Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
16.3.15 12:16
@orionk píše:
My máme malýho… Je stříhaná každou chvíli. Má,,sukýnku". A ty chlupy z ní prostě padají!!! :zed: :zed: Koupu jí dá se říct pořád a jako plyšáček mi teda nepřijde :mrgreen: No ale to je každého věc že. Znám lidi co si dají do pusy šunku a čokl jí z druhé strany okusuje :nevim: :poblion: :poblion:

To taky nemám ráda :? ale dělá to hodně pejskařů…
Hm tak to je zvláštní, můj pes teda fakt chlupy nepouští…teď jsem ho ze zvědavosti rukou pročísla a z celého psa mi zůstal v ruce jeden chloupek, jinak nic. Stříhám ho na sportovno, ale pacičky má dlouhé, sukynku tak střední, jinak na zádech je na krátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.3.15 12:17
@orionk píše:
My máme malýho… Je stříhaná každou chvíli. Má,,sukýnku". A ty chlupy z ní prostě padají!!! :zed: :zed: Koupu jí dá se říct pořád a jako plyšáček mi teda nepřijde :mrgreen: No ale to je každého věc že. Znám lidi co si dají do pusy šunku a čokl jí z druhé strany okusuje :nevim: :poblion: :poblion:

a to máš papírového jorka? Můj papírový není, ale vypadá jak papírový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
16.3.15 12:19

U nás psi v posteli nemají co dělat, mají vlastní pokoj…
Zakladatelko nedivím se ti, že jsi z,,bordelu,, a špíny ze psa znechucená, ale jak už tu někdo psal, tohle jsi měla řešit mnohem dřív, držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.15 12:21

@majki.r
Hele já jsem to nemyslela tak, že si přátele vybírám podle toho, jestli mají nebo nemají psa a pak u nich hledám chlupy. :mrgreen: Právě říkám, že jsou to často super lidi, ale ohledně psa je to prostě úplně někde jinde a dělají a řeší kraviny a chovají se bláznivě. Já tam na nàvštěvu klidně jdu, na sedačku si sednu, ale mít to doma, no nikdy.

Co nesnáším, tak volně pobíhající malé smetàky na sídlišti kde bydlíme, jen vystrčíme nos, už na malou podobný exemplář skáče, ta chudák vyděšená, no kopla bych ho. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
16.3.15 12:23
@majki.r píše:
a to máš papírového jorka? Můj papírový není, ale vypadá jak papírový…

jj je. I když, když je neostříhaná, tak vypadá jak pouliční směska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.3.15 12:27
@anairda píše:
@majki.r
Hele já jsem to nemyslela tak, že si přátele vybírám podle toho, jestli mají nebo nemají psa a pak u nich hledám chlupy. :mrgreen: Právě říkám, že jsou to často super lidi, ale ohledně psa je to prostě úplně někde jinde a dělají a řeší kraviny a chovají se bláznivě. Já tam na nàvštěvu klidně jdu, na sedačku si sednu, ale mít to doma, no nikdy.Co nesnáším, tak volně pobíhající malé smetàky na sídlišti kde bydlíme, jen vystrčíme nos, už na malou podobný exemplář skáče, ta chudák vyděšená, no kopla bych ho. :cert:

Jé jasně, já myslím ani nereagovala na tebe :kytka: :hug:
Mě se taky nelíbí, když volně pobíhající psi neposlouchají a obtěžují okolí…můj pes se všech ostatních bojí, i jorkšírů..nedávno jsem tu psala, že jsem se v parku naštvala…je to park, kde psi můžou, tak jsem ho měla na volno, ale on mi jde hned u nohy, nikam se nevzdaluje…a poslechne na slovo, opravdu, je neskutečně poslušný. Jenže přiběhl velký pes, hrozně hrrr na seznamování, tak mi pak Jack odskákal jak králík a to jsou pak mety…ten pes na něj nějak skočil, tak Jack začal kňučet, lítat všude kolem…já lítala za těmi psy, s břichem, hotová a páníček toho druhého psa si s klidem stál a čekal, až je dohoním, chytím si svého psa a odeženu toho jeho. Jako když mu neumí ani dát povel a pes ho neposlechne, tak ho má mít na vodítku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.3.15 12:27
@orionk píše:
jj je. I když, když je neostříhaná, tak vypadá jak pouliční směska :mrgreen:

vidíš to, tak to slyším prvně, že by jorkšír línal…my máme v rodině čtyři jorky a žádný z nich nelíná :nevim: teda aspoň o tom nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.15 12:41

@majki.r
To je šílený, já bych se i bála, že na mě ten druhý pes třeba zaútočí, a ještě s břichem… Někdy si říkám, že by asi někteří lidé měli prvně podstoupit IQ testy, než si nějakého toho psa pořídí. :mrgreen:
Sousedka pod námi má yorkšíry rovnou tři, no a rodina pod nimi má labradora, začne štěkat on, rozštěkají se i ty tři. :roll:
No a nejlepší je, když se ten labrador v..ere na trávu přímo před vchodem do baráku a nikdo to nesebere! :cert: V tom bytě mu musí být úžasně.

