Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.a.n.i1 píše:
Nebo taky nikdo a půjdou bez ohledu na to, že spolu čekají dítě od sebe…
i to se může stát, ale nevěřím, že by to bylo jen kvůli čoklíkovi v posteli ![]()
Se teda divim, ze kocka nesmrdi jo?
jen ten zachod doma mit mi prijde eklovni…
Ale zakladelce myslim nic nepomuze, chlapa nepresvedci, vadi to ji, tak ona musi bud ustoupit anebo odkracet z loznice ![]()
@Anael píše:
No a tohle je to, co jsem myslela, že pejskaři prostě nikdy nevezmou, že tohle není normální, pardon
To není pravda, já pejsky miluju, ale v posteli bych ho nechtěla. Ale já bych si psa ani nepořídila, kdybych bydlela v bytě.
Pes s námi spí v posteli, ale často se koupe a vůbec mu nepadají chlupy-jorkšír. Opadavého nebo velkou krávu bych v posteli nesnesla.
@anairda tady se akorát zakladatelka dozváí, že je blbá, že určitě naschvál oěthotněla, aby si ho udržela, nebo nevím co, že měla jítž na potrat a že chlap je debil.. jak situaci řešit, se stejně nedozví, co už
![]()
@Anael píše:
Píšete o chlupech…ať se na mě nikdo nezlobí, ale když přijdu k někomu, kdo má psa doma, ať si vysává jak chce, tak prostě ten pes v tom bytě smrdí a smrdí tím i gauče, křesla…nemám ráda, když musím někde sedět, kde lehává pes, pak smrdí všechno oblečení.
Zakl.se neptala na nazor na jeji tehotenstvi ![]()
@Anael vím,že hodně lidí psi třebak oupe, umývají jim tlapky, ale jak říkáš, taky bych to nechtěla, nevím no, prostě už byl venku a když si představím co je za humáč na ulicích, tak bych to stejný nechtěla mít v posteli, kor když je zakladatelka těhotná ![]()
@Anael píše:
No a tohle je to, co jsem myslela, že pejskaři prostě nikdy nevezmou, že tohle není normální, pardon
Normální je relativní pojem - každý to má prostě jinak. Pro mě zase není normální, že kuřáci kouří v bytě a leze to pak stoupačkama nahoru do dalších bytů. A stejně tak mi nepřijde normální xy dalších věcí. Pokud ale to, co dělám, neobtěžuje moje okolí, může jim to být putna.
@catherine100 píše:
i to se může stát, ale nevěřím, že by to bylo jen kvůli čoklíkovi v posteli
Ale no tak, už jsi tady dlouho ![]()
@Krrysa
Mě je jí dost líto, fakt…
On ten chlap totiž opravdu může být jinak super, kolikrát už jsem se přesvědčila, že „pejskař“ je prostě diagnóza, ten člověk je naprosto normální, ale jak se jedná o čokla, tak nevidí, neslyší…
Je to těžké. A přitom tak jednoduché. ![]()
Řekni mu to hned a na férovku. Když bude mít námitky tak ať se z ložnice odstěhuje i s hafanem.
@emers smrdí když se vykadí, ale to i člověk, že
a pokud záchod vynášíš aspon jednou denně, my dvakrát, tak není absolutně nic cítit, musíš mít ale kvalitní stelivo, někdo ještě postaru dává kočkam do záchodku natrhaný noviny no a pak se diví, že to smrdí ![]()
@Krrysa píše:
@anairda tady se akorát zakladatelka dozváí, že je blbá, že určitě naschvál oěthotněla, aby si ho udržela, nebo nevím co, že měla jítž na potrat a že chlap je debil.. jak situaci řešit, se stejně nedozví, co už![]()
Radíme jí tu už od první stránky, promluvit si spolu a dojít k nějakému kompromisu (ale takový názor zjevně nechtěla, bo se oháněla tím, že by jí to mohl napsat doktor).
@anairda píše:
@Krrysa
Mě je jí dost líto, fakt…
On ten chlap totiž opravdu může být jinak super, kolikrát už jsem se přesvědčila, že „pejskař“ je prostě diagnóza, ten člověk je naprosto normální, ale jak se jedná o čokla, tak nevidí, neslyší…
Je to těžké. A přitom tak jednoduché.
je to tak, mám v okolíněkaolik takových lidí, a je to jak píšeš, prostě diagnoza…
@Siemenss pes do postele nepatří. Nechápu tuhle obsesi
Máme dva pejsky, mám je ráda, jsou to bišonci, takže rozměry pohodlného polštáře, ale prostě je to stále jenom pes, který má své místo
Já jim taky v pelechu nechrápu ![]()
Ale zásadní bylo, že jsme je tak učili od začátku, i když nám všichni zcela zcestně tvrdili, jak „určitě!“ bude s námi mazel spát v posteli
prostě nebude a tečka ![]()