Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
21.3.15 10:47
@j.a.n.i1 píše:
No a když jde o blbost, tak úplně stejně může ustoupit ona, ne?

8o 8o 8o 8o 8o panebože! proč by jako měla ustupovat ona.
ustupit by se mělo tomu normálnímu a normální je, at se to čoklofilovi líbí nebo ne, spát v posteli s partnerem, ne s čoklem, kterej venku lítá v trávě pochcaný od ostatních psů atd…

Navíc, prostě, pes je jen zvíře, a to, že nebude smět do postele mu nijak ctově neublíží, pokud se udělají správné kroky, ale partnerce tenhle jeho zabedněnej přístup musí ubližovat dost, protože jí tím dává najevo, že pes je pro něj víc než ona… což je dost smutný.

@celipipka54 píše:
Holky já nevim proč z toho děláte neřešitelný problém :nevim: Řešení je primitivní, můžou koupit dvě postele, jak už tady několikrát padlo a spokojení budou všichni. Nemusí se hádat a už vůbec ne rozcházet :)

já teda nevím, ale kdybych měla se svým chlapem spát kvůli psovi na oddělené posteli, tak budu fakt nas*aná… to taky vztahu nedělá dobrotu… partneři mají mít svou ložnici pro sebe a svuj intimní život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.3.15 11:13

Pes je čistotnější než většina z nás tady, tž špíny se neboj. Chlupy se vyklepou/vysajou (alespoň trochu). Pokud chce pes spát na gauči, dám pod něj deku, pokud v posteli, OK - až začně prudit nebo echt líná-maže na místo.

Diskuze pejskařů a nepejskařů jsou snad ještě urputnější než kuřáků a nekuřáků. Každopádně chlapa bych asi kopla do zadku, pokud si takhle začal vymýšlet. Mě jako nepejskařku začal v tomhle bývalý ignorovat, když se vztah začal rozpadat a neměl důvod mě respektovat. :cert: Držim pěsti. Nicméně teďka mám psa třetí rok a vztahy se zdají nějak komplikovanější, každý si hrozně hájí „svoje práva“ i když se jedná o takovýhle blbosti.

Jinak fenám z frndy taky „kape“ a lížou se a jsou zdravé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
21.3.15 11:44
@Phaia píše:
Pes je čistotnější než většina z nás tady, tž špíny se neboj. Chlupy se vyklepou/vysajou (alespoň trochu). Pokud chce pes spát na gauči, dám pod něj deku, pokud v posteli, OK - až začně prudit nebo echt líná-maže na místo.

Diskuze pejskařů a nepejskařů jsou snad ještě urputnější než kuřáků a nekuřáků. Každopádně chlapa bych asi kopla do zadku, pokud si takhle začal vymýšlet. Mě jako nepejskařku začal v tomhle bývalý ignorovat, když se vztah začal rozpadat a neměl důvod mě respektovat. :cert: Držim pěsti. Nicméně teďka mám psa třetí rok a vztahy se zdají nějak komplikovanější, každý si hrozně hájí „svoje práva“ i když se jedná o takovýhle blbosti.

Jinak fenám z frndy taky „kape“ a lížou se a jsou zdravé :mavam:

pes je čistotnější než většina tady? to asi nemyslíš vážně ne? 8o 8o 8o
ještě sem napiš že čuchat k hovnům a olizovat a žrát je, je zdravé… :potlesk: :palec:

jinak máš teda rozumný názor, ale na tohle sem nemohla nereagovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.3.15 11:56

Žádné zvíře (a to jsem zvířecí fanatik <3) není natolik čistotné, aby mohlo do postele. Mám doma kočky, jsou to moje lásky. Někdy mi samozřejmě proklouznou do ložnice, tak už je tam nechám, ale postel potom odchlupatím a v ložnici alespoň vysaju - vím, není to nic moc. Ale zkrátka (až na výjimky, kdy fakt je nechám v ložnici) si myslím, že zvíře do postele prostě nepatří. :nevim: Možná mě ubijete opakem, ale zvířata skutečně miluji, ovšem postel je zkrátka posvátné místo pro lidi, které by mělo být čisté bez chlupů. Nikdy tam nebude sterilita, nejsem naivní, ale do postele patří člověk a ne zvíře.

Lidé mě považují za ochranáře zvířat, kočičí mámu, ale zkrátka postel je pro lidi a tečka (i když teda občas povolím). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
21.3.15 12:22
@Maculinka píše: Žádné zvíře (a to jsem zvířecí fanatik <3) není natolik čistotné, aby mohlo do postele. Mám doma kočky, jsou to moje lásky. Někdy mi samozřejmě proklouznou do ložnice, tak už je tam nechám, ale postel potom odchlupatím a v ložnici alespoň vysaju - vím, není to nic moc. Ale zkrátka (až na výjimky, kdy fakt je nechám v ložnici) si myslím, že zvíře do postele prostě nepatří. :nevim: Možná mě ubijete opakem, ale zvířata skutečně miluji, ovšem postel je zkrátka posvátné místo pro lidi, které by mělo být čisté bez chlupů. Nikdy tam nebude sterilita, nejsem naivní, ale do postele patří člověk a ne zvíře.Lidé mě považují za ochranáře zvířat, kočičí mámu, ale zkrátka postel je pro lidi a tečka (i když teda občas povolím). :nevim:

přesně :palec:
já sem taky kočkofil, ale zastávám stejnej názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.3.15 12:40

@divine_d Bylo to myšlené trošku nadsazeně a trošku víc cynicky - nikdo nemluvil o žraní bobanů venku :nevim: jen, že psí srst má jakousi samočistící „funkci“ Pes se mi vyválí v bahně a než dojdem po hodině domů tak z něj většina opadá a je zase čistě bílej. A když ne, jen ho vezmu kartáčem a je to. Tlapky otřeš vlhkym hadrem. To už ale odbočujem. Mít mimčo, taky bych ji hnala z postele. Nicméně když moje čuba líná, i při každodenním vysávání a týdenním vytírání nacházím chlupy i v mrazáku :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.03.15 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.3.15 12:58

@divine_d My spíme s mužem zvlášť už pár let, kvůli chrápání, a jsme v pohodě, tak asi jak kdo. Je fakt, že kvůli psovi by se mi taky spát odděleně nechtělo, ale mě šlo spíš o tom, že už se tady zase začal řešit rozchod :roll: Podle mě tohle není důvod k rozchodu, když čekají mimino. Kdyby spolu jen tak bydleli, tak proč ne. Ale teď už musí myslet na to dítě, takže podle mě jsou oddělené postele dobrý řešení. Samozřejmě nejlepší řešení by bylo šoupnout psa spát jinam, ale na to ten chlap evidentně nikdy nepřistoupí :zed:
Jinak s tebou souhlasím, normální je spát s partnerem a ne se psem, ale s tím my tady nic neuděláme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.3.15 16:47

Jestli je na toho psa zvyklej, tak bohuzel asi svoje zvyky menit kvuli vam nechce. V tom pripade se smirte asi s rozdelenou posteli..
Ja psa v posteli mam. Mam nahace, chlupy nema - nesmrdi. Po kazdem venceni mu meju nohy a spi s nami a neprijde mi na tom nic divneho. Protoze je to nas pes a jsem na nej zvykla. Kdyz bych mela v posteli cizi chlupyou obludu, tak bych z nej asi take nebyla nadsena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
21.3.15 20:11
@Phaia píše:
@divine_d Bylo to myšlené trošku nadsazeně a trošku víc cynicky - nikdo nemluvil o žraní bobanů venku :nevim: jen, že psí srst má jakousi samočistící „funkci“ Pes se mi vyválí v bahně a než dojdem po hodině domů tak z něj většina opadá a je zase čistě bílej. A když ne, jen ho vezmu kartáčem a je to. Tlapky otřeš vlhkym hadrem. To už ale odbočujem. Mít mimčo, taky bych ji hnala z postele. Nicméně když moje čuba líná, i při každodenním vysávání a týdenním vytírání nacházím chlupy i v mrazáku :mrgreen:Příspěvek upraven 21.03.15 v 19:46

to nevím, asi záležíí na rase, ale jedna z věcí co mi na psech práve vadí je to, že je pohladíš a máš ruku potaženou takovym povlakem špíny… neřikám že u všech, ale u většiny to tak je (to třeba kočky proste nemaj) a když si představim že to co mam na ruce by melo byt pak na gauči… :|
ale myslim ze tutove zalezi na rase a druhu chlupu, takze verim ze to tak treba tvuj pes nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
21.3.15 20:17
@divine_d píše:
to nevím, asi záležíí na rase, ale jedna z věcí co mi na psech práve vadí je to, že je pohladíš a máš ruku potaženou takovym povlakem špíny… neřikám že u všech, ale u většiny to tak je (to třeba kočky proste nemaj) a když si představim že to co mam na ruce by melo byt pak na gauči… :|
ale myslim ze tutove zalezi na rase a druhu chlupu, takze verim ze to tak treba tvuj pes nema…

jojo, je to i o rase…psíci, co nelínaj, mají spíš vlasy. A když ještě k tomu mají rádi koupání a tím pádem jsou často mytí a česaní, je to paráda. Já jsem těžký alergik jak na psí chlupy, tak na prach, před svým jorkšírkem jsme měli velkého psa, u kterého to bylo jak píšeš, pohladilas ho a mělas mastnou ruku plnou chlupů,…to pro mě byl hrozný alergen, nesměla jsem se ho ani dotknout, hned jsem měla kopřivku. Teď s jorkšírkem je to něco úplně jiného…ale můj pesan se strašně rád koupe, kdyby ne a nebyl by třeba půl roku mytý, zas by to bylo o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
21.3.15 20:32

@majki.r jorka nekoupat si neumim představit 8o 8o ale ty ho máš navíc ostříhaného ne :think:, to je výhoda no že z jorka nejsou všude chlupy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
21.3.15 20:36
@Markéta80 píše:
@majki.r jorka nekoupat si neumim představit 8o 8o ale ty ho máš navíc ostříhaného ne :think:, to je výhoda no že z jorka nejsou všude chlupy :jazyk:

přesně tak, on je ostříhaný na sportovno :palec: :kytka: co vaše štěňátko, spí v posteli? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
21.3.15 21:41

@majki.r :lol: zatim ne, jen párkrát jsme si jí tam dala přes den ale na zemi dostala jeden polštář a na tom spí ráda. Do postele se bojim, skok z postele by pro ní byl asi fatální takže uvidíme až poporoste jestli si sama vyskočí :lol: :lol:. Já jí ještě nekoupala tak uvidíme jak se jí bude líbit ve vodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
22.3.15 15:01

@chmz Byly doby, kdy naháči ( oholení a vykoupaní ) směli do postele a spali s námi, postupem času se psi přestěhovali do vlastního pokoje a do ložnice mají zákaz, už si neumím představit mít psa v posteli - ale chápu lidi, kteří to tak mají a psi s nimi spí, záleží holt na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.1.16 11:14

Obnovuji - potřebuji odnaučit fenu lézt do postele.

Ahoj, všem.

Potřebuji radu. Přítelova fena (takovej malej smeták :) ) mě pěkně štve… Ze začatku, když sme spolu začínali, to byl strašnej psí zmetek. Nicméně jsem si přečetla nějakej návod jak s eke psu chovat, aby pochopil, jaká je jeho pozice ve smečce. Čímž sem teda zjistila, že dle chování přítele, musí mít v hlavě pořádnej zmatek. No nicméně moje kroky výchovy vedly k tomu, že už se mezi nás necpe do postele a v mé přítomnosti se chová posusne i v jinych vecech. Zařídila jsem jí její vlastní křeslo, které má na úrovni postele a tam chrápe, atd. Když jsem v ložnici já, nedovolí si lézt do postele.

Ale přítel chodí na noční občas a když si de pak lehnout, k němu samotnýmu si klidně vleze. Dokonce sem jí přistihla a ukázala, že že má z postele jít pryč (prosím, neptejte s emě proč - prostě mi přijde nechutný aby pes byl v posteli) a začala na mě vrčet.

No a problém je ten, že prostě když je přítel doma, dělá si co chce (leze do talíře, pořád vyňafává, simuluje, hraje divadýlka) a nemá ze mě vůbec respekt. Ale když jsem s ní doma sama, je úplně zlatá.

Jak se dá tohle změnit?
Je jí cca 13 let…
A je možné jí odnaučit lézt do postele i když já tu nebudu?

Díky všem za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný