Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@LauraLola píše:
Je to tak. Ten pes je chytrej a i ve 13 letech se toho může hodně naučit. Vždyť podle zakladatelky se chová vzorně, když není partner doma
.
jj, já právě na ní vidím, že je chytrá… jako když sme spolu samy, tak je to fakt zlato. chápe rychle. ale v přítomnosti přítele je jak z divokejch vajec.
@divine_d co je to za rasu? psi se zase tolik nedožívají
Pokud přítel dost věcí dovolí tak to dělat bude. oni jsou kolikrát pěkně vyčůraný
. Z naší alespon nikde nejsou chlupy
a výhoda že kdybych nechtěla aby někam skákala tak ani nemusim nic dělat, bez naší pomoci se nikam nedostane
![]()
Znáte přísloví - starýho psa novým kouskům nenaučíš..??? Tím je myslím řečeno vše
@Markéta80 nevíme, přítel ji kdysi našel u popelnic.. ale vypadá to dost jako havanský psík.
@Terezzkaa ví to, ale prostě když tam nejsem dovolí jí to ![]()
No každopádně včera sem už pěkně bouchla, protože sem přišla domu, a dveře do ložnice otevřený a co myslíte, vyválenej ďolík a chlupy na mý straně u mýho polštáře navíc! kdyby si lehla aspon kamkoliv jinam, ale k polštáři ![]()
Dveře do ložnice přítel zapomnel zavrit když jel nakoupit. No ale zajímalo by mě, proč šla na mojí půlku, dva dny jí ignoruju a nebavím se s ní. Co to může znamenat? Mstí se mi nebo se chce usmířit?
@divine_d ten pes podle me nevi co se po nem chce, je tak naucena tak to ze se s ni dva dny nebavis nechape, nevi za co to je. kdyby ji to nekdo ucil od mala tak nereknu, ale takhle ji nic nedojde podle me
muj pes taky spi na mem polstari protoze me tam citi ale nepousti chlupy a je to mala vonava civava takze me to nevadi. hovna nezere a vzdy ji utru z venku vlhcenyma ubrouskama a vyrtu do sucha, chapu ze u velkeho psa to nejde tak lehce udrzovat no. myslim ze nezbyde nic jineho nez ji koupit pelisek.
@niki V píše:
@divine_d ten pes podle me nevi co se po nem chce, je tak naucena tak to ze se s ni dva dny nebavis nechape, nevi za co to je. kdyby ji to nekdo ucil od mala tak nereknu, ale takhle ji nic nedojde podle memuj pes taky spi na mem polstari protoze me tam citi ale nepousti chlupy a je to mala vonava civava takze me to nevadi. hovna nezere a vzdy ji utru z venku vlhcenyma ubrouskama a vyrtu do sucha, chapu ze u velkeho psa to nejde tak lehce udrzovat no. myslim ze nezbyde nic jineho nez ji koupit pelisek.
svůj pelíšek má. má dokonce dva + křeslo na kterém spí, aby byla ve stejné výšce jako je naše postel a nedá se používat jinak páč je od ní poplivany (proto mi vadí že leze do postele, ne kvuli chlupum, ale protoze prska a sou to takovy hnědý kemry
![]()
@divine_d aha tak to chapu, kemry by mi taky vadily
jedine fakt zavirat dvere do loznice a rict priteli ze ji nechces v posteli.
Mně pejsci v posteli nevadí, naopak. Dokonce to mám ráda. Beru pejska jako člena rodiny a kdyby chtěl, tak může do postele.
Nicméně pokud Vám to vadí - asi bych se s přítelem dohodla a řekla mu, že to takhle nejde a pokusila se najít kompromis, aby byly obě strany šťastné.
Pane Bože, co řešíte? Řekni partnerovi že se ti to nelíbí a buď ustoupí nebo ne. Jestliže neustoupí tak je to uplnej čů*** ![]()
Taky ste si to mohli ujasnit před pořízením psa. Až se vám narodí to mimčo a pes bude stále spát v posteli tak to bude nechutný.
Zvlášť když z něho něco kape.