Zakladatelko, věřím, že se ti to podaří nějak vyřešit, zkus mu lehce zahrát na city. ;) Pokusit se alespoň o ten kompromis. Má už on nějaké děti? Třeba až uvidí miminko, a bude ho držet v náručí, tak část té lásky ke psovi se přesune právě tam. ;) A přestane blbnout.

Příspěvek upraven 16.03.15 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
16.3.15 12:48

:mrgreen: jsem pejskarka jak poleno :mrgreen: mam tuto diagnozu, proto si vybiram partnera stejne „postizeneho“. Jen pejskar dokaze pochopit nektery navyky, dokaze vyslechnout kdyz se neco deje.. Mam 15 leteho pudla, je to hotovy poklad oproti jinym ustekanym pudlum. Stejne jako jork nema chlupy, ale vlasy, tudiz nelina. Samo o kazdyho psa a zvire se musi starat, koupat, myt tapky po prochazce, kartacovat. Tim se zabrani zapachu a chlupum vsude. Zakladatelko, toho chlapa sis vybrala s tim psem, musis ho tak brat.. On se psa nevzda, dokazu si zive predstavit co a „nechutnosti“ spolu delaji :mrgreen: Pokud ze psa cokoliv vyteka, bez s nim na veterinu, holt je to cken rodiny.. Prijde mi ze spis zacinas na psa zarlit, ale mas pred sebou jedinecnou moznost si srdce toho chlapa ziskat uplne a uvidis ze on udela ustupek treba zas s tou posteli.. Tak jak on prijal tvou dceru, ty musis prijat to jeho „dite“ ;)
Jako pejskar taky nesnasim kdyz si pohladim psa a smradem bych si pak nejradsi ruku usekla, ale vse se da nejak koridovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
16.3.15 12:50

@orionk pokud lina, neco ji chybi, zkuste jine granule, nebo vyzivu na srst ze zverimexu. Muj mel jednou cosi z morske rasy na srst, toz byl mezi strihanim (6 tydnu) jak afro :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7876
16.3.15 12:58
@sissi79 píše:
@orionk pokud lina, neco ji chybi, zkuste jine granule, nebo vyzivu na srst ze zverimexu. Muj mel jednou cosi z morske rasy na srst, toz byl mezi strihanim (6 tydnu) jak afro :mrgreen: :mrgreen:

Granule má kvalitní, kupujeme ve zverimexu… Ale nějáký vitamíny nebo něco na srst určitě pořídím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
16.3.15 13:01
@orionk píše:
Granule má kvalitní, kupujeme ve zverimexu… Ale nějáký vitamíny nebo něco na srst určitě pořídím :kytka:

No ono tech znacek je spousta a pokud ma velky bobky, tak nejsou kvalitni, protoze jdou z neho ven.. stravi z nich malo.. zkuste zmenu, uvidis.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14110
16.3.15 13:23
@orionk píše:
Jorkšír nepouští chlupy :mrgreen: :mrgreen: Tak tuhle větu slyším od chlapa furt :zed: :zed: By mě zajímalo z koho ty chlupy doma teda padaji :nevim: :mrgreen:

asi z chlapa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
16.3.15 13:37

@radúna No, protože kdyby to partner zakladatelky tak vzal, tak tu zakladatelka neřeší, jak má dosáhnout toho, aby nespal pes v posteli. A nenapsala jsem že to nesmysl, psala jsem, že se obávám, že to fungovat nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.3.15 15:04
@j.a.n.i1 píše:
@radúna No, protože kdyby to partner zakladatelky tak vzal, tak tu zakladatelka neřeší, jak má dosáhnout toho, aby nespal pes v posteli. A nenapsala jsem že to nesmysl, psala jsem, že se obávám, že to fungovat nebude…

Jenomže on to tak nevzal, zakladatelka řeší, jak se zbavit psa z lůžka. Nic víc. Nic víc se po nás nechce, než obyčejná rada, jak na to.
Psát jí, že to měla řešit dřív nebo ji kritizovat za to, že s takovým člověkem (který nechce udělat kompromis) přišla do jiného stavu mi přijde trošku mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný