Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dámy, vážně se nikomu nestalo, že s příchodem těhotenství člověku začnou vadit něktrý věci? nebo třeba mu vadí, ale je pak daleko citlivěhší??? mě s příchodem miminka začalo vadit spousta věcí, navíc jsem byla přecitlivělá… takže i kdyby jáí to třeba před tím nevadilo tolik, a by to řešila radikálně, tak to prostě přišlo s těhotenstvím…
@Krrysa píše:
Dámy, vážně se nikomu nestalo, že s příchodem těhotenství člověku začnou vadit něktrý věci? nebo třeba mu vadí, ale je pak daleko citlivěhší??? mě s příchodem miminka začalo vadit spousta věcí, navíc jsem byla přecitlivělá… takže i kdyby jáí to třeba před tím nevadilo tolik, a by to řešila radikálně, tak to prostě přišlo s těhotenstvím…
jojo, já teď taky řeším víc věcí, než předtím, hlavně teda co se týče hygieny. Ale pejska jsem z postele nevyhnala, jen víc kontroluju, jestli je čisťoučký a tak…
Pes v posteli určitě nevadí, těhotenství to ublížit nemůže. Ale pokud ho tam nechceš, měl by to tvůj partner respektovat. Určitě není ani pro psa dobré ho polidšťovat. Pes není dítě. Pokud se k němu tak někdo chová, pak pes trpí. U nás jsou psi členové rodiny, ale mají svá pravidla a díky nim žijí naprosto bezstarostný spokojený život. A někdy spí v posteli, někdy ne, neřeší to. ![]()
@radúna
častěji převlíkám, protože ten pes samozřejmě pelichá a samozřejmě se taky olizuje a okusuje všude možně, tak po nějaké době tam je znát, že tam spí zvíře… Ale spím takhle se psem už dohromady 15 let a nikdy jsem nic nechytla!!! Naopak je to velmi antistresové!!! A ať se bavím z kýmkoliv kdo má psa, tak je rozhodně víc pejskařů, co se psy spí!!!
@PitbulLenka Nemusíš používat tolik vykřičníků nebo smajla kroutícího očima…
![]()
Já se jenom slušně zeptala, proč tedy tak často převlíkáš postele, když je to hygienické - jak píšeš.
No, asi tak hygienické to tedy není. Ale samozřejmě každého věc.
![]()
@PitbulLenka píše:
@radúnačastěji převlíkám, protože ten pes samozřejmě pelichá a samozřejmě se taky olizuje a okusuje všude možně, tak po nějaké době tam je znát, že tam spí zvíře… Ale spím takhle se psem už dohromady 15 let a nikdy jsem nic nechytla!!! Naopak je to velmi antistresové!!! A ať se bavím z kýmkoliv kdo má psa, tak je rozhodně víc pejskařů, co se psy spí!!!
@PitbulLenka
Pejsek i v metříku, to je regulérní „pejskař“! ![]()
Ale opravdu to nemyslím zle, je to na jednu stranu moc hezké. ![]()
Ahoj holky. Mam psika z utulku je hodny spi s nama v posteli. Ale je dost divoky obcas mi skoci na hlavu a male deti klidne povali. Nemysli to zle ale chybi mu cit. Pristi mesic mi prijde poradit psi psycholog jak skloubit peci psa a miminka. Urcite m i doporuci ho naucit na pelisek. Myslite ze je to tak lepsi? Me je ho lito. Ale preci jen to neni uplnej drobek. Tak mam strach o miminko, ktere samozrejme bude mit prednost. Napadl me kompromis pelisek hned u postele? Ucil ste to nekdo?
@Boudová me by ho tedalito nebylo jestli muze mit pelisek v pokoji s vama je to tak lepsi. Bala bych seaby treba v noci neskocil detem do obliceje a taknavic kdyz s nim budete spat takle dlouhodobe a vdechovat jeho chlupy muzete si na nej casem vypestovat alergii, to se stalo moji mamce
navic bude desne rozmazlenej… segra ma malyho krysarika a dovolila mu do postele a on se casem tak otrkal ze se vubec neostycha ji v noci skocit na hlavu a skrabat dokud ho nepusti pod perinu, ja bych to teda mit nemohla
nehlede na to ze ta postel je pak plna chlupu a nekdy je i nacichla tim psim pachem. ( Jinak proti psum nic nemam, doslova je miluju ![]()
@Kriss Tina ja ho mam taky rada, ale jak je z toho utulku tak jak si vyrostl vic nez predpokladali a do postele se moc nehodi. Ty chlupy bych jeste prekousla ale bojim se o tu jeho neurvalost. Je to takovej hromotluk. Jsem nakonci tretiho mesice tak mam dost casu na to aby si to nespojil s miminkem.
@Boudová ja bych se takle bala ze by mi skocil treba na bricho zvlast jestli cekate miminko bych si ho tak blizko nepoustela… jestli neni moc starej a uz zvyklej tak by se mel dat na ten pelisek naucit urcite bych nerekla ze to bude brat jako byste ho odstrkovali, proste bude mit svoje misto ![]()
@Boudová většinou to hodně pomůže, pes, ať chceme nebo ne, potřebuje vědět, kde je jeho místo…a taky aby věděl na jaké pozici v rodině je…on nebude míň šťastný, nebo vás mít míň rád…
sposta psů, blbe, dělá neplechu jenom proto, že nezná hranice ![]()
už jsem psala před tím, moje čuby spaly se mnou v posteli (velký pes ne, byl celkem dominantní a musel od začátku vědět, kdo je pán
), ale manželovi se to nelíbilo, tak šly vedle mě k posteli a když jsme se rozhodli pro mimčo, pořídili jsme jim hned super spaní u topení (takovou menší řekněme "pohovku -
) a jsme spokojení všichni…chce to co nejdřív, aby si svoje sesazení nespojili s mimčem
Je mu cca rok a pul, ja ho prave zvladla za tu dobu slusne rozmachat. Tak ted musime hodne zamakat, abych to davala dohromady. ![]()
Zakladatelko, ja ti rozumim
psa jsme si poridili s muzem spolu( nechteka jsem psa, ale jen fenu, prave z duvodu, ze nesnasim jak jim porad neco kape z predkozky
) pes s nama spal 6 let! Pak jsem otehotnela a vzhledem k memu nocnimu navstevovani toalety, vecnemu se pretahovani o deku
jsem proste jednou rano rekla a dost, prestehovala jedno kreslo z obyvaku kousek od nasi postele a od te doby tam pes spal. Manzel nemel jedinou namitku a jen si prostor pochvaluje
pes se postupne z loznice presunul do obyvaku na gauc ![]()
V zadnem pripade bych nesnesla spat s miminem a se psem v noci. Ne z hygienickeho hlediska, ale bala bych se urazu, mame vymaracku a ta je obcas tezkotonazni ![]()
Zacni se v noci vrtet, tahej se o perinu, skuhrej a trvej na pelechu. Ulevi se vam vsem, uvidis ![]()