Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101710
16.3.15 10:48
@celipipka54 píše:
Ty vážně furt nedokážeš pochopit, že to dítě neplánovali? :roll:

Já jen nedokážu pochopit, že když neplánuju dítě, tak se nechráním… pro mě je nechráním se = plánuju dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
@anairda píše:
@Krrysa
Mě je jí dost líto, fakt…
On ten chlap totiž opravdu může být jinak super, kolikrát už jsem se přesvědčila, že „pejskař“ je prostě diagnóza, ten člověk je naprosto normální, ale jak se jedná o čokla, tak nevidí, neslyší…
Je to těžké. A přitom tak jednoduché. :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
@catherine100 píše:
i to se může stát, ale nevěřím, že by to bylo jen kvůli čoklíkovi v posteli ;)

Tak on spíš bude čoklík v posteli jen zástupný problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.3.15 10:49

Ježiš, už neřešte proč a jak kdy je těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144

Holky já nevim proč z toho děláte neřešitelný problém :nevim: Řešení je primitivní, můžou koupit dvě postele, jak už tady několikrát padlo a spokojení budou všichni. Nemusí se hádat a už vůbec ne rozcházet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@j.a.n.i1 píše:
Já jen nedokážu pochopit, že když neplánuju dítě, tak se nechráním… pro mě je nechráním se = plánuju dítě.

Moje řeč, pokud dítě neplánuji, řeším jakoukoliv ochranu, aby nedošlo k nechtěnému otěhotnění (snad nemá alergii na všechny druhy ochrany). A pokud se nechráním, počítám s tím, že se může stát a jsem na to připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.3.15 10:50

Nedokážu si třeba představit lidi, co spí se psem v posteli…to chodí kvůli sexu do jiné místnosti, nebo vyhodí psa vedle a ten tam vyje, pak ho zavolají zpět…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.3.15 10:51
@ZItu píše:
Moje řeč, pokud dítě neplánuji, řeším jakoukoliv ochranu, aby nedošlo k nechtěnému otěhotnění (snad nemá alergii na všechny druhy ochrany). A pokud se nechráním, počítám s tím, že se může stát a jsem na to připravená.

No ale zakladatelka už těhotná je a neptala se na tvoje spekulace na kterou antikoncepci asi má nebo nemá alergii. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
16.3.15 10:51
@Anael píše:
Nedokážu si třeba představit lidi, co spí se psem v posteli…to chodí kvůli sexu do jiné místnosti, nebo vyhodí psa vedle a ten tam vyje, pak ho zavolají zpět…? :think:

Nechají ho ležet někde v posteli, kde nepřekáží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.15 10:52
@j.a.n.i1 píše:
Já jen nedokážu pochopit, že když neplánuju dítě, tak se nechráním… pro mě je nechráním se = plánuju dítě.

Ježiš, tak se stalo, odpovědnost za to převzali, tak co řešíš. Tady se bavíme o něčem úplně jiném, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

@ZItu tak si to projeď ještě ednou, kolik kometů je ve stylu, že to měla řešit před dítětem atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
@ZItu píše:

a to má s čoklem v posteli společnýho co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.3.15 10:53

@siemens
Zkus chlapovi dát přečíst třeba toto:
http://zdravi-zvirat.magazin-chovatelstvi.cz/…c009156.html
Nebo si vygoogli něco jiného a dej mu to přečíst.
Na druhou stranu, není třeba být paranoidní a soužití se zvířaty se bát a zcela zavrhovat (taky jsme si králíčka nechali, i když jsme leccos na toto téma zaslechli, do kontaktu s miminkem ho ale zatím rozhodně nepouštíme a ani se v prostoru, kde miminko je, nepohybuje…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.15 10:54

@j.a.n.i1 a co když se chráníš a otěhotníš? já mám mimnko třeba z kombinace pharmatex + přeruš. soulož a ještě naprosto mimo ovulaci… a stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
16.3.15 10:54
@Krrysa píše:
a to má s čoklem v posteli společnýho co?

No, má to společnýho to, že argumentuje svým těhotenstvím a budoucím dítětem… nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný