Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
16.3.15 10:54

Kamarádka má malou fenku, po každým venčení jí umyje tlapky, v bytě jim to nesmrdí, když tam přespím, tak mi v posteli vůbec nevadí, i když jsem měla vždy názor, že pes do postele nepatří… pravda takovou dogu bych asi v posteli nedala ;-)
partnerovi by taky neustoupila… a vyjasní si to s ním hned v začátku vztahu

co je normální neřeším, každý to má jinak, pokud by partner trval na psovi v posteli, a mně by to vadilo, volila bych oddělené spaní… třeba aspoň dvě válendy, pokud to není možné jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.3.15 10:55
@j.a.n.i1 píše:
Nechají ho ležet někde v posteli, kde nepřekáží?

Tak to mi přijde už těžce úchylné teda. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 10:55
@Anael píše:
Nedokážu si třeba představit lidi, co spí se psem v posteli…to chodí kvůli sexu do jiné místnosti, nebo vyhodí psa vedle a ten tam vyje, pak ho zavolají zpět…? :think:

Mně jednou říkal známý, že pes přítelkyně mu při tom začal olizovat zadek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7797
16.3.15 10:56
@RadkaCh píše:
Mně jednou říkal známý, že pes přítelkyně mu při tom začal olizovat zadek :mrgreen:

to je hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
@j.a.n.i1 píše:
Tak on spíš bude čoklík v posteli jen zástupný problém :think:

no právě :roll:…a připadá to tak více lidem, proto se tu řeší i to těhotenství @Anael ;)…jinak ať si má každý dítě třeba po měsíci ale pak si nestěžuje, že se nedokáží dohodnout na takové blbine jako pes v posteli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877

Zakladatelko, ja neco podobneho resila s pritelem taky ale ohledne kocky a byly kvuli tomu hrozne hadky :roll: ono s tim uz moc neudelas, proste pes tam byl pred tebou a chlap je na nej evidentne fixovany, s tim se pak tezko bojuje. Zkuste kompromis, bud oddelene loznice nebo aspon postele.
Mame dva male psy a nesmrdi teda ani nahodou a naopak byt s kockama poznam hned a jeste jak tu nekdo psal, ze doma zijici kocka je cista, ono kdyz si v tom svem zachudku vyslape to co tam zrovna udelala a pak se jde projit po kuchynske lince tak jako taky nic moc.. :poblion: to budu mit radsi toho psa v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.3.15 10:57
@RadkaCh píše:
Mně jednou říkal známý, že pes přítelkyně mu při tom začal olizovat zadek :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
@Krrysa píše:
@j.a.n.i1 a co když se chráníš a otěhotníš? já mám mimnko třeba z kombinace pharmatex + přeruš. soulož a ještě naprosto mimo ovulaci… a stejně…

No, mimo ovulaci to evidentně nebylo… nicméně ona tu napsala, že na antikoncepci je alergická, tedy se nechránila. Nevím, pokud by tak děsně vadilo, že někdo spí se psem v posteli, tak s ním nebudu spát já a tedy nehrozí tento problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@RadkaCh píše:

Panenko Maríííja!!! UUUUááááá :lol: :lol: :lol:
No nic… tohle nemám šanci pochopit. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
16.3.15 10:58
@Krrysa píše:
@anairda tady se akorát zakladatelka dozváí, že je blbá, že určitě naschvál oěthotněla, aby si ho udržela, nebo nevím co, že měla jítž na potrat a že chlap je debil.. jak situaci řešit, se stejně nedozví, co už :mrgreen: :mrgreen:

No tak blbá je hlavně proto že píše že dítě nebylo plánované atd. ale pokuď někdo souloží bez ochrany tak snad počítá že taková soulož může mít následky ne? No a k tomu se vztahuje tento problém : pokuď otěhotním s někým koho téměř neznám ( po půl roce vztahu opravdu partnera nepozná) tak se nemůžu divit že ten partner má své zvyky a nešváry… On málokterý chlap překope celý svůj život kvůli dítěti… A rada? Promluvit si s přítelem a pokuď nebude chtít tak ho nechat dýchat a přestěhovat se z ložnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@j.a.n.i1 píše:
No, mimo ovulaci to evidentně nebylo… nicméně ona tu napsala, že na antikoncepci je alergická, tedy se nechránila. Nevím, pokud by tak děsně vadilo, že někdo spí se psem v posteli, tak s ním nebudu spát já a tedy nehrozí tento problém.

Myslíš? :mrgreen:
Souložit se dá přeci všude? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
@anairda píše:
Panenko Maríííja!!! UUUUááááá :lol: :lol: :lol:
No nic… tohle nemám šanci pochopit. :zed: :mrgreen:

se pobleju velebnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
16.3.15 10:59

@klarushka A tím by to šlo uzavřít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.15 10:59

@j.a.n.i1 bylo, jenže pak proběhla v jednom cyklu ještě jedna a spermie, ta zjevvně jedna stetčná, vydržela 5 dní čekat a ulovit vajco… překvapivé, že… ale to je ot, mýá to spoelčná´ýho ještě méně, než vaše chytré rady ohledně antikoncepce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.15 11:00

@klarushka a je nutné si neospustit ten elaborát před tím, na ketrý se nikdo neptala a napsat jen.- promluv sis sním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný