáček mi teda nepřijde :mrgreen: No ale to je každého věc že. Znám lidi co si dají do pusy šunku a čokl jí z druhé strany okusuje :nevim: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný